Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

AUTORISERET LÅSESMED UDFØRER ALT INDENFOR LÅSESERVICE I CHARLOTTENLUND

Charlottenlunds lokale låsesmed står klar døgnet rundt med høj ekspertise og mange års erfaring i branchen. Vi er klar til at hjælpe dig med dine låseservices, uanset om du står akut og har smækket dig ude eller om du skal have skiftet en lås. Vi kommer dig til undsætning hurtigst muligt og leverer den bedste service. Vores autoriserede låsesmed går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor kan du være sikker på, at vi kun bruger kvalitetsprodukter som vi kan stå inde for. Kvalitet til rimelige penge Hvis du som privat eller erhverv har brug for en låsesmed, så udfører vores lokale låsesmed alle former for låseservices og vi gør altid vores ypperste for at give den bedste service, som overhovedet muligt. Vi hjælper med alt fra oplåsning, omkodning af låse, reparation og udskiftning af låse. Vores låsesmed i Charlottenlund har faste priser: Fra kun 495 kr. dagtimer i hverdage Fra kun 795 kr. aften, helligdag og weekend Hvis du har brug for at se priser for specifikke services, så kan du se vores prisliste her. Vi bestræber os på at være gennemsigtige, så du aldrig oplever uforudsete udgifter når du bruger os!

Mangler du en autoriseret låsesmed i Charlottenlund?

Vores autorisation er din sikkerhed! Derfor er vi altid uddannet i de nyeste kurser og har altid den nyeste certificering. På dén måde, kan vi yde den bedste service muligt og give dig den bedste sikkerhed. Vi giver altid den bedste service, så vi kan se vores kunder i øjnene når vi møder dem på gaden.

Skulle du være i tvivl om dine nuværende låses sikkerhed eller har spørgsmål, så står vi altid klar til at give en gratis besigtigelse.

Vi vil hellere end gerne give dig den bedste faglige rådgivning eller gode tips til hvad du selv kan gøre. Så tøv ikke med at ringe til din lokale låsesmed i Charlottenlund på tlf: 71202525 eller skriv til [email protected]. Vi kører også på store dele af resterende Sjælland – herunder de nærtliggende byer Hellerup og Holte.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Charlottenlund er attraktiv for indbrudstyve

Charlottenlund og borgerne i byen er velkendt for at være ressourcestærke og økonomiske velstillede. Det gør desværre også Charlottenlund til et attraktivt mål for indbrudstyve. Selvom der har været et landsdækkende fald i indbrud under coronakrisen, fordi danskerne har været mere hjemme, så er antallet af indbrud begyndt at stige igen. Dette gør Gentofte kommune, herunder Charlottenlund, til den kommune i Danmark med næstflest indbrud pr. indbygger.


De fleste indbrudstyve vælger at lave indbrud mellem klokken 08 og 16 i hverdagene, hvor du typisk vil være på arbejde. Statistikken viser også, at de fleste indbrud sker om fredagen og i december, januar, april og maj. De mest attraktive værdier for indbrudstyve er radio og tv, smykker og kontanter.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at sikkerheden er så meget i top som muligt. I Charlottenlund er der mange smukke boliger, som generelt er ældre end gennemsnittet i Danmark. Af samme årsag er det vigtigt, at du får kontrolleret at dine låse er nye og moderne – og dermed er sikre og i god kvalitet. Vi kan ofte reparere låse så de er funktionelle og sikre igen, dog anbefaler vi at du skifter din lås, hvis den er mere end 10 år gammel, da sikkerheden ikke er tidssvarende. 

Hvis du har en terrassedør kan vores låsesmed i Charlottenlund montere en indvendig låsecylinder, som gør at din lås ikke kan bores op. Det kan også være en god idé at overveje vindueslåse, særligt ved de vinduer som er let tilgængelige. Indbrudstyve vil naturligvis gerne undgå at larme, så derfor er det sjældent at de vælger at ødelægge en rude og derfor kan en vindueslås i sig selv, virke præventivt.

Spørgsmål og svar om låsesmede i Charlottenlund 

En låsesmed koster typisk mellem 300 – 800 kr. i timen ekskl. moms, hvor der typisk også skal regnes kørselspenge oveni prisen. Alt efter afstand kan kørsel koste mellem 500-1000 kr. Ydermere kan prisen også afhænge af opgavens kompleksitet og tidspunkt på dagen. 

At få omstillet en lås kan variere i pris afhængigt af låsetypen og kompleksiteten af opgaven. Generelt kan omstilling af en enkelt lås koste mellem 500 kr. og 1500 kr. 

Låsesmede tager ofte et tillæg for at arbejde uden for normale arbejdstider, herunder weekender og helligdage. Alt er hvilket tidspunkt på dagen du skal have hjælp, er det ikke usædvanligt, at prisen kan være op til dobbelt så høj om søndagen. Det kan derfor være en god idé at forvente priser fra omkring 600 kr. til over 1500 kr. i timen på en søndag.

Ja, de fleste professionelle låsesmede har værktøjet og ekspertisen til at åbne en bil, hvis du har låst nøglerne inde. Det er vigtigt at kontakte en låsesmed, der har erfaring med biler, da forskellige bilmodeller kræver forskellige metoder og værktøjer.

Det er vigtigt at bemærke, at det kun er lovligt at åbne en lås, som man har rettigheder til, eller hvis man har fået tilladelse fra ejeren. Der er flere metoder til at åbne en lås uden nøgle, herunder ‘bump key’-teknikken, ‘pick locking’, og brugen af en tension wrench. 

 

Professionelle låsesmede har specialværktøj og teknikker til at åbne låse uden at beskadige dem. Hvis du er låst ude, anbefales det stærkt at kontakte en professionel låsesmed, frem for at forsøge at åbne låsen selv.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?