Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DIN AUTORISEREDE OG BILLIGE LÅSESMED I HELLERUP OG GENTOFTE MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Danlåses låsesmed i Gentofte og Hellerup kan hjælpe dig med alt i låseservice til faste lave priser

Danlåse har udkørende låsesmed i Hellerup og Gentofte til faste lave priser. Vores autolåsesmed og låsesmed har mange års erfaring med alle former for låseservice i Hellerup og Gentofte. Vi prioriterer den sikreste låseservice til den laveste pris. Vi er hurtigt fremme og kan hjælpe med alverdens låseopgaver. Uanset om du er smækket ude, skal have skiftet lås eller noget helt fjerde, så kan vi som låsesmed i Hellerup og Gentofte hjælpe.

Vores priser starter derfor ved kun 495 kr. Inklusiv moms.

Vi udfører mange typer af låseopgaver. Prisen starter fra kun 495 kroner, hvilket er inklusiv moms. Dette er prisen for eksempelvis en almindelig oplukning af bil, bolig eller virksomhed i dagtimerne. Ved andre typer af opgaver eller udenfor dagtimerne, vil priserne ændres en smule. Du kan læse meget mere om vores priser her, hvor vi også har udspecificeret tilbud på f.eks udskiftning af låse, dørpumper og låsesystemer.

Hvis du er i tvivl, eller du gerne vil have et tilbud på din låseopgave, så er du mere end velkommen til at kontakte låsesmeden på  71 20 25 25 eller [email protected].

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Hellerup og Gentoftes låsesmed har akut døgnvagt

Hos Danlåse udfører vi almindelige låseopgaver såvel som akutte oplåsningsopgaver. Vi tilbyder udkørende døgnvagt og låseservice i Hellerup og Gentofte, såvel som på store dele af sjælland. Vi er klar over at tiden er en vigtig faktor, hvorfor vi i størstedelen af tilfældene kan være hos dig på under 25 minutter. Vores låsesmed i Hellerup og Gentofte kører ud akut på alle årets dage, hvorfor hjælpen hurtigt er fremme hvis du er smækket ude af bil eller bolig – eller hvis du mister eller får stjålet dine nøgler.

Ved akut udrykning er vores priser kun:

– Fra 495 kr. i dagtimer 

– Fra 795 kr. aften, weekend og helligdag 

Har du brug for hjælp nu og her? Ring til os på 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

“Proffessionel

Pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse”
 
Susanne Christensen

Trustpilot

Autoriseret låsesmed i Hellerup, Gentofte og omegn 

Vores autorisation er din sikkerhed! Vi udfører låseservice som autoriseret låsesmed i Hellerup og Gentofte, Charlottenlund, Holte og store dele af resterende Sjælland. Det betyder at vi har gennemgået en fire årig uddannelse med dertilhørende eksamener. Vi har mange års erfaring i branchen, og der er ikke den lås, som vi ikke kan hjælpe dig med! Danlåse udfører alle former for låseservice for private og erhverv, så skal du have oplukning, omkodning eller monteret nye låse? Så kontakt os.

Vores veluddannede låsesmed med ansvar for Gentofte og Hellerup er altid klar med de optimale løsningsforslag relateret til din låseopgave. Hertil bidrager vores mange års erfaring til, at vi kan yde gode råd og vejlede omkring elementer som vedligehold og forlængelse af låsens liv. Vi arbejder udelukkende med mærker af høj kvalitet,  så vi kan stå inde for alt arbejde der udføres hos dig som kunde. 

Ønsker du en kontrol af dine eksisterende låse? Udskiftning eller garanti for at du har korrekt monterede  forsikringsgodkendte låse? Ring eller skriv til Hellerup og Gentoftes låsesmed på  71 20 25 25  eller [email protected].

Låsesmedens råd til sikring af bolig i Hellerup & Gentofte

Korrekt sikring af boligen er afgørende i relation til indbrudssikring og generel sikkerhed. Vores låsesmed i Hellerup og Gentofte er lokalt kendt og kører i dit område hver dag. Døgnvagten og låsesmeden hjælper dig gerne både planlagt og akut med alt i låseservice. Der er dog også meget du selv kan gøre, for at sikre jeres bolig i Gentofte og Hellerup.

