Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Montering af lås eller låsecylinder ved autoriseret låsesmed

Skal du have opsat nye låse på døre eller vinduer? Vi har mange års erfaring i låsemontering for private og erhverv

Vi udfører låsemontering af alle låseprofiler

Om du vil have fx Ruko eller Dorma låse, og om det er på vindue eller dør, så kan vi hjælpe dig. Vores autoriserede låsesmed har mange års erfaring med montering af låse og låsesytem for private, erhverv og boligforeninger. Vi monterer låse alle steder fra hoveddøre, hovedindgange, terrassedøre og vinduer til porte eller elevatorer.

Vi kan derfor hjælpe med alle låse i alle ejendomme. Vi fører kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse til markedets bedste pris. Når du skal vælge din privatsikring, så anbefaler vi, at du får vejledning og montering ved en fagmand.

Vi vejleder dig meget gerne om den bedste sikkerhedsløsning for præcis din ejendom. Du kan læse mere om sikring her på siden eller kontakt os for besigtigelse og et uforpligtende tilbud på 71 20 25 25 eller [email protected]
Vi indhentede tilbud fra flere låsesmede, da vi skulle have nye låse derhjemme. Vi valgte Danlåse, da de gav det bedste tilbud og den bedste vejledning, til hvilke låse, der passede til vores behov, og vi er rigtig glade for vores nye låse. Klar anbefaling fra os.

 

 

Trine Rasmussen

På Trustpilot

Montering af nye låse

Brug for montering af låse i nybyggeri eller eksisterende ejendom?

Låse er en af de vigtigste sikringer mod indbrud. Der findes rigtig mange forskellige låse fra producenter som Ruko, Zeis og Dorma. Hvilken låse der er bedst på din ejendom afhænger af dine behov i hverdagen, påkrævet sikkerhedsniveau, og hvor vi skal montere låsen.

Vi anbefaler, at du får et sikkerhedscheck hos os, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Vi anbefaler generelt, at du har to låse på yderdøre og vinduessikring. Alternativt til to låse, kan det også være en ekstra sikring, at yderdøre ikke har vrider på indersiden.

Vi vejleder dig om den sikreste løsning for dig til den bedste pris, så ring til os på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]. Du kan også læse mere om vores priser her.

De forskellige låsecylindre har forskellige styrker og fordele. Det er derfor vigtigt, at du får den låseprofil, der matcher dit behov. Derfor tilbyder Danlåse besigtigelse, hvor vi vejleder dig om den sikreste løsning for dig. Vi kan også udarbejde et uforpligtende tilbud på  montering af dine nye låse ved besigtigelsen.

Vi kan ved låsemonteringen også omkode alle dine låse til én og samme nøgle!

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Hvordan vælger jeg ny lås?

Har du svært ved at gennemskue hvilken lås, der passer til dine behov?

Du kan læse om både låse og priser her på vores side fx på siden “priser”. Der er forskel på sikkerheden ved de forskellige låse, og der er også forskel på, om låsen skal monteres på hoveddøren eller havedøren. Du kan vælge forskellige låsetyper, men det er også muligt, at få opsat systemlåse med én og samme nøgle. Du kan også læse om systemlåse her på siden, eller du kan kontakte os. Vi vejleder dig gratis personligt eller over telefonen. Og, når du skal vælge nye låse, så er det vores klare anbefaling, at det sker i samarbejde med den professionelle låsesmed! Ring til os på tlf. 71 20 25 25 eller skriv til  [email protected]

Du kan læse mere om, hvordan du sikrer dit hjem, hvornår og hvordan du bør udskifte eller montere låse her.

Vinduessikring med låsemontering på dine vinduer

Vi kan hjælpe dig med effektiv sikring af dine vinduer. Statistikkerne tyder på, at indbrudstyve ofte bryder ind i boligen gennem vinduerne. Vinduerne er ofte boligens svage punkt, og det er derfor nemmere for tyven at åbne disse med forholdsvis simple værktøjer. Vi anbefaler derfor, at du får vinduerssikring med enten montering af nye låse eller ekstra låsefunktion på dine vinduer. Vi kan hjælpe dig med en besigtigelse, så du kan være mere tryg og holde ubudne gæster ude.

Er du i tvivl om din vinduessikring?

