Danlåse
Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.
Velkommen til Danlåse i Hellerup og Gentofte

din autoriserede og billige låsesmed i hellerup og gentofte med DØGNvagt til alt i låseservice

Danlåses låsesmed i Gentofte og Hellerup kan hjælpe dig med alt i låseservice til faste lave priser

Danlåse har udkørende låsesmed i Hellerup og Gentofte til faste lave priser. Vores autolåsesmed og låsesmed har mange års erfaring med alle former for låseservice i Hellerup og Gentofte. Vi prioriterer den sikreste låseservice til den laveste pris.

Vores priser starter derfor ved kun 495 kr. Inklusiv moms.

Dette er prisen for fx en almindelig oplukning af bil, bolig eller virksomhed i dagtimerne. Du kan læse meget mere om vores priser her, hvor vi også har udspecificeret tilbud på fx udskiftning af låse, dørpumper og låsesystemer.

Hvis du er i tvivl, eller du gerne vil have et tilbud på din låseopgave, så kan du kontakte låsesmeden på  71 20 25 25 eller info@danlaase.dk.

“Proffessionel

Pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse”
Susanne Christensen

Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser på Trustpilot

Hellerup og Gentoftes låsesmed har akut døgnvagt

Vi er din udkørende døgnvagt låsesmed i Hellerup og Gentofte. Vi ved at tid kan være en vigtig faktor, og vi kan derfor ofte være hos dig på mindre end 25 minutter, hvis du har brug for akut assistance. Vi kører ud akut alle dage på året, hvis du fx er smækket ude af bil eller bolig, eller du har mistet / fået stjålet dine nøgler.

Ved akut udrykning er vores priser kun:

Fra 495 kr. i dagtimer 

Fra 795 kr. aften, weekend og helligdag 

Så, har du brug for hjælp nu og her?

Ring til os på 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

låseservice Gentofte Hellerup akut låsesmed

Alt i låseservice ved autoriseret og billig låsesmed i Hellerup og Gentofte

Vores autorisation er din sikkerhed! Vi er autoriseret låsesmed i Hellerup og Gentofte og har derfor gennemgået en fire årig uddannelse med eksamener. Vi har mange års erfaring i branchen, og der er ikke den lås, som vi ikke kan hjælpe dig med! Danlåse udfører alle former for låseservice for private og erhverv, så skal du have oplukning, omkodning eller monteret låse så kontakt os.

Vores låsesmed i Gentofte og Hellerup vejleder altid om den bedste løsning for dig, og vi er også altid klar med råd og vejledning om fx vedligehold af dine låse. Vi fører kun kvalitetsmærker, og vil du være sikker på, at du har forsikringsgodkendte låseRing eller skriv til Hellerup og Gentoftes låsesmed på  71 20 25 25  eller info@danlaase.dk

billig låsesmed Gentofte Hellerup

Råd fra vores låsesmed, om god  og billig sikring af din bolig i gentofte og Hellerup

Vores låsesmed i Hellerup og Gentofte er lokal og kører i dit område hver dag. Døgnvagt låsesmeden hjælper dig gerne både planlagt og akut med alt i låseservice. Der er dog også meget du selv kan gøre, for at sikre dig i gentofte og Hellerup.

Det er fx en god idé, at der er låse på vinduerne, da de færreste indbrudstyve ønsker at smadre et vindue. det larmer og tiltrækker sig opmærksomhed. Du bør også aflåse dit skur, carport og des lignende, så der ikke er nem adgang til værktøj og andet udstyr. Din hoveddør signalerer sikkerhedniveauet for resten af boligen, og vores låsesmed anbefaler, at du har to låse på din hoveddør.

En terressedør med et godkendt terrassedørsgreb med lås spærre en yndet flugtvej, og husk dine bagdøre! De er ofte placeret ugeneret bag huset og i et lavere niveau xf i kælderen. derfor er de også ofte placeret mere ugeneret, også bliver de et yndet mål.

Sikre låse fra låsesmeden er udslagsgivende!

Det er desværre således, at der bliver begået flere og flere indbrud i danske hjem. Gode låse er meget vigtige, når du vil undgå dette i din villa eller lejlighed i Gentofte og Hellerup. Vores låsesmed udfører låseservice af dine låse, og det er bedst, hvis du har låse, der er patenteret og godkendte låsekasser  og vindueslåse. 

