Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DIN LOKALE OG BILLIGE LÅSESMED PÅ VESTERBRO

Vesterbros billigste låseservice ved autoriseret låsesmed

Danlåse har udkørende og autoriseret låsesmed på Vesterbro til faste lave priser fra 495 kr. i dagtimer og 795 kr. aften og weekend. Alle priser er inklusiv moms. Vi kan, ved akut udrykning til låseservice på Vesterbro, ofte være hos dig indenfor 25 minutter. Vi kører ud til dig, og vores låsesmed udfører alle former for låseservice på Vesterbro for private, boligforeninger og erhverv. Da vi i flere år har serviceret låse som låsesmed på Vesterbro, så har vi meget erfaring med ejendommene i bydelen. Der er derfor ikke den lås eller nøgle på Vesterbro, som vores lokale låsesmed ikke kan hjælpe dig med. Sagt med andre ord er vi et oplagt valg, hvis du står med et behov for låseservice og brug for hjælp, fra en låsesmed på Vesterbro.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Vores låsesmed på Vesterbro samarbejder med CC Låseservice

Danlåse er autoriseret og billig låsesmed på Vesterbro i tæt samarbejde med CC Låseservice, Istedgade 126. Du kan derfor både kontakte os i forretningen vedr. nøglekopiering eller på telefon 71 20 25 25, hvis du har brug for en udkørende låsesmed på Vesterbro. Du er også velkommen til at skrive til Vesterbros låsesmed på [email protected]

Vesterbros låsesmed til alt i låseservice

Vi har mange års erfaring med arbejdet med låseservice. Vi har prøvet vores, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig, med låseopgaver inden for alle områder. Vi kan være behjælpelige med låseservice på Vesterbro, samt på store dele af Sjælland. Herunder kan du se en række af de områder, hvor vi kan være behjælpelige:

  • Biloplukning ved vores autoriserede autolåsesmed, hvis du ikke kan komme ind i din bil
  • Oplåsning af dør i ejendom, lejlighed eller port, hvis du er smækket ude
  • Låseservice og reparation af låse, hvis du ikke kan lås / låse op
  • Omkodning af din lås, hvis kun du skal have adgang
  • Udskiftning og montering af nye låse – vi anbefaler kvalitetsmærker som Ruko og Medeco
  • Indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse. Har du det? Læs mere her
  • Dørpumper og automatisk dørlukker – opsætning og reparation
  • Særlig for erhverv, offentlige instanser og boligforeninger

Kan du ikke finde din låseopgave på listen? Vi kan helt sikkert hjælpe dig! Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] for et uforpligtende tilbud

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Vi lever af tilfredse kunder på Vesterbro – Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Låsesmed Vesterbro priser

Hvad koster en låsesmed på Vesterbro hos Danlåse?

Vi er blandt de billigste låsesmed i København, men du behøver ikke frygte for hverken kvalitet at vores arbejde eller den service vi yder. Vi garanterer, at vi ikke forlader dig, før du er tilfreds og din sikkerhed er i orden. Bor du i området omkring Vesterbro, så er vi hurtigt fremme og klar til at hjælpe!


Dette er vores priser på låseservice på Vesterbro:

Omkodning:

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

Biloplukning:

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

Døroplukning i privat bolig eller erhverv:

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

 

Oplåsning, omkodning eller udskiftning af lås på Vesterbro

Vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden på Vesterbro, hvis du har brug for professionel låseservice til en fair pris. Står du i den uheldige situation af være låst ude af din bolig, eller har du fået stjålet dine nøgler? Er din lås gået i stykker eller er den bare ikke sikker nok?

Vores låsesmed på Vesterbro arbejder specialiseret, og kan hjælpe dig med oplåsning eller omkodning til nye nøgler. Vi vejleder dig også gerne, hvis du er i tvivl, om hvorvidt du bør få skiftet dine låse ud til mere sikre låse på f.eks hoveddør eller bagdør. Vi har indgående kendskab til klassiske risikoområder i beboelse og erhverv, hvorfor vi med glæde hjælper med rådgivning og udskiftning for øget sikkerhed.

 

Montering og reparation af låse via låsesmed på Vesterbro

Vesterbro er en del af københavn, hvor der sker rigtig meget byudvikling og renovering af de gamle ejendomme. Vores låsesmed har derfor stor erfaring i låseservice i dit lokalområde på Vesterbro. Vi kan hjælpe dig med alle typer låse, og vi laver f.eks også reparation og montering af gamle låse i bevaringsværdige bygninger.

Kontakt os nu for gratis vejledning, besigtigelse eller hvis du skal rekvirerer Vesterbros låsesmed med døgnvagt: Danlåse tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Et par ord fra vores døgnvagt og låsesmed om låse og nøgler, når du bor på Vesterbro

Jeg arbejder med specialiseret med låseservice på Vesterbro, og når det vedrører fx oplukning af en bil, så er det vores autolåsesmed, der tager sig af det. Jeg er ofte ude til udskiftning af låse, montering af låse og oplukning eller omkodning.