Hvilken vinduessikring du har behov for afhænger af din bolig og eksisterende låse på vinduerne. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget vinduessikring af en professionel fagmand. Vi giver dig et individuelt og tilpasset tilbud, der matcher dine behov og din bolig. Generelt, anbefaler vi kvalitetsprodukter fra Ruko og Lindrucker. Vinduessikring med med fx Ruko vindueslås kan øge din sikkerhed og forebygge indbrud. Vindueslåsene er nemme at bruge i hverdagen, hvor de kan åbnes med et tryk på cylinderen. Låsene kan monteres på både indadgående og udadgående vinduerog kan indgå som en del af et Ruko låsesystem for hele boligen.

I nogle tilfælde kan rullegitre være den bedste løsning. Rullegitre er synlige, virker præventivt og forhindrer også, at en indbrudstyv kan smadre ruden.

Vi hjælper dig gerne med pålidelige sikkerhedsløsninger, så ring til os på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected] 

Hvad skal du vide om låse på dine yderdøre?

Der er rigtig mange forskellige leverandører af låse. Hver leverandør tilbyder forskellige låseprofiler, når du skal have nye låse. Det betyder også noget, om du kun skal have en lås eller du skal have låse til alle døre. En ting er mængderabat, men hvis du skal bruge til alle døre, kan det også give god mening fx at købe et system.

Nye hoveddørslåse og kælderdørslåse hos låsesmeden

Vi anbefaler, at du har både en lås og en ekstra lås på din hoveddør og kælderdør. Kælderdøren er ofte overset af ejer, men ikke af indbrudstyven, da den ofte er mere uforstyrret.

Om du har en eller to låse på hoveddøren, så er det vigtigt, at der er en dobbeltcylinder på en lås. Det betyder, at man kun kan åbne den indefra med en nøgle, og derved kan tyven ikke bruge døren som udgang. Hvis der er en ekstra lås, så kan den være uden vrider, og der kan være vrider på hovedløsen, så I kan komme nemt ind og ud, når I er hjemme.

Nye låse på terrassedøre og bagdøre

Du kan få mange forskellige greb og nye låse til terrassedøre. Du kan få med nøgle, med kode og med fingeraftryk. Gældende for alle låse er, at det er vigtigt, at de er monteret i en solid dør. Har du ny lås med nøgle til din terressedør, så kan vi muligvis omkode den til samme nøgle som dine eksisterende døre. Kontakt os og hør mere på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Bagdøren i lejligheder og lignende er ofte overset, da der ofte er en opgangsdør ved et gårdmiljø. Det er dog vigtigt, at være opmærksom på, at opgangsdøren og gårdmiljøet måske ikke altid at svære at skaffe sig adgange igennem fx “smutte med ind”. Vores låsesmed ser også ofte, at denne type yderdøre ikke er updaterede, så tyven faktisk kan åbne dem både nemt, hurtigt og lydløst. Vores låsesmed anbefaler derfor, at du også har en nyere lås (mindre end ti år gammel) på din bagdør.

Har du hængelås på din bagdør, carport eller dit skur, så vær opmærksom på, at beslagene er korrekt monteret i en solid dør.

Montering af nye systemlåse eller elektronisk adgangskontrol

Danlåse udfører montering af låse, der ikke er kopierbare uden et unikt nøglekort. Når du har et låsesystem, så er der også kun én nøgle til alle låse i ejendommen fx vinduer, hoveddør og postkasse. Vi kan også montere låsesystem i fx boligforeninger eller elektronisk adgangskontrol til din ejendom.

Du kan læse mere om låsesystemer eller kontakte os på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected] – vi vejleder dig gerne!

Vil du kende prisen på en låsesmed eller vide mere om vores leverandører?

Priseksempel på montering ved autoriseret låsesmed:

  • Ruko 8765 Hoveddørslås: 2.495 kr. inkl. moms
  • Ruko 560 Hoveddørslås: 2.795 kr. inkl. moms
  • Ruko 2000 Hoveddørslås: 3.195 kr. inkl. moms

Danlåse opsætter nye låse til faste lave priser – læs om vores priser her

Vores leverandører leverer de bedste produkter på markedet. Vi samarbejde med fx Geze, Dorma og Ruko. Her kan du se en kort præsentationsvideo fra en af vores leverandører:

Vores kunders sikkerhed og oplevelse er vigtig for os! Du kan læse anmeldelser af Danlåse her.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?