Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER BILLIG LÅSESMED I SOLRØD MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Vores låsesmed i Solrød kører døgnvagt og udfører alt i låseservice til faste lave priser

Danlåse har mange års erfaring som låsesmed og autolåsesmed i Solrød, og vi kan hjælpe med alle former for låseservice. Vi kører ud til dig, og løser dine låseopgaver professionelt og hurtigt.

Vi kan fx omkode alle dine låse til én og samme nøgle, reparere dine låse eller udskifte dem til nye. Vi vejleder altid vores kunder om den bedste og billigste løsning på markedet med alt fra en enkelt dørlås til større låsesystemer.

Danlåses låsesmed i Solrød kører til faste lave priser:

  • Priser i dagtimerne fra kun 495 kr. 
  • Priser aften, weekend og helligdage fra kun 795 kr. 

Ovenstående er prisen for fx. en omkodning eller oplukning af ejendom eller bil. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en låsesmed prisliste, som du kan se her. Vi kører både i Solrød, men også i eksempelvis Karlslunde og Køge, samt store dele af resterende Sjælland.

Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi besvarer mails samme dag.

Autoriseret låsesmed til alt låseservice i Solrød

Vores billige låsesmed i Solrød er autoriserede og faglærte. Autorisation kræver en fire årig uddannnelse med dertilhørende beståede eksamener i låseservice. Vi er desuden løbende på kurser og konferencer, så vi kan holde os opdateret om de nyeste og sikreste løsninger for dig.

Da vores kunder kan have brug for os hele året og hele døgnet, så kører vores låsesmed i døgnvagt ud til fx biloplukning og indbrud.

Vi kan ofte være hos dig på mindre end 25 minutter.

Vi tager ikke ekstra tillæg for akut assistance.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Daniel fra Danlåse omkodede vores låse.
Daniel fra Danlåse omkodede vores låse, hurtigt og dygtigt, men vigtigst af alt er de tillidsvækkende. Jacob/Solrød
 
Jacob Klenø Nøjgaard

Om Danlåse Solrød på Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Billig låsesmed i Solrød giver gratis vejledning

Solrød by er en dejlig forstand med både indkøbsmuligheder, gymnasium, strand og kirker. Vores døgnvagt låsesmed servicerer alle bygninger billigt i Solrød, og da vi er en del af lokalsamfundet, så gør vores låsesmed det med et smil og fokus på høj sikkerhed og kvalitet.

Der er mange forhold som er vigtige ved låseservice og sikring af din bolig i Solrød.  En af de ting som vores låsesmed anbefaler sine kunder i Solrød, er en ekstra lås på døren, som opfylder alle krav. Når vores låsesmed monterer den som en ekstra lås, så sikrer den ejendommen, når den står tom, men du kan undlade at benytte den, når du er hjemme.

Når vores låsesmed monterer ekstralåsen i din bolig i Solrød, så forstærker vi samtidig karmen med et sikkerhedslutblik. Låsen vil have dobbeltaflåsning, som uvedkommende ikke kan åbne døren indefra. Dette er en fordel, hvis der fx er begået indbrud gennem et lille vindue – de har ikke nogen udgangsdør at åbne og slæbe afsted med dine ting gennem.

Den låsekasse, som du allerede har på døren, bibeholder vi, og dermed er det den billigste låseløsning. Har den eksisterende lås vrider på indersiden, så er det nemt og belejligt for dig i hverdagen. På den måde får du en god sikring ved vores låsesmed, som samtidig fungerer i hverdagen.

Vidste du, at du kan teste din privatsikring af bolig i Solrød. Prøv det her.

Vi vejleder dig også gerne på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores døgnvagt låsesmed i Solrød servicerer også virksomheder og lokale forretninger

Vores låsesmed hjælper jeres forretning med alt fra dørpumper og dørlukker til systemlåse og elektronisk adgangskontrol. Gitre er en løsning, der meget brugt i erhvervslivet, men det bliver også mere og mere udbredt hos vores private låsekunder. De er brugbare ved fx store glaspartier, så adgangen til boligen bliver skærmet.

I kan også vælge at sikre jeres virksomhed med gitre – det er sikkert og flot, når butikken eller virksomheden holder lukket. Vores låsesmed i Solrød kan montere gitrene billigt, og I kan både vælge rullegitter, rullejalousi og fastgitter, der sikrer jer hele døgnet.

Indbrud gennem glaspartier er fustrerende både i mistede ejendele, forsikringssag og papirarbejde efterfølgende. Dette kan gitre afhjælpe ved at gøre adgang gennem partierne umulig for indbrudstyven. Hvilken gitter I skal vælge afhænger af jeres behov for fleksibilitet, æstetik og sikkerhedsniveau.

Vidste du dette om Danmark, Solrød og billig låseservice?

Danmark har efterhånden 2,2 millioner biler. At forholdvis mange rent faktisk smækker sig ude af dem. Derfor står vores billige låsesmed i Solrød altid klar til at hjælpe!

Der sker fem indbrud hver time i Danmark – alle årets dage! Derfor er vores job som låsesmed i Solrød så vigtigt, og vi sætter en ære i at gøre det godt. Vi står inde for vores låseservice, og de produkter vi fører! Danmark er desværre en af de lande i EU med flest indbrud. Dette er på trods af, at politistyrken i Danmark er samme størrelse, som den er i de andre lande. Der er desværre en lavere opklaringsprocent på indbrud i Danmark end i vores nabolande. Det kan også ses i BNP, ved at der bliver udbetalt mere i ejendomsforsikring – det er et samfundproblem, og hos Danlåse gør vi alt for at stoppe det!

Det er samfundsproblem, men det er også en udfordring, som vi og vores låsekunder forholder os til, ved at sikre deres ejendom med professionel låseservice, så de er sikret døgnet rundt. Vil du være med? Kontakt vores billuge og autoriserede låsesmed i Solrød på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]. Vores låsesmed står klar til at rykke ud – også akut!

Heldigvis har Danmark også de femte mest livstilfredse borgere i OECD-området, og vi føler os trygge i vores nærområde – det værner Danlåse om for Solrød borgerne!

Lad os sikre dig og dine kære bedst og billigst – kontakt låsesmeden nu på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Der er forskel på kvaliteten af låsearbejde og låse! Derfor tilbyder vi kun faglærte låsesmede og fører kun kvalitetsprodukter fra fx Ruko, Dorma og Medeco. Nedenfor kan du se, hvad der sker, hvis uvedkommende skulle forsøge at bore låsen fra Medeco op:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?