Hoveddøren er det første indtryk af din boligs sikkerhedsniveau, og det giver derfor god mening at få en patenteret og godkendt lås monteret ved låsesmeden. Fx Ruko 1200 og Garant Plus er begge patenterede låsesystemer. Ekstralåsen kan være en kasselås, og bør have dobbelt låsecylinder, som man på begge sider kun kan åbne med en nøgle.

Sikring af dine døre

Vores låsesmed i Gentofte og Hellerup kan montere et terrassedørsgreb med en indvendig låsecylinder, så låsen ikke lige kan bores op. Det virker også præventivt, at man kan se, at der er en lås. Vinduerne er der mange af, og du bør prioriterer en vindueslås, især på dem der er let tilgængelige. Dette forhindrer også, at vinduet kan åbnes, selvom ruden bliver smadret.

Det er forholdsvis nemt at sikre dit skur eller udhus. Det kan du gøre med en hængelås, men husk godkendte beslag fra fx Ruko, og du bør sørg for, at der ikke er adgang til at klippe låsen over.

Vidste du, at du kan få en på postkassen, hvor nøglen passer til de andre døre i huset? Smart ikke – mange døre én nøgle, og vi garanterer billigste pris.

Vil du vide mere? Kontakt Gentofte og Hellerups låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk 

låseservice Gentofte Hellerup
God låseservice, gode rutiner og gode låse

Du kommer langt med sund fornuft og professionel låseservice i Hellerup eller Gentofte. Danlåse låsesmed synes selvfølgelig, at du skal sikre din bolig, men ikke at du skal oversikre den. Der bør fx alt være en nem flugtvej for dig og dine kære i tilfælde af brand. Nogle enkle forholdsregler er, at I har patenterede låse på alle yderdøre, at der er lås på vinduerne, at det ser ud som, at der er nogen hjemme og at værktøj er låst væk. Skal I væk i længere tid, så fortæl det til naboen, og få nogen til at tømme din postkasse.

Det er vigtigt, og ofte overset, at vedligeholde låsene. Når vores låsesmed er ude til reparation af låse i Hellerup og Gentofte, så viser det sig ikke sjældent, at låsen er i stykker, eller nøglen er knækket i låsen på grund af manglende vedlighold – så, det er vigtigt, at du smører din lås med den rette låsespray ca. to gange om året. Her er en note fra låsesmeden også, at I skal huske at holde både lås og karm fri af maling.

Låseservice Hellerup Gentoftes låsesmed

Din låsesmed hjælper dig til godkendte låse i Hellerup og Gentofte

Det bedste er, at vores billige låsesmed kommer ud og besigtiger jeres låse og anden sikring. Da vi prioriterer, at være både billige og professionelle, så kommer vores døgnvagt låsesmed ud ganske gratis og besigtiger din bolig eller virksomhed i Gentofte eller Hellerup – gode råd er ikke dyre hos Danlåse. Vi du selv have et indblik i om dine låse er godkendte, eller vil du vide, hvorfor det er relevant, at have godkendte låse? Til vores kunder i Gentofte og Hellerup har låsesmeden og Ruko udarbejdet et par værdier ved / krav for godkendte låse:

Låsen har 360 graders nøgledrejning, og det betyder, at den kan dreje hele vejen rundt.

Låsenkassen har en rigel på 20 mm og ikke kun faller.

Låsen kan modstå et tryk på døren forfra på 700 kg.

Låsen kan modstå et tryk mod selve riglen på 500 kg. Dette er relevant, for at forhindre brug af koben.

Vi er den lokale låsesmed i Gentofte og Hellerup, og derfor har vi mange virksomheder, seværdigheder og private i dit område som kunder. Lad også vores billige låsesmed hjælpe dig med låseservice hvad enten du bor i Gentofte eller Hellerup.

Har du brug for sparring til udskiftning af låse? Kontakt Hellerup og Gentoftes låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

lokal låsesmed billigt Gentofte Hellerup
Der er forskel på kvaliteten af låseprodukter

Når du skal have nye låse, så er der forskel på sikkerhed og kvalitet af produkterne. Vi fører kun låseprodukter, som vi kan stå inde for og har mange års erfaring med. Du kan fx opleve kvaliteten af en Medeco lås her:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  mobilpay betaling låsesmed Hellerup Gentofte

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  info@danlaase.dk

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  14 + 10 =