Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

LOKAL OG BILLIGE LÅSEMED I TAASTRUP TIL ALT I LÅSESERVICE

På udkig efter en autoriseret og billig låsesmed i Taastrup?

Danlåse står klar til at hjælpe dig med alt i låseservice alle dage på året! Vi udfører Taastrups låseservice for både privatpersoner og erhvervsdrivende til faste lave priser: Vi har priser, der starter ved kun 495 kr. dag – 795 kr. aften og weekend Vi har akut låsesmed Vi kan ofte rykke ud i Taastrup på under 25 minutter Vores låsesmed i Taastrup er lokal, og vi kender derfor ejendommene og deres sikkerhedsniveau i Taastrup. Vi hjælper med alt i låseservice på både villa, lejlighed og erhvervsbygninger. Vores låsesmed kan fx udskifte dine låse, hvis de er slidte eller ikke tidssvarende. Vi kører også ud i Taastrup til reparation af låse, dørpumper og montering af låsesystem eller elektronisk adgangskontrol. Har du brug for hjælp til bilen, så kontakt vores autolåsesmed i Taastrup?

Kontakt vores billige låsesmed i Taastrup på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Døgnvagt låsesmed med fokus på kundernes behov

Vores døgnvagt låsesmed i Taastrup udfører alle former for låseservice, og vi ved, at vores kunder i Taastrup kan have brug for en låsesmed alle dage. Vi har derfor altid en låsesmed, der kan kører ud akut til fx oplukning, reparation og omkodning af låse. Vi bestræber os altid på at være fremme hos dig på 25 minutter, så du kan komme ud af den uheldige situation, som du står i.

Kundetilfredshed er vigtig, og kundetryghed er vigtigst! Vi gør derfor alt for at yde den bedste låseservice i Taastrup. Det gør vi ved, at vores låsesmed er uddannet og autoriseret fagmand, og vores produkter er fra kvalitetsleverandører, som vi kan stå inde for.

Alt dette tilbyder vi vores kunder, samtidig med at vi fortløbende arbejder for, at holde vores priser helt nede. Det har lykkedes os i flere år! Derfor garanterer vi, at vores låsesmed i Taastrup kan leverer professionelle løsninger udført af en fagmand – og, vi kører ikke før du er sikret og  tilfreds!

Vi lever af tilfredse kunder – du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

 Kontakt din akut låsesmed i Taastrup nu på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] 

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

“Jeg kan på det varmeste anbefale Danlåse. Jeg havde låst mig ude lørdag aften og var alene med mine børn. Så jeg ringede letterere desperat, da det skulle gå stærkt med at få låsen op. Godt det var en låsesmed med døgnvagt!  På under 20 minutter var den venligste låsesmed ude og låse mig ind. Og så var det endda med et smil på læben, og prisen var helt fair. Denne låsesmed vil jeg absolut bruge igen, hvis jeg nogensinde får brug for det. Vh Maria Saré”

 

Marie Lyck Saré

På LinkedIn

Taastrup låseservice – lige i nærheden 

Vores låsesmed i Taastrup er udkørende, og vi er derfor altid lige i nærheden, når du har brug for hjælp. Fordelen ved en lokal låsesmed er også kendskabet til dit boligområde. Vores billige låsesmed kender Taastrup, og vi ved, hvor der er højere og lavere risiko for indbrud. Vi har også erfaring med, hvordan vi bedst undgår indbrud i de forskellige kvarterer. Udover Taastrup har vi også stor ekspertise fra omkringliggende byer som Roskilde, Ishøj og Hundige samt Greve.

Når du skal vælge nu lås eller ekstralås, så anbefaler vi, at du kontakter en fagmand i Taastrup. Danlåse tilbyder gratis vurdering af dine låse, hvor vi også vejleder dig til den bedste løsning til netop din bolig. Det, der er rigtigt for én bolig og familie, er ikke nødvendigvis det bedste for en anden bolig og familie. Det er essentielt, at din sikring passer til din bolig, din familie og din beliggenhed.

