Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

BILLIGE LÅSESMED I SYDHAVNEN – DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Alt låseservice i Sydhavnen udført af en autoriseret låsesmed

Sydhavnens låsesmed er lokal og kan være behjælpelig med alt indenfor servicering af låse. Vores låsesmed er autoriseret og uddannet med mange års erfaring i servicering af låse. Det betyder, at lige meget om du skal lukkes ind akut, have nye låse, eller din lås trænger til en kærlig hånd fra låsesmeden, så kan vi klare den. Vi har også autolåsesmed, der kan hjælpe dig, hvis du er smækket ude af bilen. Ring til vores billige låsesmed på telefon 71 20 25 25 – din lokale låsesmed i Sydhavnen er på telefonen!

Sydhavnens billigste låsesmed

Danlåses låsesmed i Sydhavnen er billigst, da vi mener, at alle skal have råd og mulighed for at sikre deres ejendom og værdier hos en autoriseret låsesmed med stærk erfaring. Vores mål er derfor at levere den bedste låseservice til markedets laveste pris. Vi kan holde priserne nede for dig, fordi vi er en mindre lokal låsesmedsvirksomhed i Sydhavnen. Vi tænker også over at købe større partier af låse varelager ind. Her er nogle priseksempler på låseservice i Sydhavnen: Almindelig oplukning eller reperation af lås – Dagtimer: Fra kun 495,- – Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

Du kan se mange flere låsepriser på fx montering og omkodning her: priser

Ellers kontakt Danlåses autoriserede og billige Sydhavns låsesmed på 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Er du i Sydhavnen og på udkig efter en døgnvagt låsesmed?

Alle kan, på et uforudsigeligt tidspunkt, ligepludselig få brug for en låsesmed. Det kan skyldes indbrud, tyveri eller en fejl, men det er aldrig belejligt. Derfor er det belejligt, at din Sydhavns låsesmed er lige i nærheden. Vores låsesmed i Sydhavnen kører alle dage på året, så du kan også ringe efter os fx på en helligdag, nytårsaften eller om aftenen. Vi hjælper også som låsesmed på Østerbro eller Vesterbro, samt I København og store dele af resterende Sjælland.

Da din lokale låsesmed er ude og servicere låse i Sydhavnen hver dag, så er vi ofte lige i nærheden og bestræber os på at være ude hos dig akut indenfor 25 minutter.

Der er nogle tilfælde, hvor det ikke kan lade sig gøre, hvis vores låsesmed fx har mange akutte kunder samtidig, eller han er ude på en større sag for en anden kunde,  som vi ikke kan forlade. Danlåse vil dog altid forsøge at hjælpe dig i situationen, og det kan fx være med råd eller henvisning til en anden akut låsesmed – hvis, det på nogen måde er muligt.

Din oplevelse med vores erfarne og billige låsesmed i Sydhavnen er nemlgi vigtig for os, og vi går den ekstra mil, for at holde vores kunders dag kørende og deres ejendomme sikret.

Jeg kan på det varmeste anbefale Danlåse. Jeg havde låst mig ude lørdag aften og var alene med mine børn. Så jeg ringede letterere desperat. På under 20 minutter var den venligste låsesmed ude og låse mig ind. Og så var det endda med et smil på læben, og prisen var helt fair. Denne låsesmed vil jeg absolut bruge igen, hvis jeg nogensinde får brug for det. Vh Maria Saré
 
Maria Lyck Saré
På LinkedIn

Låsesmedens mål er tilfredse og sikre kunder i Sydhavnen  

Vi går den ekstra mil, fordi vores kunder og deres oplevelse er vigtig for os. Når vi er en mindre virksomhed i Sydhavnen, så er vi også engageret i området. For vores låsesmed i Sydhavnen har det personlig betydning at bidrage til, at alle i lokalområdet er sikret på bedste vis, kan leve deres liv i tryghed, og have vished om, at der er professionel hjælp at hente lige i nærheden, hvis uheldet skulle være ude.

Vi er derfor stolte af at vores kundetilfredshed og kundesikkerhed er høj, og vi dedikerer hver dag til låseservice af højeste kvalitet:

Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Private og erhvervskunders låsesmed Sydhavn

Da vores kunder kan alle former for låse monteret i deres Sydhavnsbolig, så arbejder vores låsesmed i alle låseprofiler. Skal du have nye låse, så vejleder vi selvfølgelig professionelt om låsenes sikkerhedsniveau, så du kan få det rette lås på rette sted – dør som port og vinduer. Vores låsesmed i Sydhavnen har nogle låseprodukter, som han anbefaler vores kunder ved nymontering af låse. Anbefalingerne er baseret på erfaring og lokalkendskab, men generelt fører vi kvalitetsprodukter fra fx Geze, Dorma og Ruko.

Vores låsekunde portefølje spænder bredt fra privatkunder og boligforeninger til forretninger og erhverv. Vi udfører også til tider låseservice i Sydhavnen for fx polti, hjemmepleje og større byggefirmaer.

Du kan derfor trygt kontakte vores billige og erfarne låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Projekter og låse i Sydhavnen

Der sker rigtig meget i Sydhavnen, som Sydhavnens låsesmed er stolt af at være en del af. Som låsesmed ligger vi særligt mærke til alle byggeprojekterne og nybyggerierne, hvor vores låsefaglige ekspertise kan komme i spil, og som giver vores Sydhavn liv.

Et andet eksempel er den nye københavnske skole i Sydhavnen. 

Tanken er, at skolen er et skib, og indeni kan vi alle opleve en hel lille by, hvor alle områder er individuelle med en atmosfære, der er tilpasset funktionen. Skolen bliver en del af vores centrum, og vi synes også, at der er interessante låseløsninger, der er brugt.

Hvis du vil vide mere om projektet, så kan du se videoen produceret og publiceret af Nohr-Conmed ejer og arkitekt her:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?