Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

AUTORISERET OG BILLIG LÅSESMED I HVIDOVRE MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Alt låseservice ved Hvidovres billigste låsesmed 

Vores låsesmed vil være den sikreste og billigste låsesmed lokalt i Hvidovre! Vi tilbyder derfor en erfaren og autoriseret låsesmed i Hvidovre, der kan køre ud til dig alle dage på året – alle tidspunkter på døgnet. Vi servicerer låse for private og erhverv, og vores låsesmed og autolåsesmed i Hvidovre arbejder specialiseret.

Vores låsesmed i Hvidovre garanterer professionelle sikkerhedsløsninger indenfor alt låseservice, til de laveste låseservice priser. Vi udfører alt fra reparation, omkodning og udskiftning af låse, til mere avancerede sikkerheds- og låsesystemer. Uanset dine eller jeres behov, så står vi gerne til rådighed for professionel vejledning.

Fra kun 495 kr. i dagtimer og 795 kr. aften, weekend og helligdag 

Akut udrykning – vi er ofte hos dig på under 25 minutter!

Kontakt os på tlf. 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

Er du smækket ude af bolig eller bil? Har du forsikringsgodkendte låse? Danlåse har mange års erfaring med låseservice i dit lokalområde, og vi kan derfor hjælpe dig med den bedste og sikreste løsning i Hvidovre og omegn. Vores låseservicebiler er udstyret med både specialværktøj, maskiner og sikkerhedsprodukter, så vi kan løse stort set alle låseopgaver i Hvidovre på stedet, med det samme. Vores lokale låsesmed i Hvidovre servicerer alt fra huse og lejlighedskomplekser, til erhvervsbygninger og alt i mellem. Vigtigst af alt udfører vi autoriseret låseservice. Vi har altid døgnvagt på, hvorfor vi kan stå til rådighed alle døgnets timer. Har du problemer med låsen, så er Danlåse altså løsningen for dig.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] for råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Autoriseret døgnvagt og låsesmed i Hvidovre

Vores autorisation er din sikkerhed!

Autorisationen kræver en flere årig uddannelse med dertilhørende eksaminer. Alle vores låsesmede er autoriserede, og de har mange års erfaring i låseservice, sikkerheds- og adgangskontrol. Vi servicerer, udskifter og åbner alle typer låse, og du kan læse mere om vores arbejde her. Så har du brug for hjælp eller gode råd vedrørende dine låse, så kontakt Hvidovres låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected].

Vores autoriserede døgnvagt låsesmed i Hvidovre, har mange forskelligartede låseopgaver i hverdagen. Eksempler på et par af de opgaver vi løser for vores kunder, kan eksempelvis være:

 • Oplukning af bolig og bil
 • Omkodning af låse
 • Reparation og restaurering af eksisterende låse
 • Udskiftning og montering af nye låse
 • Servicering og installering af dørlukkere og elektronisk adgangskontrol

Vi kan åbne og omkode dine eksisterende låse, så de kører upåklageligt bagefter.

“Professionel, pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse.”
 
Susanne Christensen

Trustpilot

Skal du have repareret eller udskiftet din lås?

Er din lås gået i stykker? Måske det kan være, at du skal have udskiftet din lås, hvis den er slidt eller for gammel? Tit kan vi reparere vores kunders låse, så de fungerer sikkert igen. Vi anbefaler dog udskiftning af låse, der er mere end ti år gamle, da de sikkerhedsmæssigt ikke er tidssvarende længere. 

Er du i tvivl om hvilken lås du har, og om den bør udskiftes, så spørg en af vores fagfolk i Hvidovre. Vi er klar på telefon: 71 20 25 25. Når vi skal vejlede dig over telefonen, spørger vi blandt andet ind til nøglens og låsens udformning, og hvad der står på dem. Kan låsesmeden fra beskrivelsen alene ikke helt præcisere model og serie, så beder vi vores kunder om at sende os billeder af låsen – eksempelvis på sms. Derfra kan vi helt sikkert fastslå både serie, mærke og årgang, hvorefter vi kan vejlede dig udfra dine låse og konkrete behov.