Det er Eksempelvis en god idé, at der er låse på vinduerne, da de færreste indbrudstyve ønsker at smadre et vindue. det larmer og tiltrækker sig opmærksomhed. Du bør også aflåse dit skur, carport og des lignende, så der ikke er nem adgang til værktøj og andet udstyr. Din hoveddør signalerer sikkerhedniveauet for resten af boligen, og vores låsesmed anbefaler ligeledes, at du har to låse på din hoveddør.

En terrassedør med et godkendt terrassedørsgreb med lås spærre en yndet flugtvej, og husk dine bagdøre! De er ofte placeret ugeneret bag huset og i et lavere niveau, som eksempelvis i kælderen. Derfor er de også ofte placeret mere ugeneret, også bliver de et yndet mål.

Sikre låse fra låsesmeden er udslagsgivende!

Det er desværre således, at der bliver begået flere og flere indbrud i danske hjem. Gode låse er meget vigtige, når du vil undgå dette i din villa eller lejlighed i Gentofte og Hellerup. Vores låsesmed udfører låseservice af dine låse, og det er bedst, hvis du har låse, der er patenterede med dertilhørende godkendte låsekasser  vindueslåse. 

Hoveddøren er det første indtryk af din boligs sikkerhedsniveau, og det giver derfor god mening at få en patenteret og godkendt lås monteret ved låsesmeden. Et eksempel kan være Ruko 1200 og Garant Plus som begge er patenterede låsesystemer. Ekstralåsen kan være en kasselås, og bør have dobbelt låsecylinder, som man på begge sider kun kan åbne med en nøgle.

Sikring af dine døre

Vores låsesmed i Gentofte og Hellerup kan montere et terrassedørsgreb med en indvendig låsecylinder, så låsen ikke lige kan bores op. Det virker også præventivt, at man kan se, at der er en lås. Vinduerne er der mange af, og du bør prioriterer en vindueslås. Det gælder især på de vinder der er let tilgængelige. Dette forhindrer også, at vinduet kan åbnes, selvom ruden bliver smadret.

Det er forholdsvis nemt at sikre dit skur eller udhus. Det kan du gøre med en hængelås, men husk godkendte beslag fra kvalitetsmærker som Ruko, og sørg for, at der ikke er adgang til at klippe låsen over. Sidstnævnte kan gøres ved at montere et beslag, der besværliggør tilgangen for værktøj.

Vidste du, at du kan få en cylinder på postkassen, hvor nøglen passer til de andre døre i huset? Mange døre – én nøgle – og vi garanterer naturligvis den billigste pris.

Vil du vide mere? Kontakt Gentofte og Hellerups låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] 

God låseservice, gode rutiner og gode låse

Du kommer langt med sund fornuft og professionel låseservice i Hellerup eller Gentofte. Danlåses låsesmed synes selvfølgelig, at du skal sikre din bolig, men ikke at du skal oversikre den. Der bør eksempelvis altid være en nem flugtvej for dig og dine kære, i tilfælde af brand. Nogle enkle forholdsregler er, at I har patenterede låse på alle yderdøre, at der er lås på vinduerne og at det ser ud som, at der er nogen hjemme.  Har i hus, så bør alt værktøj være låst væk. Skal I væk i længere tid, så fortæl det til naboen, og få nogen til at tømme jeres postkasse.

Det er vigtigt, og ofte overset, at vedligeholde låsene. Når vores låsesmed er ude til reparation af låse i Hellerup og Gentofte, så viser det sig ikke sjældent, at låsen er i stykker, eller nøglen er knækket i låsen på grund af manglende vedlighold. Det er vigtigt, at du smører din lås med den rette låsespray. Det bør du gøre ca. to gange om året. Her er en note fra låsesmeden også, at I skal huske at holde både lås og karm fri af maling.

