Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed til udskiftning af lås

Brug for udskiftning af lås? Vores låsesmed udskifter fx kasselås, hoveddørslås eller låsecylender

Hos Danlåse har vi mange års erfaring med låseudskiftning og montering af nye låse eller komplette låsesystemer hos private og erhvervsdrivende. Vores låsesmede har derfor stor erfaring i udskiftning af låse i både villaer, lejligheder og virksomheder. Vi kan derfor hjælpe med udskiftning af låse alle steder fra hoveddør til port, og vi kan udskifte alle  typer låseprofiler hos dig – til faste lave priser – hele døgnet.

Her på siden har vi skrevet mere  om udskiftning af låse, priser og hvilke typer af låse der bør skiftes. Du er meget velkommen til at ringe til os ved tvivlsspørgsmål eller for generel vejledning om sikring af bolig, vedligehold eller udskiftning af lås.

Ring til os på 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

Du kan også skrive til os på [email protected]

Vi indhentede tilbud fra flere låsesmede, da vi skulle have nye låse derhjemme. Vi valgte Danlåse, da de gav det bedste tilbud og den bedste vejledning, til hvilke låse, der passede til vores behov, og vi er rigtig glade for vores nye låse. Klar anbefaling fra os.

 

 

Trine Rasmussen

På Trustpilot

Udskift lås? Overlad arbejdet til en autoriseret låsesmed!

Vores autoriserede låsesmede hjælper dig gerne, og vi har mange års erfaring med låseudskiftning og montering af nye låse hos private og samt erhverv.

Vi kan udskifte alle  typer låseprofiler hos dig til faste lave priser, hele døgnet. Prisen på at få udskiftet låse varierer, alt efter hvilken lås, låsecylinder eller kasselås du skal have monteret. Skal du have skiftet flere låse samtidig, så giver vi selvfølgelig mængderabat på prisen.

Pris på udskiftning af lås, låsecylinder eller kasselås ved låsesmed

 • Udskift låsecylinder til Dorma VT eller Ruko 1200: 995,- kr
 • Pris på udskiftning af to låsecylindre: 1.599,- kr
 • Pris på udskiftning til Ruko 8765 hoveddørslås: 2.495,- kr

Du kan se flere priser på vores prisside. Vi anbefaler dog, at du kontakter os, så vores låsesmed kan komme med en præcis pris på at udskifte din lås eller kasselås.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Vi kan udskifte alle låse – eksempelvis til Dorma eller Ruko

Danlåse kan udskifte alle låsetyper! Ligemeget hvilken lås eller låsesystem du ønsker, så kan vi sikre din ejendom med nye låse. Hvis dine låse er slidte eller i stykker, så lad os udskifte dine låse. Det er også en mulighed, at vi bare skal servicere dine låse, så de fungerer optimalt igen.

Danlåse laver udskiftning af låse på alle dørtyper, uanset om det er en hovedør, port, elevator eller noget helt fjerde. De forskellige nøgle og låsetyper har deres forskellige formål og styrker. Vi vejleder dig derfor om produkterne ved udskiftning af låse og låsecylinder, så du bliver godt sikret. Vi kan både udskifte en enkeltlåse eller alle dine låse – alt efter dit behov. Vi kan på stedet skære det antal nøgler, du ønsker, og vi kan også omkode alle dine låse til én og samme nøgle.

Udskiftning af rund Ruko cylinder

Hvis du har en Ruko 500 monteret på en yderdør, så anbefaler vi meget, at du får den udskiftet. Du kan kende den på det runde nøglehoved. Den er ikke sikring nok af din bolig, da en tyv vil kunne banke den op med dette rette værktøj og ét slag! Vi anbefaler, at du får enten Dorma eller Ruko 600 eller 1200 serien monteret på yderdøre. Ring til os på 71 20 25 25 og få et tilbud på skift af lås i dag!

Når du skal have udskiftet din lås, så er det være en fordel at udskifte flere låse samtidig, da prisen på de efterfølgende låse er mindre. Er låsene forældede vil dette ligeledes være nødvendigt, for at øge sikkerheden omkring bolig eller erhverv. Vil du vide, hvad låseudskiftningen koster? Så læs om vores priser her.

Udskiftning af lås i postkasse

Hvis du har mistet nøglen til din postkasse eller gerne vil have at postkassenøglen er den samme, som til resten af husets døre, kan vi sagtens hjælpe dig. Hvis nøglen til postkassen er væk eller knækket, har vi flere metoder til at få din postkasse op, således at cylinderen kan udskiftes. Vi gør naturligvis intet uden din fulde accept.

Udskiftning og montering af låse i hoveddøren

Det er vigtigt, at checke låsene i dine yderdøre. Du bør udskifte din lås, hvis den er slidt, defekt eller mere end ti år gammel. Forsikringsselskaberne anbefaler også udskiftning af ældre låse. Alle låse, der er mere end ti år gamle, er som udgangspunkt nemme at dirke op. Nye låse er mere bore- og dirkesikre, da de typisk har seks eller flere stifter i cylinderen. Dette gælder eksempelvis Ruko 600 og 1200 serien. Har du en ældre lås, der fungerer som den skal, så kan du eventuelt supplere den med en ekstra kasselås.

