Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Låsesystem, elektronisk lås og adgangskontrol ved autoriseret låsesmed med faste lave priser

Vores låsesmed udskifter, reparerer og monterer mekaniske, elektroniske og digitale låsesystemer eller adgangskontrol.

Ved opsætning af låsesystem eller elektronisk adgangskontrol er vores autorisation jeres sikkerhed. Vores låsesmede har mange års uddannelse og erfaring, så de kan top sikre jeres ejendom til faste lave priser!

Vi leverer låsesystemer til styring af adgangsforhold eller elektronisk adgangskontrol med kode, kort eller brik. Vores låsesmed kan opsætte systemer i flere sikkerhedskategorier med forskellige funktioner, så systemet altid passer til bygningen og brugerne.

Du kan læse mere om de forskellige former for låsesystemer og elektronisk adgangskontrol her på siden. Du er også velkommen til at kontakte Danlåse for vejledning eller  sikkerhedscheck på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

De kan kun anbefales. Jeg har nu haft brug for dem to gange og priser, rådgivning, service og alting har været fuldstændigt i top begge gange.
Opgaverne har været ret forskellige, men kvaliteten af arbejdet har været det samme.

Håndværkere med samvittighed, der er rigtigt dygtige til at løse hvad end for en udfordring du står med.

 

Naja Lydeking-Olsen

På Trustpilot

Information om de forskellige låsesystemer

Et låsesystem giver fuldt overblik, adgangsstyring og ekstra sikkerhed til bygningen. De forskellige låsesystemer passer til forskellige bygninger fx helårsbolig, sommerhus, boligforeninger, lagerbygning eller kontorbygning.

Vi har derfor kort beskrevet nogle mekaniske, elektroniske og digitale låsesystemer nedenfor, så du kan få et indblik i markedet. Generelt er låsesystem i dag ofte bore- og dirkesikre med patenterede profiler (beskyttelse mod uautoriseret nøglekopiering).

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Mekaniske låsesystemer

Mekaniske systemlåse fra fx Ruko og Dorma, er de låsesystemer, som vi oftest monterer for vores kunder. Det forstår vi godt, da vi med disse systemer får højeste sikkerhedsklasse, design og funktionalitet til rimelige penge.

Ruko Garant Plus låsesystem

Ruko Garant Plus er et af de bedre låsesytemer til private, boligforeninger og erhverv. Dette system er en af sværdvægterne indenfor Rukos låsesystemer. Det er et system, der er meget brugt med gode erfaringer hos både kunder og låsesmede.

Dette låsesystem tilbyder fleksibilitet kombineret med høj sikkerhed i et flot design. Ruko nøglerne til låsesystemet er ikke kopierbare, da det kræver et sikkerhedskort med kode at kunne kopiere nøglerne til systemet.

Sikkerheden er stor og komforten lige så: Du kun behøver en nøgle til alle låse, og antallet af stifter i låsecylinderen er flere, hvilket øger låsesystemets sikkerhedsniveau markant.

Dorma RS8 låsesystem

Ruko serie 1200 låsesytem er også patenteret, i høj sikkerhedsklasse og en af Rukos bedste produkter til dato. Låsesystemet har d12 teknologi og er udviklet til private hjem. D12 henviser til låseprofilens udformning som et “d”, og 12 står for antallet af koder på nøglen.

Serie 1200 er dermed langt mere sikker end fx serie 600, der kun har seks koder. Ruko serie 1200 er dirkefri, og der medfølger også en grøn kodebrik, som skal anvendes ved bestilling af ekstra cylindre til låsesystemet. Kodebrikken gør, at du kan få skåret de bedste nøgler, og skåret nøgle selvom du ikke har en anden nøgle at skære efter, da vi kan skære efter bogstavkoden på brikken. 

Ruko serie 1200 låsesystem

Ruko serie 1200 låsesytem er også patenteret, i høj sikkerhedsklasse og en af Rukos bedste produkter til dato. Låsesystemet har d12 teknologi og er udviklet til private hjem. D12 henviser til låseprofilens udformning som et “d”, og 12 står for antallet af koder på nøglen.

Serie 1200 er dermed langt mere sikker end fx serie 600, der kun har seks koder. Ruko serie 1200 er dirkefri, og der medfølger også en grøn kodebrik, som skal anvendes ved bestilling af ekstra cylindre til låsesystemet. Kodebrikken gør, at du kan få skåret de bedste nøgler, og skåret nøgle selvom du ikke har en anden nøgle at skære efter, da vi kan skære efter bogstavkoden på brikken. 

