Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER DIN BILLIGE LÅSESMED I BRØNDBY MED ALT I LÅSESERVICE OG DØGNVAGT

Velkommen til den billigste låseservice i Brøndby. Vores erfarne team af autoriserede og faglærte låsesmede står klar til at hjælpe dig alle dage på året!

Uanset om du har smækket dig ude af din bil eller bolig, din lås er gået i stykker, om du skal have nye låse eller låsesystem, så er vores låsesmed i Brøndby klar med en hjælpende hånd – og, vi kan som regel være hos dig på mindre end 25 minutter!

Læg blot alle dine bekymringer på hylden, og lad en af vores professionelle medarbejdere klare opgaverne for dig. De er særligt uddannet til alle former for låseservice mod indbrud.

Danlåse er din autoriserede døgnvagt låsesmed i Brøndby. Vi kører ud til din bil, bolig eller virksomhed alle dage, og vi kører ikke igen, før din sikkerhed er i orden!

Vi kører til faste lave priser hele døgnet:

Fra 495 kr. om dagen Fra 795 kr. aften, weekend og helligdag Kontakt låsesmeden på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Autoriseret låseservice er nøglen til din sikkerhed

Alle vores låsesmede hos Danlåse i Brøndby er naturligvis autoriserede. De har en fire årig uddannelse bag sig og har bestået alle eksaminer. Samtidig er de løbende på kurser, så de altid har den nyeste viden indenfor låseservice og sikkerhedssystemer.

Uanset, om du har problemer med billåsen, låsen til din bolig eller postkassen, så kan vores erfarne og dygtige team af låsesmede hjælpe dig.

Låsesmed pris? Hvad koster en låsesmed i Brøndby?

Vi vil være blandt de billigste låsesmede på Vestegnen, uden at det går ud over kvaliteten. Vi forlader ikke stedet før arbejdet er gjort færdigt, og din sikkerhed er i orden. Vi kører både i Brøndby, men også i de omkringliggende byer som Rødovre eller Hvidovre.

Vores priser på låseservice i Brøndby er enkele og gennemskuelige. Har du akut brug for en låsesmed til oplukning eller omkodning af lås,  koster kun fra 495,- kroner i dagtimerne, mens aften, weekend og helligdage koster fra 795,-.

Skal du have omkodet alle låse, så de passer til den samme nøgle i dagtimerne, så koster det 645,- for den første dørlås og 200,- per efterfølgende dørlås (inkl. tre nøgler).

Alle priser er naturligvis inkl. moms. Du kan kontakte vores billige låsesmed i Brøndby på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Lynhurtig udrykning

Jeg var lige flyttet ind, og så nogen luske rundt ved mit hus. Super ubehageligt!! Jeg ringede til Danlåse, som kom med det samme og omkodede alle mine låse.
 
Christa Philipa Cere

om Danlåse på Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Har du lige overtaget et hus eller lejlighed i Brøndby?

Hvis du lige er flyttet ind i en lejlighed, et hus, nye erhvervslokaler eller lignenede, så er det vigtigt at få en autoriseret låsesmed til enten at omkode eller helt at udskiftet låsene eller låsecylinderne.

Det sker nemlig ofte, at gamle nøgler florerer rundt fra tidligere beboere, og dermed er du måske ikke den eneste, der har nøgler til stedet.

Undgå alle bekymringer, og få en af vores faglærte låsesmede til at omkode eller udskifte låsen. Vi er eksperter i alle former for dørlåse, og kører altid rundt med reservedele, så langt det meste indenfor låseservice og privatsikring kan vi klare med det samme.

Vi er din lokale låseservice i hele Brøndby Kommune og er fremme inden for 25 minutter. ​Vi er nemlig i området og kan altid finde et tidspunkt, hvor det passer dig bedst.

Vi kan hjælpe dig med alle former for låseservice i Brøndby 

Ring til os på 71 20 25 25, så kommer vores låsesmed i Brøndby ud til dig!

 Der er forskel på låse!

Der er forskel på kvaliteten og sikkerheden af låse. Nedenfor kan du fx se en video vedrørende en af vores produkter fra Medeco, og hvad der sker, når en hammer bliver brugt til forsøg på indtrængen:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?