Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER DIN BILLIGE LÅSESMED PÅ ØSTERBRO TIL ALT I LÅSESERVICE

Har du brug for en erfaren låsesmed på Østerbro?

Danlåse er din lokale låsemed på Østerbro, der både er autoriseret og erfaren indenfor låseservice. Danlåse udfører alle former for låseservice på alle typer låse, og vi fører kun kvalitetsproduker fra fx Ruko og Geze.

Alle kan fx komme til smække sig ude, miste husnøglen, eller låsen pludselig ikke virker. I sådanne en situationer er det godt at have en låsesmed lige ved hånden, der lynhurtigt kan rykke ud til dig i både dag- og aftentimerne. Det har du heldigvis, hvis du er bosat på Østerbro i København.

Alt i lokal låseservice ved Østerbros låsesmed

Vores låsesmed er autoriseret og altid i nærheden af dig på Østerbro, hvor han hjælper med låseservice:

Kontakt os på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] – Vi er på arbejde lige nu!

Hvad koster en låsesmed på Østerbro?

Hos Danlåse mener vi, at priserne for at ringe efter en lokal og autoriseret låsesmed skal være overkommelige og gennemsigtige. Derfor har vi faste lave priser:

I dagtimerne koster det fra kun 495,- kr. i dagtimerne

Aften, weekender og helligdage koster det fra kun 795,- kr.

I alle de faste priser er både inkluderet moms, omhyggelig udførelse med færdiggjort arbejde samt kørsel til der, hvor arbejdet skal udføres. Ingen skjulte omkostninger her, og du kan se mere på vores prisside.

Aktut døgnvagt – låsesmed på Østerbro

Vi ved, at tiden er vigtig og er du låst ude, har smækket bilnøglerne inde eller måske har mistet nøglen til din husdør, vil du gerne videre så hurtig som mulig.

Bare rolig. Danlåse er din lokale låsesmed på Østerbro, og kan derfor ofte være fremme hos dig indenfor 25 minutter! Vores låsesmed har værktøjet med i bilen og kan klare langt de fleste opgaver på stedet. Det betyder, at vi ikke forlader dig, før din sikkerhed er helt i top og du igen har adgang til din bolig eller bil.

Er du i tvivl, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på din låseopgave! Vi kan helt sikkert hjælpe dig med alle løsninger indenfor sikkerhed og låseservice på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Vi lever af tilfredse kunder på Vesterbro – Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Østerbros billigste låsesmed tilbyder

Vi lever af tilfredse kunder, og det er vores mål at leverer den bedste låseservice til den laveste pris. Det er vigtigt, at vores lokale kunder på Østerbro har en god oplevelse med vores låsesmed i området, og at sikkerheden er høj.

Vores låsesmede servicerer andelsforeninger, ejerforeninger, lejeboliger, private og forretninger på Østerbro hver dag. Vi er derfor en del af dit lokalområde, og det er vigtigt for vores låsesmed, at lokalområdet er korrekt og professionelt sikret.

Vores låsesmed udfører mange oplukninger, når folk har smækket sig ude eller mistet deres nøgle. Er nøglen stjålet, så omkoder vi også låsene til nye nøgler. Dette er besparende i forhold til at skulle udskifte alle låsene, hvis de ellers virker, som de skal.

Vi udskifter også mange låse på Østerbro, fordi de er i stykker eller fx er forældede. Der i dag mange boligfoeninger, der går over til låsesystemer. Vores låsesmed på Østerbro leverer og monterer også låsesystemer til din boligforening til en fair pris. Kontakt Østerbros lokale låsesmed for et tilbud på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Vi vil altid give dig den bedst mulige råd og vejledning, når vi er ude hos dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl omkring dine låse, nøgler eller dørpumper.

 

Kort om sikring og låse på Østerbro

Vores bydele på Østerbro er i rivende udvikling, og gårdmiljøer fylder mere i bybilledet. Det er dejligt at opleve, og det er vigtigt at sikre disse med professionel låseservice.

Bor du i et kompleks med flere lejligheder, bør du være ekstra opmærksom på, om fællesarealer, vaskerum og luftrum er sikret godt nok. Vores låsesmed på Østerbro oplever desværre ofte, at adgangen til disse kun er sikret med simple hængelåse, hvilket gør det let for ubudne gæster at bryde ind.