Ruko Merkur 401 låsesystem

Ruko Merkur 401 er et patenteret og enkelt låsesystemet enkelt på næsthøjeste sikkerhedskategori. Låsesystemet kan opsættes sammen med godkendte sikkerhedslåse eller beslag, og systemet er velegnet til fx biligforeninger, sportsklubber og sommerhuse. Merkur låsesystemet kan med fordel udskifte et ældre system som fx Ruko 500.

Abus Vitess eller Zolit låsesystem

Abus Vitess låsesystem er udviklet til erhverv og Abus Zolit til private. Derved er løsningerne allerede målrettet brugerne ved udviklingen af systemerne.

Begge låsesystemer er patenteret og i høj sikkerhedsklasse. Låsesystemet til erhverv har fx møbel- og industrilåse, gitterport cylinder og cylinder til kasselåse. Låsesystemet til private er lidt mindre avanceret, da der ikke er de samme behov for specialaflåsning, men sikkerhedsniveauet er det samme.

Ruko Triton 501 låsesystem

Ruko Triton 501 er også i højeste sikkerhedskategori for Rukos systemer. Ruko Triton 501 er et forholdsvis nyt låsesystem udviklet til virksomheder og institutioner. Låsesystemet er dog også brugt på fx nybyggerier af boligkomplekser, og det kan anvendes i boligforeninger. Dette låsesystem har mange kombinationsmuligheder, og det er velegnet på de fleste større bygninger.

Ruko har med dette systemet udviklet en ny patenteret nøgleprofil og sidekodeanordning, der sætter nye standarter for sikkerheden. Dette låsesystem kan vi differentiere til forskellige sikkerhedsniveauer, da ikke alle døre i bygningerne nødvendigvis behøver samme sikkerhedskategori.

Vores låsesmede hjælper gerne på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] eller ved personlig besigtigelse.

Ruko Cliq Remote elektronisk låsesystem

Rukos Cliq låsesystem er elektronisk med en mekanisk nøgle. det er en kombination af sikkerheden fra nøglen og fra elektronisk adgangskontrol.

Dette elektroniske låsesystem fra Ruko bygger på Rukos Triton system, der er i højeste sikkerhedskategori indenfor mekanisk sikring. Hertil er det tilføjet den elektroniske sikring og styring, som giver adgang, hvis nøglen passer.

Cliq elektronisk låsesystem giver adgang uden kabler, du kan få mistede nøgler kodet ud af systemet, mekanisk aflåsning af højeste sikkerhed, aktivitetslog og avanceret med brugervenligt software. Vi kan montere dette elektroniske låsesystem uden ændringer af dørene.

Digitalt låsesystem fra Simons Voss

Det digitale låsesystem fra Simon Voss til private og erhverv kan du åbne med et tryk på en knap, på samme måde som mange bildøre i dag. Det digtale låsesystem har elektronisk nøgle og låsecylinder, der styrker brugervenligheden, og vi kan klart anbefale denne løsning fra Simon Voss.

Du kan spærre nøgler med det samme, de kan ikke kopieres uautoriseret, og du kan kontrollere dem centralt med dørovervågning og sporbar adgang.

Med et elektronisk låsesystem fra Simon Voss kan du derfor have fuldt overblik, fleksibilitet og styring af alle adgange på alle dørtyper eller låger gennem tysk digital låseteknik.

Elektronisk låsesystem fra Salto

Saltos elektroniske låse er et låsesystem for både private og erhverv med gode brugererfaringer. De elektroniske låse er kombatible med eksisterende låse og design dørgreb, så du ikke behøver ændringer på fx døre. Vi kan montere systemet uden kabler og undgå dyre installationsomkostninger samtidig med, at vi kan tilkoble identifikationsmedier efter behov. Ligesom de andre elektroniske systemer kan omkodning undgås med disse elektroniske låse.

Dette system fra Salto er ekstra hærværkssikret, da elektronikken er monteret indvendigt, og det er testet og godkendt til en halv times brandtæthed.

Miljøvenlige iLOQ digitalt låsesystem

Det digitale låsesystem iLOQ er uden batterier og I kan bruge det i alle typer ejendomme fx boliger, skoler og kontorer. iLOQ er et digitalt låsesystem fra Findland, som vi har gode erfaringer med. Låsesystemet er miljøvenligt, da det selv kan generere den nødvendige strøm via bevægelsesenergi.

