Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER KØBENHAVNS LÅSESMED MED BILLIG DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Autoriseret låsesmed tilbyder Københavns billigste låseservice

Vi kører som låsesmed i København hele døgnet til faste lave priser fra 495,- kr. dag og 795 aften, helligdag og weekend for fx en oplukning, reparation eller udskiftning af låse. Danlåse har udkørende låsesmede og tilbyder professionel låseservice og sikring til private og erhverv. Vi har stor erfaring med låse, nøgler og adgangskontrol for boliger og ejendomme i København K. Vi har også udkørende og autoriseret autolåsesmed, så hvis du ikke kan åbne din bil – så kan vi! Vi kører fast som låsesmed i Kbh., så vi er altid lige i nærheden. Vi kan derfor ofte være hos dig indenfor 25 minutter ved akut udrykning.

Vi står til rådighed for dig lige nu på tlf. 71 20 25 25

 Du kan også skrive til os på [email protected]

Låsesmeden, der tilbyder københavnerne alt i låseservice

Danlåse kan hjælpe dig med alle former for låseservice i København som opgangsdøre, lejlighedsdør, porte eller postkasser.

Her kan du se et udsnit af vores låseservice i hovedstaden:

Er din låseopgave ikke på listen? Vi kan helt sikkert hjælpe dig alligevel!

Brug for en låsesmed i København? – Ring akut 71 20 25 25

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Låsesmed i København K med døgnvagt

Uanset hvilken dag du har brug for en billig døgnvagt låsesmed i København, kan du altid tage fat i Danlåse. Vi er din låsesmed i København med døgnvagt, og vi er altid klar til at hjælpe dig morgen, middag, aften og ferie.

Vi bor selv i nærheden, og vi kan derfor ofte være hos dig indenfor 25 minutter på Amager, Refshaleøen og indre København.

Da vi ikke benytter os af et call-center, taler du direkte med en af vores faglærte låsesmed, når du ringer til Danlåse. Vores mange års erfaring som låsesmed i København gør, at vi hurtigt forstår dit problem og kan give dig en faglig korrekt rådgivning. Kan vi ikke hjælpe dig over telefonen, kommer vi hellere end gerne ud til dig og løser opgaven på stedet. Vi kan være hurtige fremme i København – herunder Østerbro, Vesterbro, Sydhavnen og Valby.

Billig låsesmed i Kbh. 

Når du bruger Danlåse kan du være sikker på, at du får markedets billigste pris fra en autoriseret låsesmed i centrum.

Vores priser på låseservice og sikring i København er enkle og gennemskuelige.

Skal du have omkodet en lås eller skal vi lukke din dør op koster det fra kun 495,- kroner på hverdage i dagtimerne –   Fra kun 795,- kroner aften, weekend eller helligdage. Alle priser er naturligvis inklusiv moms.

Danlåse er Københavns låsesmed, og vi vil være blandt de billigste låsesmede i Hovedstadsområdet, uden at det naturligvis går udover kvaliteten. Vi lever af vores kunders tilfredshed og vi garanterer, at vi ikke kører fra dig, før din lås fungerer, og din sikkerhed er i orden.

Du kan læse om vores kunders oplevelse med vores låsesmed i Kbh. her.

Oplåsning: Låst ude i København. Hvad gør jeg?

Har du smækket dig ude eller mistet dine nøgler til boligen skal du aldrig prøve på selv at bryde låsen op. Dels kan du ende med at ødelægge låsen, hvilket gør arbejdet endnu sværere for en låsesmed, dels risikerer du at ødelægge både dør og karm, så regningen for uheldet blivet urimelig høj.

Ring i stedet straks efter en låsesmed fra Danlåse København K. Vi er altid i hovedstadsområdet og kan ofte være hos dig indenfor 25 minutter.

Vores autoriserede låsesmede i Kbh. er uddannet i alle former for låseservice og kan åbne alle typer låse, også digitallåse – uden at gøre skade på hverken lås, dør eller karm. Vores låsesmede i København kører rundt med specialværktøj og reservedele i servicevognen og kan derfor løse 99% af alle opgaver på stedet.

