Danlåse
Din autoriserede låsesmed i Valby fra kun 495 kr.
Velkommen til Danlåse Valby

Din billige låsesmed i Valby med døgnvagt udfører alt i låseservice

Valbys lokale låsesmed tilbyder alle former låseservice

Danlåse er Valbys lokale låsesmed, der kan  løse alle låseopgaver og privatsikring, udført af en autoriseret låsesmed. Vi prioriterer høj sikkerhed i Valby til billigst mulige priser, så alle kan opnå den bedste sikring af deres hjem og virksomhed. Har du akut brug for hjælp udfører vi oplukning af dit hjem, alle døgnets timer, hele året rundt. Vi er altid hurtigt fremme, når vi udfører døgnservice i Valby.

Udover låseservice tilbyder vores låsesmed i Valby blandt andet følgende ydelser:

Har du en opgave, som du skal bruge Valbys låsesmed til, som du ikke kan finde på listen? Du er meget velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder for at få udført andre typer af låseopgaver.

 

Derfor skal du bruge en autoriseret låsesmed i Valby

Alle låsesmede tilbyder låseservice, men du skal være opmærksom på, at ikke alle låsesmede er uddannede og dermed autoriserede. Ved at bruge Danlåse er du garanteret hjælpe fra en autoriseret låsesmed i Valby, der er uddannet til at løse alle problemer med låse, nøgler, sikkerhedssystemer og dørpumper. Dermed er du altid sikker på, at arbejdet bliver udført helt korrekt og at din sikkerhed er helt i top.

Vores låsesmed møder desværre mange låse på yderdøre i Valby, som er forældede, hvilket gør det nemt for indbrudstyven at komme ind. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en autoriseret låsesmed, hvis du er i tvivl om din sikring eller ønsker et eftersyn af dine eksisterende løsninger.

Kontakt vores billige Valby låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vi er på arbejde lige nu!

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

Michael om Danlåse

Trustpilot

Akut brug for Valby låsesmed?

Har du smækket dig selv ude af din bolig eller din bil, så bør du ikke selv prøve på at ‘bryde ind’ i bilen eller boligen. Ofte kan du nemlig ødelægge mere og regningen kan dermed blive meget højere, end hvis du ringer efter en autoriseret låsesmed. Hvis ingen tæt på dig har en ekstranøgle, bør du derfor ringe efter en låsesmed. Og nej, du behøver ikke frygte, at det bliver en dyr fornøjelse, at få fagmanden til at hjælpe dig. 

Danlåse er blandt de absolut billigste låsesmede, du finder i Valby. Vi kører ud med en autoriseret låsesmed i Valby, til faste lave priser fra 495 kroner om dagen og 795 kroner aften og weekend. Priserne er gældende uanset om det er for private, erhverv, boligforeninger eller offentlige institutioner.  

Få hjælp indenfor 25 minutter

Vi er samtidig blandt nogle af de hurtigste låsesmede i Valby og kan ofte være hos dig inden for 25 minutter, hvis du bestiller vores akut-service.

Vi sidder altid klar på telefon 71 20 25 25 eller [email protected] – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge Valbys billige låsesmed med døgnvagt.

Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

billig låsesmed Valby på arbejde

Danlåse udfører alt i låseservice ved autoriseret og lokal låsesmed i Valby

Danlåse er din lokale og billige låsesmed i Valby for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra udskiftning af låse til dørpumper og elektronisk adgangskontrol. Handler det om låseserviceopgaver og sikring i Valby, så er du kommet til den rette fagmand!

Vores billige autolåsesmed og låsesmed i Valby kører ud til dig akut alle dage. Er du smækket ude af bil eller bolig, eller har du fået stjålet dine nøgler? Så kontakt os på telefon 71 20 25 25. Vi kan ofte være hos dig på mindre end 25 minutter.

