Låsesmed på Frederiksberg
Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.
Danlåse på Frederiksberg

Danlåse er din billigE låsesmed på Frederiksberg med døgnvagt

Velkommen til din billige låsesmed på Frederiksberg. Vores erfarne team af autoriserede og faglærte låsesmede er lige i nærheden!

Vores udkørende døgnvagt låsesmed på Frederiksberg er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig alle dage på året. Han kan ofte være fremme hos dig indenfor 25 minutter hvis du har akut brug for en hjælp. Vi har også specialiseret autolåsesmed, hvis du er smækket ude af din bil.

Vi udfører alt fra oplukning hvis du har været så uheldig at låse dig ude til  omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset lige præcis dine behov.

Pris på en låsesmed på Frederiksberg

Tag fat i os, hvis du har brug for en billig låsesmed på Frederiksberg. Vi tror på at du nemt kan levere professionel låseservice i Hovedstadsområdet uden, at det behøver koster en bondegård.

Derfor har vi faste lave låsesmed priser. Fra 495 kr. i dagtimerne og fra 795 kr. aften og weekend inkl. moms.

Vi har mange års erfaring med at servicerer ejendomme på Frederiksberg, og vores låsesmed er altid lige i nærheden når du har brug for hjælp.

Kontakt Frederiksbergs låsesmeden på tlf. 71 20 25 25 / info@danlaase.dk – vi er på arbejde lige nu!

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

Michael om Danlåse

Trustpilot

Undgå indbrud – låseservice virker på Frederiksberg

Frederiksberg lå for bare få år siden helt i toppen når det gjaldt indbrud i private hjem og have en kedelig Danmarksrekord i indbrud i erhvervsejendomme.  I perioden fra 2009 til 2014 var 60 % af alle erhvervsejendomme på Frederiksberg udsat for indbrud.

De seneste tal fra Danmarks Statistik viser heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant på Frederiksberg – både for private og erhverv. Her har sikker og professionel låseservice på Frederiksberg betydning.

Frederiksberg ligger nu meget tæt på landsgennemsnittet, hvilket blandt andet skyldes en målrettet indsats i privatsikring fra politiet og Fredriksberg Handels- og Erhvervsforening. Samtidig blev de gamle usikre låse med den runde Ruko-nøgle i samme periode udskiftet til en mere sikker låsecylinder i mange boliger på Frederiksberg.

Indbrudsstatistik på Frederiksberg

Har du stadig en rund Ruko-nøgle til dit hjem?

Det betyder omvendt også, at hvis du fortsat har en af de runde Ruko-nøgler til dit hjem, kan du hurtigt blive indbrudstyvenes næste mål. Derfor bør du hurtigst mulig få udskiftet låsen med en både dirke- og boresikker lås.

Det Kriminal Præventive Råd anbefaler i øvrigt, at du får udskiftet låsen, hvis der er tegn på slid.

Er du lige flyttet til Frederiksberg? 

Har du lige overtaget en bolig i en Frederiksberg bydel, så bør du få omkodet alle dine låse, da der kan florere gamle nøgler til din bolig. Nøgler som tidligere ejere ikke har fået afleveret.

Låsesmed Frederiksberg udskiftning af lås

Skal du have en stærk privatsikring, bør du samtidig være opmærksom på, om nøglerne til din bolig er kopieringssikrede. Er de det, skal der følge et kort med nøglerne, som du skal bruge hvis du ønsker at købe ekstra nøgler.

Vores erfarne låsesmed kan på kort tid omkode alle dine låse, så du er den eneste, der har nøgle til dit hjem.

I dag får mange af vores kunder opsat elektroniske kodelåse. På den måde skal du ikke være bekymret for, om der er kopierde nøgler til dit hjem, og samtidig slipper du for at tage nøgler med, når du forlader hjemmet.

Vi vejleder dig gerne på tlf. 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

Låseservice du kan stole på – Vi kører ikke, før dit hjem er sikret!

En oplukning tager ofte kun få minutter og omkodning af en lås det samme – skal du have omkodet flere låse, kan det tage lidt længere tid. Men, vi kører ikke, før dit hjem er sikret! Du kan også få omkodet alle dine låse til én og samme lås.

Vi reparerer og udskifter også dine låse ligemeget hvilken låse, du har monteret i dag. Vi fører kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse, og vi kan altid vejlede dig til den bedste løsning.

