Danlåse

Din autoriserede låsesmed til udskiftning af lås

Danlåse i København, Køge og Roskilde området

BRUG FOR Udskiftning af lås? Vores låsesmed udskifter fx kasselås, hoveddørslås eller låsecylinder

Vores autoriserede låsesmede hjælper dig gerne, og vi har mange års erfaring med låseudskiftning og montering af nye låse eller låsesystemer hos private og erhverv.

Vores låsesmede har derfor stor erfaring i udskiftning af låse i både villaer, lejligheder og virksomheder. Vi kan derfor hjælpe med udskiftning af låse alle steder fra hoveddør til port, og vi kan udskifte alle  typer låseprofiler hos dig til faste lave priser hele døgnet.

Her på siden har vi skrevet mere  om udskiftning af låse, pris og hvilke låse du bør skifte. Du er meget velkommen til at ringe til os for vejledning om at få udskiftet lås:

Ring til os på 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

Du kan også skrive til os på info@danlaase.dk

Vi indhentede tilbud fra flere låsesmede, da vi skulle have nye låse derhjemme. Vi valgte Danlåse, da de gav det bedste tilbud og den bedste vejledning, til hvilke låse, der passede til vores behov, og vi er rigtig glade for vores nye låse. Klar anbefaling fra os.

Trine Rasmussen

På Trustpilot

Udskift lås? Lad altid en autoriseret låsesmed

Vores autoriserede låsesmede hjælper dig gerne, og vi har mange års erfaring med låseudskiftning og montering af nye låse hos private og erhverv.

Vi kan udskifte alle  typer låseprofiler hos dig til faste lave priser hele døgnet. Prisen på at få udskiftet låse varierer, alt efter hvilken lås, låsecylinder eller kasselås, som du skal have monteret. Skal du have skiftet flere låse samtidig, så giver vi selvfølgelig mængderabat på prisen.

Pris på udskiftning af lås, låsecylinder eller kasselås ved låsesmed

 • Udskift låsecylinder til Dorma VT eller Ruko 1200: 995,- kr
 • Pris på udskiftning af to låsecylindre: 1.599,- kr
 • Pris på udskiftning til Ruko 8765 hoveddørslås: 2.495,- kr

Du kan se flere priser på vores prisside. Vi anbefaler dog, at du kontakter os, så vores låsesmed kan komme med en præcis pris på at udskifte din lås eller kasselås.

udskiftning af lås kasselås

Vi kan udskifte alle låse fx Dorma og Ruko

Danlåse kan udskifte alle låsetyper! Ligemeget, hvilken lås eller låsesystem du ønsker dig, så kan vi sikre din ejendom med nye låse. Hvis dine låse er slidte eller i stykker, så lad os udskifte dine låse. Det er også en mulighed, at vi bare skal servicere dine låse, og så de virker fint igen.

Danlåse laver udskiftning af låse på alle døre fra hovedør til fx port og elevator. De forskellige nøgle og låse typer har deres forskellige formål og styrker. Vi vejleder dig derfor om produkterne ved udskiftning af låse og låsecylinder, så du bliver godt sikret. Vi kan både udskifte en enkelt låse eller alle dine låse – alt efter dit behov. Vi kan på stedet skære det antal nøgler, du ønsker, og vi kan også omkode alle dine låse til én og samme nøgle.

Vi vejleder dig også gerne på 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

Vi lever af tilfredse kunder – du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Hvornår bør jeg skifte mine låse?

Udskiftning af rund Ruko låsecylinder

Udskiftning af rund Ruko cylinder

Hvis du har en Ruko 500 monteret på en yderdør, så anbefaler vi meget, at du får den udskiftet. Du kan kende den på det runde nøglehoved. Den er ikke sikring nok af din bolig, da en tyv vil kunne banke den op med dette rette værktøj og ét slag! Vi anbefaler, at du får enten Dorma eller Ruko 600 eller 1200 serien monteret på yderdøre.

Ring til os med det samme på 71 20 25 25, og få den udskiftet i dag!

Når du skal have udskiftet din lås, så er det være en fordel at udskifte flere låse samtidig, da prisen på de efterfølgende låse er mindre. Vil du vide, hvad låseudskiftning koster? Læs om vores priser her.

Udskiftning af lås i postkasse

Hvis du har mistet nøglen til din postkasse eller gerne vil have at postkassenøglen er den samme, som til resten af husets døre, kan vi sagtens hjælpe dig.

Hvis nøglen til postkassen er væk eller knækket, har vi flere metoder til at få din postkasse op, således at cylinderen kan udskiftes. Vi gør naturligvis intet uden din fulde accept.

Udkiftning og montering af låse i hoveddøren

Det er vigtigt, at checke låsene i dine yderdøre. Du bør udskifte din lås, hvis den er slidt, defekt eller mere end ti år gammel. Forsikringsselskaberne anbefaler også udskiftning af ældre låse. Alle låse, der er mere end ti år gamle, er som udgangspunkt nemme at dirke op. Nye låse er mere bore- og dirkesikre, da de typisk har seks eller flere stifter i cylinderen. Dette gælder fx Ruko 600 og 1200 serien. Har du en ældre lås, der fungerer som den skal, så kan du eventuelt supplere den med en ekstra kasselås.