Priser på låsesmed i Valby

Vi kører til faste lave priser fra 495 kr. i dagtimer / 795 kr. aften, weekend og helligdag – vores priser er inklusiv moms og uden ekstra takster!

Omkodning

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

Biloplukning

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

Døroplukning i privat bolig eller erhverv

– Dagtimer: Fra kun 495,-
– Aftentimer, weekend og helligdage: Fra kun 795,-

autoriseret døgnvagt låsesmed i Valby

-Vores låsesmed ved alt om låseservice – og meget om Valby

Derfor skal du vælge en lokal låsesmed til din bolig eller virksomhed:

At du får en lokal låsesmed, der har sin gang i Valby, har naturligvis betydning for prisen på låseservice og hurtig akut udrykning. Da vi ikke skal køre specielt langt for at komme ud til dig, kan vi naturligvis levere vores service til en lavere pris.

Lokalkendskabet er også vigtig for din sikkerhed. Vores låsesmed er lokalkendt og derfor ved han også, hvordan indbrud typisk bliver begået i området. Vores låsesmed i Valby kender de svage punkter i sikringen af ejendomme, og han ved, hvad der skal til for at låsesikre din ejendom i Valby.

Vores låsesmed er ekspert i låse til bevaringsværdige bygninger

Vores låsesmed er en del af Valby, og han servicerer låse i alle bygninger, hvor der er behov for det. Vedligehold af låse er nødvendig alle steder – f.eks. i kirker som Jesuskirken i Valby. Vores billige døgnvagt låsesmed i Valby kan derfor også hjælpe med restaurering af låse i bevaringsværdige ejendomme, der kræver helt særlig ekspertise.

Vores låsesmed udfører låseservice for privatkunder, virksomheder og butikker i Valby hver dag.  Vi kommer rundt i hele Valby og vi kan derfor anbefale dig at opleve din by.

Låseservice på Valby station

Vores låsesmed fortæller om Valby

Valby er en levende by og særligt Valby Langgade hvor du finder både butikker og caféer. Valbys gader er kendte i hele landet, da mange af dem har været brugt i flere film gennem årene.  Valbyparken er Københavns andenstørste park og her kan du opleve koncerter, børnene kan lege på legepladserne og familierne kan nyde temahaverne. Her finder du også Danmarks største naturlegeplads, der bestemt er et besøg værd for alle børnefamilier året rundt.

Spinderiet i Valby er et moderne indkøbscenter, der i dag har knap 50 butikker. Her får du dækket alle indkøbsbehov, og centret er centralt placeret lige ved Valby station.

Derudover har vi i Valby både Rosenhaven med et væld af roser og Valby Vandkulturhus lige ved Valbyhallen. Endelig er der skøjtebanen i Valby. Den er forholdsvis ny, og den er ved at blive lidt et varemærke. Den er velbesøgt, og her erstatter den oprindelige skøjtebane i centrum af København.

Tag ud og oplev din by – men, husk at sikre din bolig, før du går.

Vil du vide mere?

Kontakt Danlåses låsesmed i Valby omkring låseservice hos dig på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

sikring af bevaringværdig bygning i Valby

Brug af låse og hængelåse i Valby

I Valby er der en del områder og lokaler, der bliver sikret med hængelåse. Det er værd at bemærke, at vi kan montere systemlåse eller omkode nogle eksisterende låse, så jeres hængelås bruger samme nøgle, som den enkelte beboer bruger til egen lejlighed og opgangsdør.

I kan købe eller få monteret låse på forskellige sikkerhedsniveauer, men når det gælder adgang til fx gårdområder og kælderdøre, så anbefaler vores låsesmed, at I får en hængelås i høj sikkerhedsklasse. Disse døre giver nemlig mulighed for indbrud i lejligheder og loftrum.

Danlåse låsesmed i Valby vejleder jer selvfølgelig ganske gratis, men du kan også se en video om emnet fra Medeco, der er en af vores faste leverandører:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  mobilpay betaling låsesmed valby

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  [email protected]

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.