Vi udfører også andre former for låseservice, som du kan læse om her på hjemmesiden, men du kan også ringe til Frederiksbergs låsesmed for vejledning på 71 20 25 25 eller skrive på info@danlaase.dk.

Autoriseret Frederiksberg låsesmed med døgnvagt

Vores autolåsesmede og låsesmede er autoriserede låsesmede på Frederiksberg – det er din sikkerhed! Autorisationen som låsesmed er en fire årig uddannelse med dertilhørende eksamener. Så vores låsesmede er uddannede og har samtidig mange års erfaring i låseservice. Vores døgnvagt dækker over, at vi har åbent alle årets dage. Overlad trygt dine låse til os, så garanterer vi dig kvalitetsløsning og professionel låseservice!

Vi lever af tilfredse kunder – du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

akut døgnvagt Billig låsesmed-Frederiksberg

Gode råd om låsecylinder og nøgler fra vores låsesmed på Frederiksberg 

Forsikringsselskaberne stiller ikke nogen krav til bestemte låse og nøgler på din bolig hverken med hensyn til alder, mærke eller type lås. De stiller krav om, at din bolig skal være forsvarligt lukket og låst! Vores døgnvagt låsesmed på frederiksberg anbefaler altid vores kunder, at de har mere ned en Ruko 500 på yderdøren, og gerne en ekstra lås eller dobbeltcylinder.

Udfra vores låsesmeds erfaring med låseservice på Frederiksberg, har vi lavet en række gode råd om låse og nøgler:

 • Har den et rundt nøglehoved, så er den højst sandsynligt ikke tidssvarende
 • Få omkodet eller udskiftet din lås, hvis du lige har overtaget en bolig
 • Hav ikke flere nøgler til din bolig, end der er behov for
 • Opbevar alle nøgler sikkert og forsvarligt
 • Lad ikke nøgler ligge frit fremme
 • Mærk aldrig dine nøgler med adresse
 • Hav ikke nøgler til bil og bolig i samme bundt
 • Børn bør først have nøgler til boligen, når de er store nok til at forstå betydningen
 • Gem ikke en nøgle udenfor
 • Udlever altid kun kopisikre nøgler til fx rengøringshjælp og håndværkere

Er du i tvivl? Kontakt vores lokale døgnvagt Frederiksbergs låsesmed på 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

Billig Frederiksbergs låsesmed på arbejde

Sikring af dine ejendele på Frederiksberg

Den bedste måde at opbevarer dine værdigenstanden som smykker og kontanter, det er i et sikringsskab (pengeskab). Sikringsskabet skal være aflåst og fastgjort. Fastgjort, så en indbrudstyv ikke kan fjerne det, og aflåst forsvarligt, så tyven ikke nemt kan åbne det.

Har du brug for hjælp til sikring af dine værdier, så kontakt vores lokale låsesmed på Frederiksberg – vi vejleder dig gerne. Vi kan fortælle, at sikringsskabe generelt er inddelt i fire kvalitetsklasser: Gul, grøn, rød og blå. Vi anbefaler, at du får vejledning af en fagmand, så du får den kvalitetsklasse, der passer til dit behov.

Du skal være opmærksom på, at dit forsikringsselskab kan have begrænsninger i forhold til opbevaring af større beløb eller værdigenstande i din lejlighed eller dit hus. Tal med din forsikring eller os. Vores låsesmed står til rådighed på tlf. 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

Sikring af bolig på Frederiksberg

Når du skal have nye låse til boligen på Frederiksberg

Der er mange opmærksomhedspunkter ved valg af ny lås eller låse. En ting er, at det er en god ide, at få en specialiseret låsesmed ind over.

En anden ting er, at der eksisterer rigtig mange låse på markedet. Dine låse på Frederiksberg bør være af høj kvalitet, men du kan have forskelligt behov for sikringsniveau alt efter hvor, du skal have monteret de forskellige låse fra hoveddør til skur.

Du kan få låse, som alle bruger den samme nøgle, så funktionaliteten i hverdagen bliver højere, når du både skal til postkassen, indgangsdøren og skuret.

Nedenfor kan du se en video om låsekvalitet fra Medeco, og vores låsesmed på Frederiksberg står også klar til at vejlede dig, og vi tilbyder produkterne til laveste pris på markedet! Kontakt Danlåse Frederiksberg på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  mobilpay betaling laasesmed Frederiksberg

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  info@danlaase.dk

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  14 + 15 =