Er din bolig handlet en eller flere gange, eller er der mange fx håndværkere, der har haft en nøgle, så bør du også få enten udskiftet eller omkodet dine låse.

Det er vigtigt ikke kun at tænke på udskifning af låsen i hoveddøren. Terrassedøre og kælderdøre bliver lige så flittigt brugt af indbrudstyve.

Udskiftning af lås – vinduessikring, terrasse- og kælderdøre

Udskiftning af lås i terrassUdskiftning af lås i terrassedør

Vi anbefaler, at låsen i terrassedøren også er med nøgle eller kode indefra. Det betyder, at du kan låse døren og samtidig sikre at indbrudstyve ikke har nem adgang eller udgang af døren.

Havedøre har typisk hæve / skyde funktion, og denne type døre kan du sikre med en ekstra lås. Ekstralåsen kan både være almindelig ekstralås eller elektronisk med f.eks. kode.

Du kan også selv lægge et kostskaft i skinnen, så døren ikke kan skydes op. Dette sikrer dog ikke, at indbrudstyven en får let udgang, men giver dog sværer indgang gennem terrassedøren, indtil du kan få opsat en ekstra lås.

Udskiftning af låse i kælderdør

Låsen på din kælderdør skal være ligeså sikker, som den er på din hoveddøren. Vi oplever ofte, låse på  kælderdøre i ringe stand. Vi anbefaler udskiftning af låsen, hvis den ikke er i god stand eller er for gammel. Det er vigtigt, at du har en solid dør med en lås i høj sikkerhedsklasse monteret til din kælder. Du kan yderligere sikre den med skudrigler eller hængelås. Beslag, møtrikker etc. til en hængelås bør være kraftige. Du kan også forstærke din kælderdør, ved at du skifter eller monterer et dørblad af stål indvendigt.

Hvad med mine vinduer? Du kan læse om vinduessikring her.

Virker din lås eller kasselås stadig ikke? 

Ring eller skriv til Danlåse på 71202525 eller info@danlaase.dk

Vi kommer gerne ud og besigtiger dine låse. Vi kan reparere din lås, så den virker igen. Det kan også være, at du skal have en ny lås eller kasselås monteret eller have udskiftet din lås, også vejleder vi dig gerne om den sikreste løsning til markedets laveste pris!

Udskiftning af lås på dør

Skal du have monteret nye låse?

Skal du have monteret nye låse, kan du rådføre dig hos os. Når du monterer en ny lås, bør du sikre dig, at den:

 • Cylinderen er har høj boresikkerhed
 • Har høj dirkesikkerhed
 • Nøglen er sikret mod kopiering

Der tre typer låse på markedet:

 • Cylinderlåse (kasselåse og indstukne låse)
 • Elektroniske låse (systemlåse, kopieringssikker og én nøgle til alle låse)
 • Tilholderlåse (til fx pengeskabe, kan ikke kobles på systemlåse)

Den optimale løsning er, at du har to låse monteret på din dør, og at den ene kan låses indefra med en nøgle. Skulle en indbrudstyv benytte vinderne i huset, så kan de ubudne gæster ikke komme ud af døren – den kan kun åbnes med nøgle. Hvis du monterer en ekstra lås, så bør du få den monteret 40 cm. fra den oprindelige lås. Dette er så døren ikke bliver svækket og fx nemmere at sparke ind. Hvis låsen åbner med nøgle indefra, og den er låst, når I er hjemme, så bør alle vide hvor nøglen er. Dette er for tilfælde af brand, så alle kan komme ud af huset selvom I har fået skiftet låsene.

Råd til låse og nøgler i hverdagen:

 • Hav aldrig adresse og navn på dine nøgler og opbevar husnøgler adskilt fra bilnøgler
 • Alle i huset bør vide, hvor nøglerne er
 • Skjul ikke nøgler et “hemmeligt sted” udenfor
 • Overvej, hvem du udleverer nøgler til

Når du skal have udskiftet din lås, bør du sikre dig, at den er borebeskyttet og ikke lige kan dirkes op. Vi anbefaler altid vores kunder, at de smører deres låse en til to ganeg om året. Er din lås begyndt at køre lidt trægt, eller virker den ikke? Hvis du ikke har smurt din lås for nyligt, så prøv det først – vi har lavet en vejledning her.

Danlåse udfører montering af nye låse i både eksisterende ejendomme og nybyggeri. Så ligemeget om du skal bruge en ny lås eller flere, så kan Danlåse udføre montering af nye låse for dig på døre, vinduer osv. Vi fører alle mærker, og vi vejleder dig gerne om den bedste løsning for dig og din sikkerhed. Vi kører hele døgnet, og det er vigtig for os, at give dig et tilbud på montering af nye låse til faste lave priser!

Vi håber, at denne side var en hjælp, så du bedre kan vælge dine nye låse. Du også læse mere om din sikkerhed hos Det Kriminalpræventive Råd eller stopindbrud.dk

udskift lås cylinder

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  betaling udskift lås mobilpay

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  info@danlaase.dk

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  3 + 7 =