Danlåse
Din autoriserede låsesmed i Lyngby fra kun 495 kr.
Velkommen til Danlåse i Lyngby

Har du brug for en autoriseret, men også billig låsesmed i lyngby?

Danlåse vil være fortrukne døgnvagt låsesmed i Lyngby

Det er vores målsætning at levere professionelle sikkerhedsløsninger til markedets bedste pris – vi eksisterer nemlig kun via vores lokale og tilfredse kunder. Vores autolåsesmed og låsesmed har mange års erfaring med alle former for låseservice i Lyngby, og vi fører kun kvalitatsprodukter fra fx Dorma og Ruko, som vi kan stå inde for!

Så, skal du have omkodet, oplukket eller udskiftet dine låse, så ring til din lokale låsesmed.

Vores priser starter ved kun 495 kr. for en autoriseret låsesmed

Dette er prisen for fx en almindelig oplukning af bil, bolig eller virksomhed i Lyngby på hverdage indenfor almindelig åbningstid. Du kan se vores prisliste på låseservice her, hvor vi også har udspecificeret tilbud på fx udskiftning af låse, omkodning og låsesystemer.

Du kan også kontakte Lyngbys låsesmed direkte på  71 20 25 25 eller info@danlaase.dk.

“Proffessionel

Pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse”
Susanne Christensen

Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser på Trustpilot

Alt i låseservice, der sikrer din ejendom i Lyngby

Vores lokale låsesmed i Lyngby er uddannet og autoriseret, samtidig med, at han har mange års erfaring med at sikrer boliger i Lyngby. Vi tilbyder fx omkodning, udskiftning, reparation, oplukning, montering af nye låse og låsesystemer i Lyngby.

Der bliver i Danmark i gennemsnit begået 40 indbrud om dagen, og det er derfor vigtigt, at din bolig er sikret med professionel låseservice. Vores billige låsesmed i Lyngby kommer derfor gerne ud på en gratis besigtigelse, hvor vi vurderer, om der er noget på din bolig der fx er utidssvarende eller ikke sikret godt nok.

Forsikring og Pension har gennemført en undersøgelse, der viser, hvordan tyvene typisk er brudt ind i private hjem over de sidste fem år. Tyvene tager primært adgang gennem stuevinduer, terrassedøre og hoveddøre i huse og stuelejligheder. Dette er selvfølgelig generelt, og du bør være opmærksom på, at tyve foretrækker de mest ugenerede steder. Har du derfor fx en kældertrappe, der er godt skjult bag ved huset, så kan dette være et yndlingsmål.

Vores låsesmed mener, at dette er meget relevant information, for den type boliger som vi har i Lyngby. Vi anbefaler boligejerne i Lyngby, at de får kontroleret deres adgange af en fagmand. Der kan nemlig være specielle opmærksomhedspunkter, hvor det fx kræver en ekstra kasselås eller en udskiftning af en cylinder, der er forældet og derfor ikke er bore- og dikresikret.

Nogle af de konkrete tal for indbruddene er, at 32% af de ubudne gæster er kommet ind gennem stuevinduet – det er en tredjedel! Har du vindueslåse?

For lejligheder sker indbruddet i 45% af tilfældene gennem hoveddøren! Er din hoveddør sikker nok?

Ring til Danlåse på  71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

Døgnvagt låsesmed i Lyngby sikrer din bolig

Når uheldet er ude – du har brug for Lyngbys låsesmed med døgnvagt

Du kan stå i den akutte situation, at have brug for Lyngbys låsesmed på de skæve tidspunkter af døgnet. Det ved vi! Lyngbys låsesmed kører derfor døgnvagt i Lyngby, og vi er typisk ude til oplukninger, når kunderne er smækket ude eller har fået stjålet / mistet deres nøgler. Vi er også til tider ude til nøgler der er knækket i låsen, låse der ikke virker eller akut omkodning. Sidstnævnte kan være i forbindelse med indbrud, hvor tyvene er sluppet afsted med en ekstranøgle.