Låsecylinderen passer til mange låsekasser, og vi kan derfor ofte montere det i jeres døre, som var det en almindelig låsekasse. Dette låsesystem er af høj sikkerhed og mindsker også besværet ved mistede nøgler, kopiering og vedligehold.

I kan omprogrammere og fjernprogrammere nøgler og cylindre, så I kan genbruge dem eller helt spærre dem, hvis de er mistet.

Ovenstående er et udsnit af de mekaniske, digitale og elektroniske låsesystemer, der bliver produceret og udbudt på markedet. Der er dog mange andre sikre valgmuligheder som Mul-T-Lock, Evva 3KS eller Duo Pro. Vores klare anbefaling er derfor absolut, at dit valg af låsesystem sker i samråd med en fagmand.

Du kan også se en video ved en af vores leverandører om systemlåse her:

Hvad er prisen på et låsesystem?

Prisen på montering af et låsesystem afhænger af hvilket låsesystem I vælger og hvor mange låse og nøgler, det drejer sig om. For at skabe gennemsigtighed og en vis afklaring for dig, så har vi et par priseksempler på mekaniske systemlåse inkl. opsætning ved låsesmed, systemkort og tre systemnøgler:

Ruko 41601 Smækkasselås pris: 2.395 kr.

Ruko 42622 Rigelkasselås pris: 2.395 kr.

Ruko 48765 Hoveddørslås pris: 3.795 kr.

Det er værd at være opmærksom på, at de digitale og elektroniske låsesystemer er i en anden prisklasse end de mekaniske låsesystemer. Du kan læse flere af vores priser på elektroniske låse og låsesystemer her eller kontakte os for en samlet systempris på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Hvad er et låsesystem til private, erhverv og  boligforeninger?

Låsesystemer bliver oftest brugt i firmaer, udlejningsejendomme og etagebyggeri. Låsesystemet sikrer din bolig eller virksomhed mod uvedkommende gæster, og vi kan leverer det i forskellige sikkerhedsklasser, så dit låsesystem passer til din bygning.

Med et låsesystem kan man have én nøgle, der giver adgang flere steder. Fx i en andelboligforening kan man have en lås i en opgangsdør, hvor alle beboeres nøgler passer. Samtidig virker de forskellige nøgler kun i hver beboers lejlighed med tilhørende postkasser og kælderrum. Systemlåse betyder styring af individuelle adgange, en nøgle til alle beboernes låse, men der er kun adgang til egen lejlighed.

Det kan også være et firma med flere ansatte, hvor alle ansatte ikke skal have adgang til alle rum. Så kan man med systemnøgler- og låse sørge for, at kun bestemte nøgler har adgang til bestemte rum. Dette bliver også kaldt mekanisk eller elektronisk adgangskontrol, og vores låsesmed kan installere det, når du skal have styr på den enkelte medarbejder eller beboers adgange i bygningen.

Kontakt Danlåse for et uforpligtende til på jeres nye låsesystem på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vi lever af tilfredse kunder – du kan læse anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Hvad er elektronisk adgangskontrol (ADK system)?

Elektronisk adgangskontrol er et sikret lagringsmedie, som boligforeninger, hoteller og virksomheder ofte bruger. Elektronisk adgangskontrol er en mere avanceret form sikkerhed med kort, kode, brik eller fingeraftryk istedet for nøgler, bruger vi fx små elektroniske brikker, som alle har hver deres kode.

Elektronisk adgangskontrol skaber tryghed, kontrol med adfærd, styring af adgang og fleksibilitet ved at nøglekort eller brik hurtigt og billigt kan oprettes, ændres eller slettes.

I kan også få kontrollen indbygget i selve brikken eller kortet. Når dette bliver sat i en elektronisk cylinder, så bliver tidspunkt, dato og bruger registreret. Uanset om det er en brik eller chip i form af en nøgle.

Via indstillingerne bliver der elektronisk og automatisk registreret, hvem der har adgang til hvilke faciliteter og i hvilket tidsrum! Dermed kan I styrer individuel adgang for fx medarbejdere, beboere og midlertidige gæster som fx eksterne håndværkere. Adgangskontrolsystemerne kan I administrere nemt og hurtigt via mobile enheder og computer.

Vi giver naturligvis en grundig instruktion i administration og funktioner ved adgangskontrolsystemet, når vi monterer det. Derefter er I altid velkomne til at kontakte os, hvis der er tvivlssprøgsmål eller I har behov for, at vi kigger forbi.

Ruko RX WEB elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol med Rukos RX WEB system er velegnet til foreninger, mindre og mellemstore virksomheder. Denne adgangskontrol er en højteknologisk og samtidig enkel og brugervenlig sikkerhedsløsning.

