Danlåse

Din autoriserede låsesmed i Bagsværd fra kun 495 kr.

Velkommen til Danlåse Bagsværd

Billig låsesmed med høj kvalitet i Bagsværd!

Kvalitets låseservice til en fair pris!

Står du og mangler en låsesmed? Så har vi lokale og erfarne låsesmede klar til at hjælpe dig, hvad end din situation måtte være. Alle vores låsesmede er autoriserede med mange års erfaring og vi tilbyder altid den bedste service.

Vi hjælper med alt fra akut hjælp til reparation – og udskiftning af låse. Det er aldrig belejligt at låse sig selv ude eller miste sine nøgler, og du kan være sikker på, at vi altid kommer udrykkende så hurtigt som muligt. Du er altid velkommen til at ringe på tlf: 71202525, så skynder vi os alt hvad vi kan, for at komme dig til undsætning.

Bagsværds bedste og billigste låsesmed

Vores låsesmede er uddannet og certificeret og du kan være helt sikker på, at du får de bedste løsningsforslag, som passer bedst til dig. Du er altid i trygge hænder når du er under en af vores låsesmedes ekspertise. Vi har altid faste priser, så du ikke får nogle overraskelser når du ser regningen.

Almindelig oplukning eller reparation af lås

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

Danlåse i Bagsværd står altid klar til at servicere dig døgnet rundt.
Vi udfører mange forskellige låseservices både til privat og erhverv. Hvis du vil se en uddybende liste over services, så findes den her.

 

Vi kører ud til dig og vi kan hjælpe dig med alle former for låseservice. Hvis du for eksempel skal have ny lås, låsesystem eller elektronisk adgangskontrol – så har vores lokale låsesmed i Bagsværd flere års erfaring og kan hjælpe med at finde den rigtige løsning til lige netop dig.

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

Michael om Danlåse

Trustpilot

Lokal låsesmed i Bagsværd til erhverv og boligforeninger

Vores låsesmed i Bagsværd kører også ud for lokale virksomheder, forretninger og boligforeninger. Vi monterer eller reparerer både låse, låsesystemer, dørlukkere og dørautomatik.

Vi anbefaler produkter fra Ruko, Assa Abloy og Dorma

Der eksisterer mange leverandører af låse og låseprodukter, og vi vælger altid kvalitetsprodukter som vi kan stå inde for. Den bedste løsning for jer, og det bedste produkt for jer, det afhænger af jeres bygninger, behov for adgang og aflåsning.

Vi anbefaler dørlukkere fra Ruko, som er beregnet til branddøre og døre med stor gennemgang af medarbejdere. Dørlukkere er lydløse og sikrer at døren ikke står åben efter gennemgang. Dørlukkere fra Ruko følger lovkravene og vores låsesmed kan montere både indvendigt og udvendigt.

Dørlukkere er mekaniske, men vi monterer også dørautomatik, som er elektriske. Dørautomatikken kan åbne og lukke dørene i bygningen, og på den måde bliver adgang rundt i bygningen – både nem og bekvem for alle. Du kan se priser på Ruko produkterne på vores prisside eller kontakte vores låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

billig låsesmed i Bagsværd

Stigning af indbrud i 2021

Vi så et landsdækkende fald i indbrud da Covid-19 pandemien var værst i Danmark. Nedlukningen vendte op og ned på hele hverdagen, men nu er vi alle tættere på at komme tilbage til en normal hverdag igen og dermed er danskerne begyndt at møde ind på arbejde igen – og det er tyvene desværre også!

Det er altså vigtigt, at du sørger for at sikkerheden er så meget i top som muligt. Vi kan ofte reparere låse, så de er funktionelle og sikre igen. Dog anbefaler vi altid, at du skifter din lås, hvis den er mere end 10 år gammel. Det skyldes, at sikkerheden i en gammel lås ikke er god efter så mange år.

Hvis du har en terrassedør kan vores låsesmed i Bagsværd montere en indvendig låsecylinder, som gør at din lås ikke kan bores op. Det kan også være en god idé at overveje vindueslåse, særligt ved de vinduer som er let tilgængelige. Indbrudstyve vil naturligvis gerne undgå larme, og det er faktisk sjældent, at de vælger at ødelægge en rude og derfor kan en vindueslås i sig selv, virke præventivt.

Kontakt Danlåse, din autoriserede låsesmed i Bagværd og tag os med på råd.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  billig låsesmed i Bagsværd modtager mobilepay

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  [email protected]

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.