Uanset hvad, så kører vores akut låsesmed ikke før din lås virker igen og din sikkerhed er i orden!

Brug for en lokal låsesmed i Kbh. på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Københavns låsesmed fortæller om sikring  og låsesystem i din bydel

I København S har vi særligt fokus på privatsikring, og Københavns låsesmed servicerer Københavns ejendomme hver dag – og nat!

For boligselskaberne i København er en professionel løsning indenfor systemlåse super relevant. Låseservice og låsesystem kan tilpasses bygningen og beboernes behov for adgang, og samtidig kan nøglerne ikke frit kopieres, og selvom hver bruger kun behøver én nøgle, så kan denne give adgang til forskellige dele af ejendommen. Fx kan en beboer have adgang til sin lejlighed og hoveddør, mens en anden nøgle passer til en anden lejlighed og samtidig til samme hoveddør.

Låsesystemerne er i højeste sikkerhedsklasse og forsikringsgodkendte, og du kan styre kopiering, da det kræver et nøglekort at kopiere en nøgle – det kan enhver ikke bare gøre i den lokale hælebar, som man fx kan med en Ruko 500 nøgle!

Hvis du vil vide mere om låsesystemer, kan du ringe til Københavns lokale låsesmed for uforpligtende råd og vejledning på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected].

København K er vores hovedstad med alt fra kultur, underholdning og akitektur til Børsen, Foketinget og andre historiske bygninger.

Sikring af fællesarealer i København

Vores bydel blomstrer i kbh., og vi skal passe på den, os og hinanden. Derfor er vi passioneret i vores arbejde som låsesmede i vores bydel. Når vi er ude hos vores kunder i København, så går vi ikke før alt i lejligheden er sikret med den bedste låseservice i København.

Vi giver også gerne både råd og vejledning til vores om fx vedligehold af deres låse i København, så de hele tiden har høj privatsikring – og låsen virker.

Der er mange ting som du selv kan gøre, men her nævner vi lige nogle få omkring fællesmiljøer – har du brug for en gratis besigtigelse, så ring eller skriv til vores døgnvagt låsesmed i Kbh., så vejleder vi dig fra vores fagekspertise.

Hvordan sikrer vi kælder- og loftsrum i København K mod indbrud?

Det er vigtigt, at der er lås på loftsrum, og at låsen både her og til kælderen er tidssvarende. Vores låsesmed i København K ser mange, der har standart beslag og hængelås på disse indgange, men det er dårlig beskyttelse mod indbrud. Det er særligt skidt, hvis der fra disse døre er adgang til bygningen udefra!

Hvis I har eller skal have et fælles låsesystem i ejendommen, så anbefaler vi, at disse døre bliver en del af dette system. Er I nødt til eller ønsker beslag, så bør de være kraftige og monteret indefra med en hængelås, der er minimum 8 mm.

Kan I afskærme hængelåsen, så en indbrudstyv eller ubudne gæster ikke lige kan klippe den over, så er det en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Hos Københavns låsesmed, vil vi gerne give jer en god pris på en hængelås i høj sikkerhedsklasse som er forsikringsgodkendt, hvis det er denne løsning i foretrækker.

Du kan også få gode ideer og råd hos vores leverandører af låse, Ruko har fx skrevet om indbrudssikring af hjemmet.

Ring til Københavns billigste låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Du kan også se videoen fra Det Kriminalpræventive Råd, om hvordan du kan forebygge indbrud i kbh.:

 

Vi er en del af byudviklingen i København

Der sker en masse i disse år, og fx er den nye lokalplan for Enghave Brygge vedtaget, og byudviklingen træder ind i næste fase.

Enghave brygge

Prognoserne siger, at der kun vil komme flere indbyggere, og det kræver plads. København udvider hele tiden, og det gælder også Enghave Brygge. Der bliver udviklet nye områder for beboelse på Enghave Brygge, men vi har stadig de gamle industrikvarterer, som også kan blive lavet om til beboelse. Der er derfor mange muligheder i vores bydel, som også ligger godt placeret tæt på centrum. Enghave Brygge tilbyder derfor beliggenhed i højeste kvalitet, og vores låsesmed matcher det med sikring og låseservice på højeste niveau.

