Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DIN BILLIGE LÅSESMED I GLOSTRUP OG OMEGN MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Vores døgnvagt låsesmed i Glostrup tilbyder alt i låseservice 

Vi udfører alle former for låseservice for private og erhverv, og alle vores låsesmede er autoriserede med mange års erfaring i låseservice. Danlåse er din døgnvagt låsesmed i Glostrup, der leverer høj sikkerhed og professionelle sikkerhedsløsninger året rundt til faste lave priser! Danlåse Glostrup har derfor udkørende låsesmed til priser fra kun: 495 kr.  i dagtimer / 795 kr. aften, weekend og helligdage

Glostrups billigste låseservice – vi er på arbejde lige nu!

Vores låsesmed og autolåsesmed arbejder specialiseret, og vi kan hjælpe dig i Glostrup med fx:

Vores lokale låsesmed har serviceret låse i Glostrup gennem mange år, og vi har derfor erfaringen til at kunne hjælpe dig – ligemeget hvilken låsecylinder du har i dag. 

Vi fører kun forsikringsgodkendte låse- og kvalitetsprodukter fra fx Dorma og Ruko, og dermed kan vi garanterer dig den bedste låseservice i Glostrup og omegn.

Fandt du ikke din låseopgave på listen?

Kontakt autolåsesmed og låsesmed i Glostrup på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi giver gerne professionel vejledning og et uforpligtende tilbud på din privatsikring.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Autoriseret døgnvagt låsesmed med akut udrykning i Glostrup og omegn

Vores autorisation er din sikkerhed!

Glostrups låsesmed med døgnvagt er autoriseret og kører alle årets dage. Autorisationen som låsesmed kræver flere års uddannelse med tilhørende eksamener.

Når vi kommer ud og hjælper dig med dine låse, så er du garanteret professionel låseservice, fordi vi er autoriserede med mange års erfaring i låseservice og sikring i Glostrup. 

Vi bor lige i nærheden af dig og kan ofte være fremme inden for 25 minutter.

Akut assistance: Ring 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

Glostrups låsesmed er ofte fremme på 25 minutter

Vi ved at tid kan være en faktor, hvis du fx har fået stjålet dine nøgler. Vi prioriterer derfor, at vi i akutte tilfælde ofte kan være fremme på mindre end 25 minutter. Ved akut udrykning til låseservice i Glostrup er der ingen gebyrer eller tillæg –  vores låsesmed og autolåsesmed kører akut til almindelige priser fra 495 kroner i dagtimer og fra 795 kroner aften og weekend inklusiv moms.

Glostrup er en forstad til København med både kultur, natur og gode moderne shoppingmuligheder. Danlåse servicerer både forretninger, boligkvarterer og huse i Glostrup på daglig basis, og vi har derfor stor erfaring med låseservice i dit lokalområde i Glostrup.

Kontakt Danlåse Glostrups låsesmed på 71 20 25 25 eller [email protected]

Undgå indbrud! Få låseservice ved din låsesmed i Glostrup

Nye tal fra Danmarks Statistik 2018 viser, at der er et stigende antal indbrud i private hjem gennem 2017. Der er derfor et stigende behov for at du sikrer din bolig mod indbrud.  Du kan få sikret dit hjem før indbruddet sker – vores låsesmed vejleder dig gerne på 71 20 25 25 eller [email protected]

Der er desværre en stigende adgang til bankenøgler idag. Indbrudstyve bruger bankenøglen ved indbrud, da den hurtigt kan oplukke mange låsecylindre. Det betyder, at hvis din privatsikring og låsecylinder ikke er tidssvarende, så kan tyve og andre uvedkommende åbne din bolig  uden at smadre vinduer eller sparke døre ind. Når adgangen kan forgå hurtigt og stille med bankenøglen, så kan tyven også bedre arbejde i fred fra fx naboer.

Vores låsesmed anbefaler derfor, at du ikke har en Ruko 5oo på yderdøre – husk, at indbrudstyven ikke kun bruger hoveddøren! Når du privatsikrer din bolig i Glostrup, så er det vigtigt, at du har den rette låsecylinder på alle yderdøre fx terrassedør og kælderdør.

Din privatsikring handler selvfølgelig om meget andet end dine døre – vi kan også hjælpe dig med vinduessikring eller elektronisk adgangskontrol. Ring eller skriv til vores låsesmed i Glostrup på 71 20 25 25 eller [email protected] for en gratis besigtigelse af din bolig.

Ring til din lokale døgnvagt Glostrup låsesmed på  71 20 25 25 eller [email protected]

Er du i tvivl, om du skal have udskiftning af lås?

Vores låsesmed anbefaler generelt, at du ikke har monteret låse, der er mere end ti år gamle. De er ikke tidssvarende og kan ikke beskytte dig godt nok mod indbrud. Hvis din lås kører trægt eller er slidt, så er det også med til at mindske din sikkerhed. Det kan være, at vores låsesmed bare kan smøre eller reparere den. Det er også en mulighed, at vi bør udskifte din lås. Vi kan bedst vejlede dig ved en besigtigelse eller ved en telefonisk samtale. Her har vores låsesmed fx behov for at vide:

  • Hvor gammel er låsen?
  • Hvordan fungerer din lås?
  • Hvilke mærke er din lås?
  • Hvilke type lås har du?

Du behøver ikke, at vide hvordan du finder disse informationer, det skal vi nok vejlede dig til. Vores låsekunder sneder også til tider billeder af låsen til os, hvis vores låsesmed ikke lige kan diagnosticere låsen udelukkende ud fra samtalen med kunden. En ting er sikkert: Vores låsesmed kan altid vejlede dig ganske gratis, så du får indblik i, om der er behov for udskiftning af lås i dit hjem.

Har du kun en lås på din hoveddør, og skal du have låsen udskiftet? Så, anbefaler vores lokale låsesmed i Glostrup, at du ved samme lejlighed får en ekstra lås på din dør. Minimum en af låsene bør kræve nøgle for oplåsning på begge sider. Skulle en tyv være brudt ind gennem et vindue, så kan tyven ikke bruge døren som udgang, hvis der er monteret eller udskiftet til en lås med dobbeltcylinder. Gældende for alle låse på dine yderdøre er, at de bør have høj borebeskyttelse, kopierings- og dirkesikkerhed.

Vi vejleder dig gerne om udskiftning af din lås på 71 20 25 25 eller [email protected]

Vi lever af tilfredse kunder

Vi er stolte af vores kunders anmeldelser af vores låseservice i Glostrup og de omkringliggende byer Albertslund og Vallensbæk.

Vores kundetilfredshed er høj – læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Vi glæder os til, at du bliver en af vores tilfredse kunder.

Vil du vide mere om vores virksomhed? Så klik her – eller oplev en lille featurevideo om låsesmedens fantastiske univers:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?