Din låsesmed hjælper dig til godkendte låse i Hellerup og Gentofte

Er du i tvivl omkring sikkerheden og effekten af jeres gamle låse? Måske de er gamle, eller har haft mange ejere gennem tiden? Uanset årsagen, så er vores anbefaling at vores billige låsesmed kommer ud og besigtiger jeres låse og anden sikring. Da vi prioriterer, at være både billige og professionelle, så kommer vores døgnvagt og låsesmed ud ganske gratis og besigtiger din bolig eller virksomhed i Gentofte eller Hellerup. Gode råd er ikke dyre hos Danlåse. Vi du selv have et indblik i om dine låse er godkendte, eller vil du vide, hvorfor det er relevant, at have godkendte låse? Til vores kunder i Gentofte og Hellerup har låsesmeden og Ruko udarbejdet et par værdier ved / krav for godkendte låse:

– Låsen har 360 graders nøgledrejning, og det betyder, at den kan dreje hele vejen rundt.

– Låsenkassen har en rigel på 20 mm og ikke kun faller.

– Låsen kan modstå et tryk på døren forfra på 700 kg.

– Låsen kan modstå et tryk mod selve riglen på 500 kg. Dette er relevant, for at forhindre brug af koben.

Vi er den lokale låsesmed i Gentofte og Hellerup, og derfor har vi mange virksomheder, seværdigheder og private i dit område som kunder. Lad også vores billige låsesmed hjælpe dig med låseservice hvad enten du bor i Gentofte eller Hellerup.

Har du brug for sparring til udskiftning af låse? Kontakt Hellerup og Gentoftes låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Der er forskel på kvaliteten af låseprodukter

Når du skal have nye låse, så er der forskel på sikkerhed og kvalitet af produkterne. Vi fører kun låseprodukter, som vi kan stå inde for og har mange års erfaring med. Du kan fx opleve kvaliteten af en Medeco lås her:

Spørgsmål og svar om låsesmede i Hellerup

Prisen for en låsesmed i timen i Hellerup kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder virksomhedens prispolitik, omfanget af arbejdet og tidspunktet på dagen. Generelt kan priserne for en låsesmed i Hellerup ligge mellem 500 og 800 kroner pr. time. Ydermere kan det forekomme, at man skal betale aften, kørsel – og helligdagstillæg.

Prisen for en låsesmed i Hellerup afhænger af flere faktorer, herunder arten af opgaven, typen af lås, der skal håndteres, og tidspunktet på dagen. Generelt kan prisen variere fra 500 kroner og opefter, afhængigt af opgavens kompleksitet. Det anbefales altid at kontakte en lokal låsesmed for at få en nøjagtig prisvurdering baseret på din specifikke situation

Prisen for en låsesmed om søndagen i Hellerup kan være højere end på hverdage eller i normale arbejdstimer. Dette skyldes normalt den øgede efterspørgsel og ekstraomkostninger ved at arbejde uden for normal arbejdstid. Priserne kan variere afhængigt af låsesmedens politik og omfanget af arbejdet.

Vores låsesmede kan åbne bilerne ved at pumpe dørene op. Ved brug af præcision og specialværktøj bliver bilen åbnet – på en professionel og moderne metode. Vi har udført adskillige oplukning af biler, og ingen af vores låsesmede har beskadiget bilerne.

Åbningstiderne for låsesmede i Gentofte kan variere afhængigt af den enkelte virksomhed. Nogle låsesmede tilbyder døgnvagtsservice og er tilgængelige hele døgnet, herunder på helligdage og i weekender. Andre låsesmede har faste åbningstider i løbet af hverdagene.

Nogle låsesmede har åbent 24 timer i døgnet året rundt, hvor du derfor med sikkerhed kan få fat i en låsesmed i weekenden. Det er dog ikke alle låsesmede, der følger de åbningstider. Mange låsesmede har åbent i weekenden, hvor prisen er den samme som i hverdagene, såfremt det ikke er i aftentimerne.

Prisen for en låsesmed om søndagen i Gentofte kan variere, da der nogle gange kan være tillæg for arbejde udført uden for normale arbejdstider. Uanset om du skal bruge en traditionel låsesmed eller en autolåsesmed, varierer prisen om søndagen med afsæt i opgavens art og kompleksitet. Som udgangspunkt kan du forvente at prisen starter fra mindst 495 kr.

Prisen for en låsesmed i Gentofte kan variere afhængigt af opgavens art og kompleksitet. Derudover kan der forekomme prisforskelle alt efter hvilket tid på døgnet, om det er weekend eller helligdag og om det skal tillægges penge i prisen for kørsel. Som udgangspunkt kan du forvente at prisen som minimum starter ved 495 kr. og opefter.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?