Det er lækkert at bo ved vandet og samtidig bo i byen. At bo ugeneret og samtidig centralt. Der bliver tænkt kreativt for at skabe de bedste rammer på Enghave Brygge. og fx H. C. Ørstedsværket bliver nu omdannet til moderne boliger og erhvervsmål. Der skal skabes et attraktivt byrum under navnet “bo ved vandet”, ved Enghave Kanal, der bliver en karakterisktisk bydel ved vand og grønne områder. På Enghave Brygge syd er der planer for fire boligøer ved kanalerne, der bliver yderligere opdelt af små træområder.

Sluseholmen og Sydhavnens Sjællandsside

Sluseholmen er i dag et attraktivt kanalmiljø. Dermed tilbyder vores område både natur, vand og god beliggenhed i forhold til centrum af København. Sluseholmen og Sydsjællandssiden af Sydhavnen er inspireret af Java- og Borneo øen, og det bærende i området er selvfølgelig kanalerne. På Sluseholmen har du derfor udsigt til kanalerne, og broerne over kanalerne skaber et unikt og funktionelt miljø for private og erhverv. På Sluseholmen er der otte øer omgivet af kanalerne, og dette skaber et varieret og unikt beboelsesområde, hvor der er sammenhæng og alligevel difference mellem beboelserne og deres facader.

Teglholmen

Teglholmen er smukt placeret i den østlige del af Sydhavnen, og der er mulighed for nybyggeri af ca. 800 boliger. Dertil kommer kvadratmeter afsat til erhverv og butikker. Teglholmen er og bliver et område, der rummer alt som beboerne har brug for fra bolig til dagligvarebutikker, og det hele ligger i direkte forbindelse med havneløbet og de grønne områder på Amager.

Teglholmen er en fortsættelse af Sluseholmens kanalbyggeri, som er skabt gennem kreative processer med fx arkitekter. Der kommer også havnebassin og en ny skole centralt placeret, og alt sammen er forbundet med Amager gennem cykel-, gang, og vejbro. På kankanten bliver der nye piere, så der kommer ekstra variation og liv til Sluseholmen og Sydhavnens Sjællandsside, med muligheden for at mindre både kan ligge til.

Der bliver også skabt variation gennem varieret bebyggelseshøjde, og der bliver skabt en central byplads mellem havneløb og hovedkanal – det er der du finder alle caféer og butikker.

Alt dette er vores billige døgnvagt låsesmed i Sydhavnen en del af, og vi udfører låseservice i lokalområdet hver dag, aften og nat. Vi vil også gerne sikre dig, og du kan rekvirere Danlåse på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Hvis du vil, så kan du kan læse om nybyggeri og projekter i København S her.

Spørgsmål og svar om låsesmede i København

Prisen for en låsesmed i København kan variere afhængigt af forskellige faktorer såsom tidspunktet på dagen, kompleksiteten af opgaven og eventuelle ekstra materialer, der er nødvendige. Som udgangspunkt er priserne fra 495 kr. og opefter.

Prisen for en låsesmed i weekenden i København kan være lidt højere end i hverdagen på grund af højere efterspørgsel og eventuelle tillæg for arbejde uden for normale arbejdstider. Du kan godt forvente at den gennemsnitlige pris for en låsesmed i København, er på mellem 500-1500 kr.

Der findes låsesmede i København, der tilbyder døgnvagtsservice. Disse låsesmede er tilgængelige hele døgnet, herunder på helligdage og i weekender. De kan hjælpe med nødsituationer som låseudskiftning, nøgleudskæring eller låseåbning, uanset tidspunktet på dagen eller natten.

En professionel låsesmed har ofte ekspertise i at åbne låste biler. De kan bruge specialværktøj og teknikker til at åbne låste døre uden at forårsage skade på køretøjet. Vores autolåsesmede har stor erfaring med at åbne låste biler og gennem års erfaring udarbejdet gode teknikker, som aldrig har beskadiget køretøjer. 

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?