Vi råder derfor til, at hele ejendeommen bliver gået igennem og at der eventuelt bliver installeret et låsesystem til hele ejendommen.

På den måde kan alle i ejendommen få en nøgle, som passer til den fælles hoveddør, tørrerum og kælderrum – og som samtidig passer til ens egen hoveddør. Med sådan et system har man ikke mulighed for at låse sig ind i de andre beboeres lejligheder, men kan alle benytte sin nøgle til de fælles døre.

Brug af hængelås på kælder- eller loftrum

Hvis jeres kælder- eller loftrum er sikret med en hængelås, anbefaler vi, at I har nogle kraftige beslag monteret i en solid dør, og at beslagene er skruet på indefra. Hængelåsen bør have en tykkelse på 8 mm og skal være afskærmet, så uvedkommende ikke kan klippe den over med en boltsaks.

Vær opmærksom på, at forsikringsselskaberne, som udgangspunkt, ikke erstatter ved tyveri af f.eks malerier og IT-udstyr opbevaret i kælderrum.

Vil I gerne have mere vejledning om sikring af kælderrum og loftrum, så kontakt endelig din lokale Østerbro låsesmed: Tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Har I tørrerum, hvor mange har adgang, så kan det være en god idé med en supplerende låseløsning, der gør individuel adgang muligt. På den måde kan du aflåse i en given periode, hvor dit tøj hænger til tørre. Gældende forsikringskrav for tørrerum er de samme som for kælderrum.

Du skal også være opmærksom på, at selvom du opbevarer din cykel i cykelkælderen, så skal den være aflåst, for at forsikringen dækker tyveri af cyklen.

Fast låsepartner fremadrettet

Jeg har tidligere haft besøg af Daniel fra Danlåse for at få fikset låse i min kærestes og min lejlighed, da vi overtog den.
Vi har været så tilfredse både med service og pris at nu regner vi med at vi i vores ejerforeningen bestående af 20 lejligheder, skal have Danlåse til at skifte vores fælleslåse og lave nye nøgler til alle vores lejligheder. Danlåse bliver sandsynligvis foreningens faste låsepartner fremadrettet.

 

Niklas om Danlåse

Google+

Ruko – Assa Abloy fra låsekasse til låsecylinder

Der eksisterer rigtig mange Ruko – Assa Abloy produkter. Der er også alternative leverandører som Dorma i samme sikkerhedsklasse. Der er også forskel på, om det er en låsecylinder, låsekasse eller låseprofil du skal have skiftet eller repareret.

Når du har overvejelser om ny låsekasse, lås eller låsecylinder, så ring til os for vejledning – ganske gratis. Østerbros låsesmed i din bydel anbefaler kvalitetsprodukter fra fx Ruko, men det kan også være, at en låsekasse fra en anden leverandør passer bedre til dine behov.

Du kan se pris eksempler på Ruko låsekasser eller cylindere på vores prisside.

Din 5 stjernede låsesmed på Østerbro

Vi ved, at tid kan være en vigtig faktor, og vi prioriterer derfor hurtig udrykning ved akutte sager. Det er vigtigt for os at yde den bedste låseservice til fair priser, og vi går ikke, før du er tilfreds! Dette har resulteret i topanmeldelser fra langt de fleste kunder, som vi har hjulpet, hvilket vi er meget stolte over.

Hos os er det vigtigt, at du som kunde er i første række. og at du får dine ønsker opfyldt. At vi så samtidig er en af de billigste låsesmede i din bydel på Østerbro, det er blot et ekstra plus for dig. Vi hjælper ligeledes i de omkringliggende bydele, Vesterbro, Sydhavnen, Valby og resten af København.

Vi vil også rigtig gerne vejlede dig om den bedste løsning til lige præcis dig!

Ring til vores billige låsesmed på Østerbro: 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] – vi står altid klar til at vejlede dig – ganske gratis.

Vi lever af tilfredse kunder – du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Vil du gerne vide mere om vores leverandører og låseprodukter, så kan du se en kort video fra Ruko – Assa Abloy her:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?