Det kan være rigtig svært, hvis ikke umuligt for kunder at gennemskue låsemarkedet: Hvad er fx forskellen bare på Rukos kasselåse? Hvilken skal jeg så have? Derfor vil vores låsesmed i Taastrup rigtig gerne vejlede dig, fordi vi ved, at forskellen er en fallen eller en rigel på låsen. Vi ved også, at du bør montere en ekstra kasselås på dín hoveddør, men hvis du har en trepunktslås, så er det ikke nødvendigt. Så, skal du have ekstra lås? Skal du have Ruko eller en anden producent?

Spørg vores billige låsesmed i Taastrup på 71 20 25 25 eller [email protected]

Vil du vide mere om Taastrup?

Taastrup er en velkendt del af Vestegnen, hvor vi har alt. Der er indkøbsmuligheder, natur og gode transportmuligheder både i tog og bil. Taastrup er en større provinsby med både lejlighedskomplekser, erhvervsområder og villakvarterer. Vi er stolte af vores nærmiljø, og den hyggelige hovedgade og dens bygninger. Det er værd at sikre både borgere og bygninger bedst muligt, da indbrudstatistikken i Danmark desværre er stigende.

Oprindelig var Taastrup et handelscentrum, og det er det i virkeligheden stadig med både City2 og de andre store kæder som fx IKEA. Dette er heldigvis lykkedes uden, at det var på bekostning af fx Taastrup Hovedgade, der stadig summer af liv hver dag.

Dette byliv er vores låsesmed i Taastrup stolt over at være en del af og servicere dagligt. Vi hjælper fx erhvervsdrivende med dørpumper, lejlighedskomplekser og private med låseservice, låsesystemer og elektronisk adgangskontrol.

Bliv en af vores glade kunder! Kontakt vores døgnvagt  låsesmed i Taastrup på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Elektronisk aflåsning af din ejendom i Taastrup

Du kan få mekanisk sikring med nøgle, men der er også andre alternativer på markedet. Der er fx elektronisk aflåsning, hvor du enkelt og med enten kode, brik eller fjernbetjening kan aflåse din ejendom. Dermed tilbyder elektronisk aflåsning mere fleksibilitet og mobilitet i din låseløsning, da du også kan styre nogle af dem via en app.

Det betyder, at du både kan åbne og aflåse din ejendom, selvom du ikke er hjemme. Smart, hvis børn eller håndværker har glemt nøglen. Vores låsesmed i Taastrup kan montere en elektroniske aflåsning i de fleste døre, der er i dag. Vi bruger især elektronisk aflåsning i virksomheder, da det er med til at styre og automatiserer adgangen til bygningen. Der er dog flere og flere private, der også får monteret elektronisk aflåsning i dag.

Den elektroniske aflåsning bruger batterier, men skulle du glemme at få dem skiftet, så kan du altid åbne med et eksternt batteri. Er din virksomhed eller dit hjem stadig mere til nøgler, så er et sikkert alternativ et låsesystem. Låsesystemet kan også fungere som adgangskontrol til de forskellige dele af bygningen, og det kræver kun én nøgle til alle låse. Det betyder, at dine medarbejdere kun har en nøgle, som passer til de døre, som de skal have adgang til. Andre medarbejdere kan have adgang til nogle af de samme døre, men også til andre døre – og stadig kun med én nøgle.

Danlåse vil rigtig gerne give dig et tilbud! Når, vi er specialister i låseservice, har stærke leverandører og er lokale i Taastrup, så kan vi garaterer dig den bedste sikring til den laveste pris! Kontakt os på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vil du vide mere om kvaliteten af de låseprodukter, som vi fører, så kan du fx se videoen her fra Medeco. Den viser tydeligt, at vores kvalitetsprodukter sikrer dig bedst!

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?