Kontakt din billige Hvidovre låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected] – Vi dækker også Rødovre, Brøndby og meget af resterende Sjælland!

Låseservice i Hvidovre – stop tyven ved låsen

Det er vigtigt, at du sikrer alle dine ydrerdøre. Det betyder selvfølgelig din hoveddør, men du bør sikre andre indgange som kælderdør, terrassedør og vinduer. Vi kan hjælpe dig med alt i privatsikring, og vores låsesmed anbefaler, at du har minimum to låse på din hoveddør.

Gode råde om sikring, så du kan forebygge indbrud og kriminalitet i Hvidovre kommune er:

 1. Låsene bør være dirke- og borebeskyttede med nøgler, der ikke lige kan kopieres. Vi monterer forsikringsgodkendte låse i højeste sikkerhedsklasse.
 2. Du bør ikke have Ruko 500 på yderdøre – det er den med det runde nøglehoved.
 3. Hav solide og velholdte yderdøre.
 4.  Husk at aflåse loftrummet – eksempelvis med en krafitg hængelås.
 5. Styrk din kælder dør med beslag af eksempelvis metal eller stål.
 6. Udendørs belysning og nabohjælp kan holde tyven fra døren – skilt gerne!
 7. Fjern reklamer og post – hvis det ligger fremme, så er du måske ikke hjemme, hvilket tyven ser.
 8. Tænd lys indenfor. Brug eventuelt en timer, hvis du ikke er hjemme.
 9. Hold værdigenstande ude af synsfeltet fra husets vinduer.
 10. “Gem” ikke en nøgle udenfor – den kan findes – og mange tyve har stor erfaring.
 11. Vær opmærksom på at dine kældervinduer er sikre – det er tyven nemlig opmærksom på, om de er.
 12. Har du dørtelefon? Brug den med omtanke

Mine låse og nøgler, når jeg lige er flyttet ind?

Hvis du lige har overtaget din bolig i Hvidovre, så er det en god ide, at få omkodet alle dine låse til nye nøgler. Det er ikke godt at vide, hvem der stadig har en kopinøgle til dit hjem! Da vores kunders sikkerhed er vigtig for os, så har vi tilbud på omkodning af en lås ved vores låsesmed i Hvidovre til kun 495 kr. i dagstimerne!

Når din lås er omlagt ved vores billige døgnvagt låsesmed i Hvidovre, så er det kun dig, der har adgang til din bolig. Vi skærer selvfølgelig med det samme det antal nøgler, som du har brug for.

“Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.”

Michael om Danlåse

Trustpilot

Om indbrud: Hvad stjæler tyvene primært?

Hvad der bliver stjålet i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn afhænger af, hvad der i boligen, hvis tyven bryder ind. Statistik viser, at der generelt ved indbrud ofte bliver stjålet it, smykker, og design møbler. Kontanter bør du aldrig have liggende og mobiltelefoner, ure og andre værdigenstande, der har videresalgs værdi tiltrækker også tyvene.

Danlåse låsesmed er Hvidovres låsesmed i en forstad til København. Hvidovre kan med sin beliggenhed tæt på København tilbyde det travle byliv kombineret med forstadens haver og natur. Der er dog en tendens til at antal indbrud i Storkøbenhavn er stigende. Du bør derfor privatsikre din bolig i Hvidovre, og vores låsesmed hjælper gerne med ekspertise og servicerer dagligt låse i både huse, lejligheder og erhverv i Hvidovre.

Din sikkerhed og låseservice af høj kvalitet er vigtig for Hvidovres låsesmed Danlåse. Du kan derfor læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Vi er også en del af Google+, Så giv os gerne en anmeldelse!

Låsesmed for erhverv og boligforeninger i Hvidovre

Vi udfører også låseservice for erhverv og boligforeninger, og har mange års erfaring med fx systemlåse, adgangskontrol og automatiske dørlukkere. I vores samarbejde med andre virksomheder og foreninger prioriterer vi høj sikkerhed til lave priser, og vi kan altid give et godt tilbud på jeres låseopgaver – både akut og som fast samarbejdspartner.

Hos Danlåse elsker vi låse og at arbejde for din sikkerhed! Se en lille featurevideo om vores passion:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?