Låsesmed på Frederiksberg
Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.
Danlåse på Frederiksberg

Danlåse er din billig låsesmed på Frederiksberg med døgnvagt til alt i låseservice

Velkommen til din autolåsesmed og låsesmed på Frederiksberg. Vores erfarne team af autoriserede og faglærte låsesmede er lige i nærheden!

Vores udkørende låsesmed på Frederiksberg er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig hele døgnet. Han kan ofte være fremme hos dig indenfor 25 minutter hvis du har akut brug for en hjælp. Vi har også specialiseret autolåsesmed, hvis du er smækket ude af din bil.

Vi udfører alt fra oplukning hvis du har været så uheldig at låse dig ude til  omkodning af låse, nøglekopering og opsætning komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset lige præcis dine behov.

Pris på en låsesmed på Frederiksberg

Tag fat i os, hvis du har brug for en billig låsesmed på Frederiksberg. Vi tror på at du nemt kan levere professionel låseservice i Hovedstadsområdet uden, at det behøver koster en bondegård.

Derfor har vi faste lave priser. Fra 495 kr. i dagtimerne og fra 795 kr. aften og weekend inkl. moms.

Vi har mange års erfaring med at servicerer ejendomme på Frederiksberg og vores låsesmed er altid lige i nærheden når du har brug for hjælp.

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service. Michael om Danlåse

Trustpilot

Undgå indbrud – låseservice virker på Frederiksberg

Frederiksberg lå for bare få år siden helt i toppen når det gjaldt indbrud i private hjem og have en kedelig Danmarksrekord i indbrud i erhvervsejendomme.  I perioden fra 2009 til 2014 var 60 % af alle erhvervsejendomme på Frederiksberg udsat for indbrud.

De seneste tal fra Danmarks Statistik viser heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant på Frederiksberg – både for private og erhverv.

Frederiksberg ligger nu meget tæt på landsgennemsnittet, hvilket blandt andet skyldes en målrettet indsats i privatsikring fra politiet og Frederiksberg Handels- og Erhvervsforening. Samtidig blev de gamle usikre låse med den runde Ruko-nøgle i samme periode udskiftet til en mere sikker låsecylinder i mange boliger på Frederiksberg.

laaseservice-Frederiksberg-laasecylinder-laasesmed-pris
Har du stadig en rund Ruko-nøgle til dit hjem?

Det betyder omvendt også, at hvis du fortsat har en af de runde Ruko-nøgler til dit hjem, kan du hurtigt blive indbrudstyvenes næste mål. Derfor bør du hurtigst mulig få udskiftet låsen med en både dirke- og boresikker lås.

Det Kriminal Præventive Råd anbefaler i øvrigt, at du får udskiftet låsen, hvis der er tegn på slid.

Er du lige flyttet til Frederiksberg? 

Har du lige overtaget en bolig på Frederiksberg bør du få omkodet alle dine låse, da der kan florere gamle nøgler til din bolig. Nøgler som tidligere ejere ikke har fået afleveret.

billig-laasesmed-indbrud-frederiksberg-laasesystem-udskiftning-af-laas
Skal du have en stærk privatsikring, bør du samtidig være opmærksom på, om nøglerne til din bolig er kopieringssikrede. Er de det, skal der følge et kort med nøglerne, som du skal bruge hvis du ønsker at købe ekstra nøgler.

Vores erfarne låsesmed kan på kort tid omkode alle dine låse, så du er den eneste, der har nøgle til dit hjem.

I dag får mange af vores kunder opsat elektroniske kodelåse. På den måde skal du ikke være bekymret for, om der er kopierde nøgler til dit hjem, og samtidig slipper du for at tage nøgler med, når du forlader hjemmet.

Låseservice du kan stole på – Vi kører ikke, før dit hjem er sikret!

En oplukning tager ofte kun få minutter og omkodning af en lås det samme – skal du have omkodet flere låse, kan det tage lidt længere tid. Men, vi kører ikke, før dit hjem er sikret! Du kan også få omkodet alle dine låse til én og samme lås.

Vi reparerer og udskifter også dine låse ligemeget hvilken låse, du har monteret i dag. Vi fører kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse, og vi kan altid vejlede dig til den bedste løsning.

Vi udfører også andre former for låseservice, som du kan læse om her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for vejledning på 71 20 25 25 eller skrive på info@danlaase.dk.

Autoriseret låsesmed på Frederiksberg

Vores autolåsesmede og låsesmede er autoriserede låsesmede på Frederiksberg – det er din sikkerhed! Autorisationen som låsesmed er en fire årig uddannelse med dertilhørende eksamener. Så vores låsesmede er uddannede og har samtidig mange års erfaring i låseservice. Overlad trygt dine låse til os, så garanterer vi dig kvalitetsløsning og professionel låseservice!

Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

 

Billig-laasesmed-Frederiksberg-oplaasning-oplukning-bil-autolaasesmed-doegnvagt

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på tlf. 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Har du brug for akut hjælp?

Ring til os på 71 20 25 25

mobilpay-betaling-laasesmed-autolaasesmed-frederiksberg

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

God service og fair pris

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
Der er topkarakter hele vejen rundt.
Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

| Henrik på Trustpilot |

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

| Julie Heyde på Google+ |

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Super service!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

| Majbritt Honnens på Trustpilot |

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Helt i top!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

| Laura Jakobsen på Google+ |

Vi fører kvalitetsprodukter fra:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet


Vi kører også for:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot


71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

DANLÅSE ////////

Lad os sikre dit hjem ////////