Er din bolig handlet en eller flere gange, eller er der mange håndværkere, eller andre personer der har haft adgang til nøglerne, så bør du også få enten udskiftet eller omkodet dine låse.

Det er vigtigt ikke kun at tænke på udskifning af låsen i hoveddøren. Terrassedøre og kælderdøre bliver lige så flittigt brugt af indbrudstyve. Selvom tanken om skift af låse kan virke dyr og overvældende, så kan vi ofte give dig en god pris på opgaven. Er du interesseret i sikring af din bolig ved udskiftning af dine låse, så kontakt Danlåse i dag!

Udskiftning af lås i terrassedør

Vi anbefaler, at låsen i terrassedøren også er med nøgle eller kode indefra. Det betyder, at du kan låse døren og samtidig sikre at indbrudstyve ikke har nem adgang eller udgang af døren.

Havedøre har typisk hæve / skyde funktion, og denne type døre kan du sikre med en ekstra lås. Ekstralåsen kan både være almindelig ekstralås eller elektronisk med f.eks. kode.

Du kan også selv lægge et kostskaft i skinnen, så døren ikke kan skydes op. Dette sikrer dog ikke, at indbrudstyven en får let udgang, men giver dog sværere indgang gennem terrassedøren, indtil du kan få opsat en ekstra lås.

Udskiftning af låse i kælderdør

Låsen på din kælderdør skal være lige så sikker, som den er på din hoveddør. Vi oplever ofte, låse på  kælderdøre i ringe stand. Vi anbefaler udskiftning af låsen, hvis den ikke er i god stand eller er for gammel. Det er vigtigt, at du har en solid dør med en lås i høj sikkerhedsklasse monteret til din kælder. Du kan yderligere sikre den med skudrigler eller hængelås. Beslag, møtrikker etc. til en hængelås bør være kraftige. Du kan også forstærke din kælderdør, ved at du skifter eller monterer et dørblad af stål indvendigt.

Hvad med mine vinduer? Du kan læse om vinduessikring her.

Virker din lås eller kasselås stadig ikke?

Ring eller skriv til Danlåse på 71202525 eller [email protected]

Vi kommer gerne ud og besigtiger dine låse. Vi kan reparere din lås, så den virker igen. Det kan også være, at du skal have en ny lås eller kasselås monteret eller have udskiftet din lås, også vejleder vi dig gerne om den sikreste løsning til markedets laveste pris!

Skal du have monteret nye låse?

Skal du have monteret nye låse, kan du rådføre dig hos os. Når du monterer en ny lås, bør du sikre dig følgende:

 • Cylinderen er har høj boresikkerhed
 • Låsen har en høj dirkesikkerhed
 • Nøglen er sikret mod kopiering

Der tre typer låse på markedet:

 • Cylinderlåse (kasselåse og indstukne låse)
 • Elektroniske låse (systemlåse, kopieringssikker og én nøgle til alle låse)
 • Tilholderlåse (til eksempelvis pengeskabe – kan ikke kobles på systemlåse)

Den optimale løsning er, at du har to låse monteret på din dør, og at den ene kan låses indefra med en nøgle. Skulle en indbrudstyv benytte vinderne i huset, så kan de ubudne gæster ikke komme ud af døren – den kan kun åbnes med nøgle. Hvis du monterer en ekstra lås, så bør du få den monteret 40 cm. fra den oprindelige lås. Dette er så døren ikke bliver svækket og  nemmere at sparke ind. Hvis låsen åbner med nøgle indefra, og den er låst når I er hjemme, så bør alle vide hvor nøglen er. Dette er for tilfælde af brand, så alle kan komme ud af huset selvom I har fået skiftet låsene.

Råd til låse og nøgler i hverdagen

 • Hav aldrig adresse og navn på dine nøgler og opbevar husnøgler adskilt fra bilnøgler
 • Alle i huset bør vide, hvor nøglerne er
 • Skjul ikke nøgler et “hemmeligt sted” udenfor – mange mennesker tænker ens!
 • Overvej kraftigt hvem du udleverer dine nøgler til – de kan kopieres

Når du skal have udskiftet din lås bør du sikre dig, at den er borebeskyttet og ikke lige kan dirkes op. Vi anbefaler altid vores kunder, at de smører deres låse en til to gange om året. Er din lås begyndt at køre lidt trægt, eller virker den ikke? Hvis du ikke har smurt din lås for nyligt, så prøv det først – vi har lavet en vejledning her.

Danlåse udfører montering af nye låse i både eksisterende ejendomme og nybyggeri. Så ligemeget om du skal bruge en ny lås eller flere, så kan Danlåse udføre montering af nye låse for dig på døre, vinduer osv.

Vi fører alle mærker, og vi vejleder dig gerne om den bedste løsning for dig og din sikkerhed. Vi kører hele døgnet, og det er vigtig for os, at give dig et tilbud på montering af nye låse til faste lave priser!

Vi håber, at denne side var en hjælp, så du bedre kan vælge dine nye låse. Du også læse mere om din sikkerhed hos Det Kriminalpræventive Råd eller stopindbrud.dk

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?