Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DIN BILLIGE LÅSESMED I BALLERUP – NÅR DU HAR BRUG FOR LÅSESERVICE

Døgnvagt og alt i låseservice for dig i Ballerup

Vi prioriterer professionel låseservice og høj sikkerhed til lav pris  – og vi kører ikke, før du er tilfreds! Vores udkørende låsesmed i Ballerup kører ud til dig alle dage og kan hjælpe dig med alle låseopgaver til en reel og gennemskuelig pris.

Ballerups låsesmed kører til faste lave priser:

Fra 495 kr. dagtimer i hverdagen

Fra 795 kr. aften, helligdag og weekend 

Vi har åbent alle årets dage, og vores låsesmed kan ofte være akut fremme hos dig indenfor 25 minutter. Vi udfører alle former for låseservice som fx systemlåse, omkodningoplukning eller udskiftning og reparation af låse for private og erhverv i Ballerup, men også i omkringliggende byer som Herlev eller Smørum.

Vores døgnvagt betyder, at vi kører ud alle 365 dage om året fra kl. 07.30 – 23.00 / 24.00. Har du brug for en døgnvagt låsesmed om aftenen eller på en helligdag, så hjælper vores billige låsesmed dig gerne.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Ballerups låsesmed er autoriseret og billig 

Vores autorisation er din sikkerhed!

Vi har kun autoriserede låsesmede, og en autorisation kræver en flere årig uddannelse med beståede eksamener. Udover, autorisation er vores låsesmed løbende på efteruddannelse i de nyeste låsesystemer og sikkerhedssystemer. Vi har desuden mange års erfaring indenfor faget, og der er ikke den lås, som vi ikke kan hjælpe dig med!

Vores låsesmed i Ballerup udfører alle former for låseservice for private og erhverv, og vi tilbyder forsikringsgodkendte låse monteret af professionel og lokal låsesmed.

Danlåse har også autolåsesmed i Ballerup kører ud akut og hjælper dig. Vi kører hele året og kan ofte være hos dig på mindre end en halv time. Vi kan ofte åbne din bil på få sekunder uden skade på hverken bil eller lås. Så ring til Ballerups låsesmed med det samme på 71 20 25 25 , så kan vi være hos dig lige om lidt!

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Når en lokalkendt og erfaren låsesmed i Ballerup er bedst

Vores låsesmed er en del af lokalsamfundet i Ballerup kommune. Vi kører i dit nærområde hver dag, og vores låsesmed har mange års erfaring i låseservice på egnen. Derfor kender vi både bygninger, låse og typisk indbrudsstatistik for dit boligkvarter.

Dette betyder, at Ballerups låsesmed har bedre indsigt i hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der passer til din ejendom. Vores lokale og billige låsesmed kan derfor både hurtigere og bedre sikre din ejendom korrekt, end en ekstern låsesmed ville kunne. Da vi er lokale, så er vi også i stand til at holde fx transportudgifter nede, og dermed tilbyde dig markedets billigste låseservice.

Det er værd at være opmærksom på, at antal indbrud er stigende. Ruko har lavet en undersøgelse, der viser, at 2/3 af alle danskere har forældede låse på deres døre. Dette øger risikoen for indbrud betydeligt, da de gamle låse er nemme at åbne både hurtigt og lydløst – de bliver fortrukne mål for indbrud.

Vi kan også opsætte et opbevaringsskab, der kan sikre bestemte genstande yderligere. Et opbevaringsskab fra Ruko kan være enten intelligent, brugerdefineret eller til mere simpel opbevaring. Vores låsesmed i Ballerup vejleder dig gerne til den løsning, der passer bedst til dit behov for sikkerhedsniveau og funktionalitet.

Ring til os for et uforpligtende tilbud, råd eller vejledning om låseservice af dine låse på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Låse er vigtige for din sikkerhed, læs om dem og mere

Vi fører udelukkende kvalitetsprodukter fra fx Ruko, men vi er uddannet til at varetage alle låse fra hvilken som helst producent. Vi kan derfor altid udføre låseservice på dine låse eller låsesystemer. Overvejer du et låsesystem, så kan du læse mere om dem her.

