Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Dørpumper og automatisk dørlukker ved autoriseret låsesmed med døgnvagt

Vores låsesmede er specialister i dørpumpe og fx Dorma dørlukker

Danlåse installerer, reparerer og servicerer dørlukkere og dørpumper i tæt samarbejde med vores leverandører som fx Dorma. Vi er specialiserede og kan derfor levere professionelle løsninger til den bedste pris på markedet.

Med vores mange års erfaring indenfor dørpumpe og automatisk dørlukker er vi eksperter på området, og vores låsesmed står til rådighed hele døgnet!

Alle vores låsesmede er autoriserede, og vores autorisation er jeres sikkerhed: Sikkerhed for en professionel løsning udført af uddannede specialister. Vil du vide, hvad en monteret dørpumpe eller dørlukker koster – læs vores priser her.

Kontakt vores låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

De kan kun anbefales. Jeg har nu haft brug for dem to gange og priser, rådgivning, service og alting har været fuldstændigt i top begge gange.
Opgaverne har været ret forskellige, men kvaliteten af arbejdet har været det samme.

Håndværkere med samvittighed, der er rigtigt dygtige til at løse hvad end for en udfordring du står med.

 

Naja Lydeking-Olsen

På Trustpilot

Vejledning til jeres dørpumpe og dørlukker

Vi har gennem årene udført mange individuelle og professionelle løsninger for private og erhverv, så der er ikke den løsning, vi ikke kan hjællpe dig med! Alle vores kunder er forskellige! Vores løsninger indenfor dørpumper og automatisk dørlukker tager derfor udgangspunkt hos jer, hvor vi besigtiger og vejleder om den bedste løsning hos netop jer. Ved en gratis besigtigelse får I også et helt uforpligtende tilbud på dørpumpe og automatisk dørlukker, der passer til jeres behov.

Vi anbefaler servicering af dørpumper, når årstiderne skifter. Skiftet i temperature påvirker dørpumpernes funktion fx oliens konsistens. Derfor er det bedre at få et hurtigt service, end at pumperne pludselig ikke virker eller bliver ødelagt.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Vores låsesmed anbefaler fx Dorma TS 93 dørpumpen

Dørpumpe TS 93 fra Dorma er en solid og funktionel dørpumpe, som vores kunder ofte vælger. Vores låsesmed kan montere og servicere Dorma TS 93 og andre dørpumper både billigt og professionelt.

Dorma TS 93 er ofte brugt i forretninger og virksomheder. Dorma producerer TS 93 i sølvfarvet, hvid, rustfrit stål og messing. Dørpumpen fra Dorma har hjertekurveteknik og glideskinne med forskellige valgmuligheder. Den har magnethold, indbygget røgdetektor og dørvælger system til dobbeltdøre.

Dorma TS 93 dørpumpen er derfor funktionel i mange forskellige sammenhæng, og vores erfaring er, at den er både driftsikker og holder i mange år. 

Servicering af dørpumpe og automatisk Dorma dørlukker

Har du allerede dørpumper og automatisk dørlukker og brug for reparation eller service?

Danlåse servicerer dørpumper og automatisk dørlukker for private og erhverv. Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder, at deres dørautomatik virker 24/7, og vi står derfor til rådighed 24/7. Skal du have service eller reparation af din dørpumpe eller automatisk dørlukker, så ring til os hele døgnet!

Du kan læse mere om vores serviceaftaler her, 
eller du kan ringe til os på 71 20 25 25

Elektriske og mekanisk dørpumpe opsat af vores låsesmed

Mange forretninger og virksomheder har døre og indgangspartier med dørpumper. Dørpumperne kan både åbne og lukke dørene mekanisk eller elektronisk.

Der er et stort udvalg af dørpumper, og vores låsesmed anbefaler, at I kontakter en fagmand. Vores låsesmed kan vejlede jer i forhold til jeres behov i hverdagen, sikkerhed og driftsikkerhed.

I kan også vælge selv at indkøbe en dørpumpe og montere dem, hvis I har fx en vicevært, der har den nødvendige viden om dørpumper. Vores låsesmed kan også indkøbe og montere jeres dørpumper, og undervise en evt. vicevært i vedligehold af dørpumperne. Er der behov for det, så servicerer vores låsesmed også gerne jeres dørpumper eller dørlukkere, så de er driftstabile i lang tid.

Vi fører alle mærker indenfor dørlukkere fra fx Ruko eller Dorma. De mekaniske dørpumper har nogle begrænsninger i forhold til de elektroniske dørpumper: Hvilken dørpumpe I skal vælge afhænger dog af behovet i virksomheden eller forretningen.

Kontakt vores låsesmed for yderligere vejledning på 
tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Vores låsesmed opsætter og reparerer både automatisk døråbner og Dorma dørlukker

Vores låsesmed kan hjælpe med både installation og reparation af automatiske døråbnere og dørlukkere. Vores låsesmed står til rådighed ved alle former for dørautomatik, og vi fører kvalitetsprodukter fra fx Dorma, Ruko – Assa Abloy, Geze, Svalk og Dictator.

Døråbnere og dørlukkere bliver typisk brugt i virksomheder og forretninger på almindelige størrelse døre og døråbninger fx 80 eller 70 cm. Døråbneren og dørlukkeren er en god service for medarbejdere og kunder, så de har ubesværet adgang. De er også med til at sikre, at en dør ikke står enten åben eller lukket, hvis det er uhensigtsmæssigt. 

Tilfredse kunder med dørpumper og dørlukkere

Vores låsesmede tilpasser dørpumper og dørlukkere, så vi kan opsætte dem uden skade på fx vægge. Pumperne er særdeles egnede til adgange, der skal være ubesværede for ældre og mennesker med et fysisk hadicap.

Når vi alligevel er ude og servicerer dørpumperne, kan vores låsesmed også gennemgå jeres låsesystem eller låse for om de er opdaterede og sikre.

Vores kunder er vigtige for os, og vi kan kun servicerer pumper, hvis vores kunder har en god oplevelse.

Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Vi er uddannede låsesmede – det sikrer kvalitet i monteringen. Er du dog mere til at gøre det selv, så er der massere monteringsvideoer tilgængelige på fx YouTube.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?