Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER DIN BILLIGE LÅSESMED I VANLØSE OG BRØNSHØJ MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Brønshøj og Vanløses billigste låseservice af højeste kvalitet

Danlåse har lokal udkørende låsesmed og autolåsesmed i Brønshøj og Vanløse. Vi prioriterer professionelle løsninger indenfor låseservice for vores kunder til faste lave priser. Vi laver fx oplukning eller omkodning af dine låse fra kun 495 kr. inklusiv moms i dagtimerne og 795 aften og weekend. Du kan læse hele vores prisliste her. Vi kører ud til dig, og vi kan hjælpe dig med alle former for låseservice. Skal du fx have ny lås, låsesystem eller elektronisk adgangskontrol, så har vores lokale låsesmed i Brønshøj og Vanløse mange års erfaring med servicering af både erhvervs- og privatkunder.

Kontakt os på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Akut døgnvagt låsesmed i Vanløse og Brønshøj 

Er du låst ude af bil eller bolig?

Har du haft indbrud?

Vi er klar til at hælpe dig nu! Vores døgnvagt låsesmed i Vanløse og Brønshøj står standby alle dage – hele året rundt. Da vi er i området, så kan vi ofte være fremme hos dig på mindre end 25 minutter!

Vi ved, at det kan være meget ulejligt at være smækket ud af bil eller bolig, og det kan være rigtig ubehageligt, hvis indbrudstyven har været der. Det er vigtigt for os, at vi kan være der for vores kunder, når I har allermest brug for os. Vores låsesmed kører derfor ud akut til låseservice som udtagning af knækket nøgle, oplukning, omkodning eller udskiftning af lås alle dage i Brønshøj og Vanløse.

Vi har mange års erfaring med forsikringssager, og vi hjælper dig hele vejen. Ring 71 20 25 25, så kommer vi ud og privatsikrer dit hjem – nu.

Kontakt vores døgnvagt låsesmed i Brønshøj og Vanløse på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

“Vi indhentede tilbud fra flere låsesmede, da vi skulle have nye låse derhjemme. Vi valgte Danlåse, da de gav det bedste tilbud og den bedste vejledning, til hvilke låse, der passede til vores behov, og vi er rigtig glade for vores nye låse. Klar anbefaling fra os.”

 

Trine Rasmussen

På Trustpilot

Autoriseret låsesmed i Vanløse og Brønshøj

Vores lokale låsesmed og autolåsemed i Brønshøj og Vanløse er erfaren og autoriseret. Det betyder, at han er uddannet og certificeret i låseservice og efter at have kørt mange år i Vanløse og Brønshøj Kommune, har han stor ekspertise i at levere professionelle sikkerhedsløsninger for private og erhverv.

Vi er også fortløbende til certificeringer og kurser, så vi hele tiden kan tilbyde den bedste og sikreste løsning til vores kunder. Dette udspringer fra vores vision om, at levere professionelle sikkerhedsløsninger til faste lave priser.

Vi står også klar med en gratis besigtigelse i Brønshøj og Vanløse, hvor vi kan fortælle dig alt om dine muligheder og vejlede dig om den sikreste løsning. Vi vejleder dig også gerne om, hvad du selv kan gøre for at dine låsecylindre virker bedst muligt – længst muligt.

Du kan fx læse om egen vedligehold af låse her

Er du i tvivl, om dine låse er sikre? Spørg vores låsesmed i Vanløse og Brønshøj på tlf.71 20 25 25 eller [email protected]

Danlåse servicerer også erhverv og boligforeninger

Vores låsesmed i Vanløse og Brønshøj kører også for de lokale virksomheder, forretninger og boligforeninger. Vi monterer eller reparerer fx låse, låsesystemer, dørlukkere og dørautomatik.