Overvejer du at udskifte dine låse, så eksisterer der et utal af låse fra de forskellige leverandører. Dette er for at sikre en lås til alle behov, og vi anbefaler, at du lader, vores låsesmed vejlede dig til valg af låse – det gør vi selvfølgelig uden beregning!

Flugtveje

Når du skal sikre flugtveje for dig, din familie eller dine medarbejdere, så er det muligt med et flugtvejsbeslag fra Ruko. Disse beslag er godkendt ved gældende europæiske krav med fokus på personsikkerhed ved panik- og nødudgange.

Selve flugtvejsbeslaget vælger vores billige låsesmed i Ballerup efter hvor mange personer i hvor store lokaler, og hvilke låse I skal have monteret. Der er både beslag, der er egnet til mekaniske og elektroniske låse. Overordnet er beslagene opdelt i henholdsvis DS/EN 179 og DS/EN 1125 godkendelse til nødudgange.

Nøgleskab

Du kan få fuldt styr på dine nøgler med et nøgleskab fra Assa Abloy. Skabet er ofte brugt af administratoren i virksomheder eller institutioner, når flere skal have forskellige adgang til forskellige dele af bygningen.

Skabet er elektronisk og er designet til at skabe overblik over udlån og aflevering. I kan dermed minimere usikkerhed, antal nøgler og forsimple administrationen af jeres sikkerhed.

Kontakt din lokale Danlåse Ballerup låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Hvordan fungerer samarbejdet med låsesmeden i Ballerup?

Vores billige låsesmed i Ballerup kører daligt ud til dig, og derfor har vi ikke en fysisk butik – vores butik er vores biler. Bilerne er udstyret til at kunne klare de fleste låseopgaver med det samme, og vores låsesmed har kun delvist forudbookede kunder.

Når vores låsesmed i Ballerup kører ud hver morgen, så har vi muligheden for også at bistå låsekunder akut, da dagen altid kun er delvist booket på forhånd. Derfor har vores låsesmed en varieret dag med alle type låseopgaver, hvor nogle er større, nogle mindre, nogle planlagt og nogle akutte.

Derfor er vi altid i stand til at være disponible og fleksible overfor dig! Vi kan ofte booke dig ind med kort varsel, og være hos dig indenfor kort tid. Denne fleksibilitet er en del af vores virksomhedsgrundlag, og derfor tager vi ikke hverken gebyrer eller ekstra tillæg for akut udrykning.

Kontakt vores låsesmed for låseservice i Ballerup på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Undgå indbrud ved ferie og højtider

Din bolig er ekstra udsat, når du ikke er hjemme, og der er tider på året, hvor det er mere forventet, at du ikke er hjemme. Det er vigtigt, at du har solide døre og vinduer med korrekt monterede og valide låse. Der er flere tiltag, som du selv kan tage for at undgå indbrud ved ferie og højtider:

Spørgsmål og svar om låsesmede i Ballerup

Prisen på en låsesmed kan variere afhængigt af hvilken låsesmed du anvender. Udover at prisfastsætningen er forskellig, er der også andre faktorer der påvirker prisen. Det er vigtigt at tænke ting såsom tidspunkt på dagen, kompleksitet af opgaven og kørsel mellem dig og låsesmeden. 

Generelt set kan låsesmede åbne de fleste almindelige døre, herunder både boligdøre og erhvervsdøre. Dog kan der være særlige typer af låse eller sikkerhedssystemer, der kræver specialiseret ekspertise eller autorisation. Det er altid bedst at kontakte en låsesmed og give detaljer om låsen eller døren for at få bekræftet, om de kan hjælpe med at åbne den.

Åbningstiderne for låsesmede i Ballerup kan variere afhængigt af den enkelte virksomhed. Nogle låsesmede tilbyder døgnvagtsservice og er tilgængelige hele døgnet, herunder på helligdage og i weekender. Andre låsesmede har mere begrænsede åbningstider i løbet af dagen.

Prisen for en låsesmed om søndagen kan variere, da der nogle gange kan være tillæg for arbejde udført uden for normale arbejdstider. Det er ikke alle låsesmede, der har tillæg i dagtimerne i weekenden, hvor du derfor kan få samme pris som i hverdagene.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?