Når der er indbrud i helårsboligerne, så er der også en favoritliste over indbo, som primært bliver taget. I 42% af tilfældene er det kontanter, smykker og ure, der bliver meldt stjålet, og i 28% af tilfældene er det it udstyr som computer, tablet, mobiltelefoner og stationære. Endelig mangler der i 21% af tilfældene kamera til foto og videooptagelse.

Lad derfor vores låsesmed sikre din bolig med professionel og billig låseservice – og tænk over, at gemme dine værdigenstande lidt af vejen, når du ikke er hjemme!

Ring eller skriv til den billigste Lyngby  låsesmed med døgnvagt på  71 20 25 25  eller info@danlaase.dk

Lyngbys låsesmed billig

Låseservice i Lyngby – Taarbæk for boligforeninger og virksomheder 

Lyngby er med sin beliggenhed tæt på København, i den nordlige del af storkøbenhavn, et attraktivt område. Byen i sig selv er også en by fuld af liv med mange virksomheder, forretninger og serværdigheder som fx Jægersborg Dyrehave

– der absolut er et besøg værd med rigt dyreliv og natur beliggende lige ud til vandet. Vores låsesmed i Lyngby ser det hele, når han kører rundt, og vores faste kunder til fx systemlåse, adgangskontrol og dørpumper er fx erhverv og boligforeninger. Her er tale om større helhedsløsninger, som vi også kan kombinere, og så vi fortløende også servicerer og vedligeholder.

Lyngby har adskillige større vvirksomheder, og et forretningsliv centreret omkring Lyngby Hovedgade. Disse erhvervskunder udgører ca. 40% af Danlåses forretning, og vi kan derfor garanterer vores lokale virksomheder i Lyngby stærk erfaring og kompetencer på låseservice og sikring i Lyngby.

Kontakt Lyngbys billigste låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

Billig låseservice i Lyngby

Dørlåse og dørgreb – begge dele skal virke!

Dørelåsene på dine døre er vigtige, som vores låsesmed har beskrevet ovenfor. En del af din sikkerhed og funktionalitet i hverdagen, den ligger dog også i dine dørgreb.

Når du skal have nyt dørgreb er design og funktionalitet vigtig, og det æstetiske udtryk er bedre, hvis det er fra samme leverandør som din dørlås. Vores låsesmed i Lyngby kan hjælpe med alle typer fra alle leverandører, men vi arbejder især i Dorma og Ruko produkter. Dørgrebene fra fx Ruko kan du få i forskellige materialer og design, så de passer til den lås, som du har eller får monteret.

Vi monterer både dørgreb seperat og samtidig med at vi skifter låse. Nogle låse og dørgreb er integreret på fx terrassedøre, og vores låsesmed kan montere dem billigt. Når vi opsætter et produkt, så gør vi det kun med produkter vi kan stå inde for, og et dørgreb fra Ruko sikrer både helhedsindtryk og sikkerhed.

Alle dørgreb serier fra Ruko kan I også kombinere med alle låsesystemer fra denne leverandør. Dørgrebene er arkitekttegnede med det mål, at de skaber merværdi til den bolig eller det rum, hvor de bliver monteret. Vores låsesmed i Lyngby kan fx montere dørgrebe af mærket Doremi, som er designet og udviklet af Ruko i samarbejde med arkitekthuset Arkitema, eller Holgaard grebet fra Ruko og Holgaard Arkitekter.

Lad Lyngbys låsesmed komme med inspiration til din sikkerhedsløsning: 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

sikring i Lyngby
Vores låseprodukter sikrer din bolig

Vi fører kun kvalitetsprodukter fra de mest professionelle og kompetente leverandører på markedet. Vil du vide mere om produkterne og din sikkerhed, så kan du se en video her fra vores leverandør Medeco:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  mobilpay betaling hos billig låsesmed Lyngby

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  info@danlaase.dk

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  14 + 2 =