Vores låsesmed anbefaler produkter fra Ruko – Assa Abloy og Dorma

Der eksisterer mange leverandører af låseprodukter, og vi samarbejder med de bedste af dem! Vi fører fx produkter fra ruko – Assa Abloy, Geze, Dorma og Medeco. Den bedste løsning for jer, og det bedste produkt for jer, det afhænger af jeres bygninger, behov for adgang og aflåsning. Vores låsesmed i Vanløse og Brønshøj vejleder jer uden beregning, og vi holder altid prisen på et afgivet tilbud!

Ruko er en af Danmarks førende leverandører af låsesystemer, og vores låsesmed har mange års erfaring med montering af Ruko låseprodukter – både som systemer og enkeltstående låse. Ruko og Dorma er nogle af de produkter, som vi har rigtig gode erfaringer med. Du kan læse meget mere om de forskellige systemlåse her.

Vi anbefaler også dørlukkere fra Ruko, som er beregnet til fx branddøre og døre med stor gennemgang af medarbejdere. Dørlukkere er lydløse og sikrer at døren ikke står åben efter gennemgang. Dørlukkere fra Ruko følger lovkrav, og vores låsesmed kan montere den både indvendigt og udvendigt.

Dørlukkerne er mekaniske, men vi monterer også dørautomatik, som er elektriske. Dørautomatikken kan åbne og lukke dørene i bygningen, så gang rundt i bygningen bliver nem og bekvem for alle. I kan se priser på Ruko produkterne på vores prisside eller kontakte vores låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Gode råd om låseservice og vedligehold

Det er en rigtig god ide, at du smører din lås en til to gange om året. Når du smører din lås, så holder den længere, den kører bedre, og du mindsker risicoen for, at din nøgle knækker i låsen, eller at låsen en dag ikke virker. En lås der ikke er smurt kan godt holde en god periode, men hvis låsen bliver smurt, så holder den i mange flere år.

Vores låsesmed I Brønshøj har lavet en vejledning til, hvordan du smører din lås – og med hvad. Læs vejledningen her.

Bydelene Vanløse og Brønshøj er en del af København, hvor vi især laver låseservice for boligforeninger og private. Vi er derfor vant til at levere professionelle sikkerhedsløsninger i både større ejendomme og villaer. Vi assisterer også med opgaver i de omkringliggende bydele Frederiksberg, Nørrebro og Nordvest.

Vil du vide mere om låseservice, så kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] for gratis råd og vejledning af din billige låsesmed.

Danlåse og du sikrer din bolig i Vanløse og Brønshøj

Det er vigtigt, at du har sikre og up tp date låse på udvendige døre og vinduer. Når du skal have nye låse eller ekstra låse, så står Danlåse klar til at vejlede dig. På den måde er du sikker på at få de låse, der passer til din bolig, og at de er serviceret og monteret af en fagprofessionel.

Der er også meget, som du selv kan gøre både indenfor og udenfor for at sikre din bolig. Udenfor er det godt at have belysning, der ikke er nogen ekstra nøgler gemt, solide døre og vinduer og lad ikke redskaber eller stiger stå fremme. Redskaber og værktøj der er fremme, kan være til stor gavn for ubudne gæster – dem bør du låse inde i et skur. Andre genstande som legetøjet og hængekøjen – lad det blive fremme, så huset ser beboet ud.

Indenfor er det vigtigt, at genstande af værdi med videresalgs værdi som fx computere, Ipads og telefoner ikke ligger fremme og synligt gennem vinduet. Har du værdier og penge i huset så gem dem, men prøv at være utraditionel, for den med hovedpuden, den kender andre også. Skal du være væk i længere tid, så bør du have dine værdier og penge i et aflås værdiskab – det kan vi godt hjælpe dig med!

Og husk at låse alle døre og vinduer før du går! Særligt døre og vinduer på en ugeneret side af huset er udsatte, for her er arbejdsro.

Falck har lavet en kort video om hvordan dus elv kan være med til at passe på din bolig:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?