Med Ruko RX WEB kan I bruge adgangskort eller brik kombineret med almindelige nøgler og låse. Dette er derfor en øgning af sikkerheden, og en forenkling af styringen, hvis fx en brik skal inaktiveres. Dermed kan I undgå udgifterne til fx omkodning af låsene, da adgangssystemet sikre at ingen kan komme ind selvom de skulle have en fysisk nøgle til den almindelige lås.

Alle adgange bliver digitalt registreret, og administrationen kan I styre online, og en evt. alarm kan I få koblet på systemet, så brugerne kan til- og frakoble alarmen ved døren. Ruko RX WEB kan I implementere efter behov og fortløbende ændre.

Ruko ARX elektronisk adgangskontrol

Med Ruko ARX får I både adgangskontrol og tyverialarm i et system. Det er et velegnet system til fx offentlige bygninger med en brugervenlig digital løsning, som I kan styre fra en bærbar.

Elektronisk adgangskontrol kan styres til bestemte tidspunkter på døgnet, og I kan gøre brikken inaktiv ved fx afskedigelser. ARX er løsningen, der også kan styre alarm, elevator, mødeboking og belysning i jeres intelligente bygning.

I kan implementerer Ruko ARX elektronisk adgangskontrol trinvis.

Ruko Smartair elektronisk adgangskontrol uden kabler

Elektronisk adgangskontrol med Ruko Smartair er adgangskontrol med Mifare teknologi. Det er berøringsfrit, og hver enhed på døren er kodet med oplysninger om hvilke kort eller brik, der er godkendt til passage – derfor ingen kabler ved opsætning.

Adgangskontrollen er elektronisk, og vi kan opsætte enheder på både døre og skabe. Dette kan I kombinere med tidsregistrering, identifikation, brugerbetaling og serverlogon.

Aperio elektronisk adgangskontrol

Aperio er velegnet til virksomheder, der har mistet styringen på, hvem der har nøgler til bygningerne. Aperio adgangskontrol er velegnet til virksomheder i alle størrelser, som har eksisteret nogle år, og har brug for at undgå fx tyveri med mistede eller ikke tilbageleverede nøgler.

Vi kan installere Aperio uden brug af kabler eller læsere, da adgangsystemet består at cylinderformede læsere, som vi kan montere på de eksisterende låse. Vi anbefaler Aperio til virksomheder, der vil bevare deres eksisterende låsesystem og tilføre elektronisk adgangskontrol.

Der eksiterer også andre former for adgangskontrol, og I bør kontakte en fagmand og få grundig vejledning og et godt tilbud. Vil du læse Rukos vejledning om elektronisk adgangskontrol? Vil du vide mere om Danlåse, så kan du læse mere om os her.

Vi står til rådighed for dig på 71 20 25 25 eller [email protected]

Hvad er prisen på elektronisk adgangskontrol?

Prisen på elektronisk adgangskontrol afhænger af mange ting. Det afhænger af antal adgange, sikringsniveau og nødvendige funktioner, men det afhænger også af hvilke sikkerhedsløsninger I har i dag.

Vi vil derfor gerne komme ud og besigtige jeres ejendom uden beregning, hvor vi I samråd med jer kan finde den bedste løsning. Efter besigtigelsen modtager I et uforpligtende tilbud eller flere tilbud på forskellige mulige løsninger til jeres adgangskontrolsystem.

Det kan også være, at I med fordel kan kombinere det nye adgangskontrolsystem med andre sikkerhedsløsning. Det kan være ny eller eksisterende videoovervågning eller tyverialarm, som vi kan koble på netværket til en helhedsløsning.

Kontakt låsesmeden om elektroniske låsesystemer og adgangskontrol!

Systemlåse eller adgangskontrol er unikke løsninger, som vi kan tilpasse den enkelte ejendom og brugernes behov. Det er derfor nødvendigt, at vi besigtiger ejendommen og får en uforpligtende snak om den bedste løsning. I processen vejleder vi jer selvfølgelig også om de forskellige produkter på markedet. Vi kommer gerne ud og besigtiger ejendommen gratis!

Danlåse tilbyder en fast serviceaftale, så ejendommens systemer altid virker perfekt. Vores låsesmede kører i døgnvagt til både almindelig låseservice eller et akut problem – vi er altid til rådighed 24/7 på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Er du i tvivl om, hvad et låsesystem er? Her kan du se en kort video, der viser hvordan et Cliq låsesystem virker: 

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?