Når jeg kører døgnvagt rundt på Vesterbro, ser jeg mange andelsboligforeninger, ejerboligforeninger og lejelejligheder, der har låse, som ikke er tidssvarende og sikre nok. Det drejer sig især om opgangsdøre, hoveddøre og bagdøre, men også porte og indgange til gårdmiljøer og kældre på Vesterbro er ofte ikke sikret nok.

Hos Danlåse arbejder vi ligeledes med låseservice i de omkringliggende byer. Altså kan vi hjælpe hvis du søger en låsesmed i København, en låsesmed på Østerbro, en låsesmed i Sydhavnen eller en låsesmed i Valby.

Hvad er vigtigt med låse på Vesterbro?

Det er vigtigt, at I har en tidssvarende lås på yderdørene, da de ellers er meget nemme at bryde op. De låse, der f.eks har nøgler med runde nøglehoveder, kan en tyv ofte åbne med bare ét slag eller en bankenøgle. Det betyder hurtig, lydløs og ubemærket adgang til din bolig eller kælder for ubudne gæster.

Da jeg, som låsesmed, er en del af lokalområdet på Vesterbro, ønsker jeg den sikreste og mest trygge oplevelse for alle beboer. Jeg vil derfor gerne kigge forbi og vurderer dine låse ganske gratis, hvis du er i tvivl om din lås eller låsecylinder er sikker nok.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Der er nogle juridiske overvejelser, som du bør gøre dig, hvis du overvejer tv-overvågning. Læs loven her.

Sådan kan du sikre din bolig på Vesterbro?

Det er vigtigt, at have sikre låse monteret, men det er også vigtigt, at de er monteret i døre og porte, der er i god stand.  Udover opsætning af låse på døre og vinduer, så kan I fx også vælge alarmsystemer eller overvågningskameraer til jeres ejendom på vesterbro.

En massiv dør, en solid lås og en form for overvågning styrker din sikring, men det har også alt sammen en præventiv effekt. Indbrudstyv ser meget på forholdene, når de skal vurderer, hvor de vil bryde ind. Overvågningskameraer fås, ligesom låse, i mange former og til forskellige behov. Det er derfor en god idé, at du taler med en fagmand på Vesterbro, hvis du overvejer fx overvågningskamera.

Som udgangspunkt er sikring af døre og vinduer dog et fornuftigt sted at starte. Netop på dette område har vi mange års erfaring, hvorfor vi naturligvis står til rådighed for rådgivning og udskiftning af låse, for private såvel som hos erhvervsdrivende.

Systemlås, dørlukker eller dørpumper i ejendommen eller forretningen

Vores låsesmed servicerer låse og sikkerhedsforanstaltninger for erhvervslivet og private på Vesterbro. Vi yder låseservice og servicering eller montering af dørpumper og dørlukkere for alle forretninger på Vesterbro. Vores låsesmed på Vesterbro anbefaler låsesystem til boligejendomme. Det medfører høj sikkerhed, adgangskontrol og nemme løsninger i hverdagen. Låsesystemet tillader, at alle beboere kun behøver én nøgle til alle døre, og låsesystemerne er dirke- og boresikre. Nøgler fra låsesystemet kan ikke frit kopieres, hvilket øger sikkerheden for alle. netop denne type kendes fra nyere andelsboligforeninger og lejlighedskomplekser.

Kontakt os hvis du vil vide mere om låseservice, så kontakt Vesterbros låsesmed hos Danlåse på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Du kan læse om Vesterbro her.

Fast låsepartner fremadrettet

Jeg har tidligere haft besøg af Daniel fra Danlåse for at få fikset låse i min kærestes og min lejlighed, da vi overtog den.
Vi har været så tilfredse både med service og pris at nu regner vi med at vi i vores ejerforeningen bestående af 20 lejligheder, skal have Danlåse til at skifte vores fælleslåse og lave nye nøgler til alle vores lejligheder. Danlåse bliver sandsynligvis foreningens faste låsepartner fremadrettet.

 

Niklas om Danlåse

Google+

Få låse på Vesterbro af rette sikkerhedsklasse

Der er ikke altid behov for det samme sikkerhedsniveau til alle døre eller arealer. Vores låsesmed monterer derfor låse, der er tilpasset de konkrete behov hos Vesterbros beboere, foreninger samt hos butikker og erhvervsdrivende.

Som eksempel på ekstra sikkerhed kan vi nævne hængelåse, hvor der er stor forskel på eksempelvis Medeco låsen i relation til de almindelige låse, som du kan købe nede i det nærmeste byggemarked. Du kan kontakte vores lokale låsesmed på Vesterbro på 71 20 25 25 eller [email protected]

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?