Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

BILLIG LÅSESMED I KARLSLUNDE OG TUNE MED DØGNVAGT TIL ALT LÅSESERVICE

Lokal låsesmed i Karlslunde og Tune med alt i låseservice for private og erhverv

Danlåse har autoriseret låsesmed og autolåsesmed Karlslunde og Tune til alt i låseservice. Vi har stor erfaring i alle former for låseservice og sikring for private og erhverv: Er du smækket ude af bil eller bolig? Er din lås i stykker eller skal du have nye låse? Vores autoriserede og uddannede låsesmed i Tune og Karlslunde står klar til at hjælpe dig!

Kontakt din låsesmed i Karlslunde og Tune på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Vi hjælper også med låsesystem, dørpumpe eller elektronisk adgangskontrol.

Karlslunde og Tunes billigste låsesmed

Det er vigtigt for os, som lokal låsesmed i Karlslunde og Tune, at vi kan leverer den bedste låseservice til den laveste pris. Vores døgnvagt låsesmed i Karlslunde og Tune kører ud til dig alle dage på året til faste lave priser fra kun:

495 kr. inklusiv moms i dagtimer

795 kr. inklusiv moms aften, helligdag og weekend

Vi udfører fx almindelig oplukning eller omkodning af din lås for kun 495 kr. Vi kan også hjælpe dig med montering af nye låse eller reparation af dine eksisterende låse. 

Hos Danlaase dækker vi også de omkringliggende byer, som Solrød og Køge, men også store dele af resterende Sjælland. Du kan læse mere om vores priser her, eller kontakte vores lokale låsesmed i Karlslunde og Tune på 71 20 25 25 eller [email protected] for et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning.

 

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Jeg kan på det varmeste anbefale Danlåse. Jeg havde låst mig ude lørdag aften og var alene med mine børn. Så jeg ringede letterere desperat, da det skulle gå stærkt med at få låsen op. Godt det var en låsesmed med døgnvagt!  På under 20 minutter var den venligste låsesmed ude og låse mig ind. Og så var det endda med et smil på læben, og prisen var helt fair. Denne låsesmed vil jeg absolut bruge igen, hvis jeg nogensinde får brug for det. Vh Maria Saré
 
Maria Lyck Saré

På LinkedIn

Vi lever af tilfredse kunder – læse om vores kunders oplevelser på Trustpilot eller på Google+

Vores låsesmed i Karlslunde og Tune rykker akut ud til låseservice 

Er du eller dine nærmeste smækket ude, har I fået stjålet nøglerne til boligen, eller har I haft indbrud?

Vi ved, at vores kunder kan have brug for akut assistance, og vores låsesmed i Karlslunde og Tune kører derfor ud alle dage hele året rundt. Hvis du har brug for akut udrykning til låseservice, så kan vores akutvagt låsesmed i Karlslunde og Tune oftest være fremme hos dig på mindre end 25 minutter!

Der er meget, som du selv kan gøre for at sikre dig. Det er selvfølgelig vigtigt med kvalitetslåse på døre og vinduer! Men det er også vigtigt, at døre og vinduer er solide. Desuden er det smart at kunne dokumentere dine ejendele af værdi i tilfælde af tyveri. Du kan fx tage billeder af dine værdigenstande som smykker og it udstyr, også er det altid en god idé at gemme dine bonner. På den måde står du stærkere, hvis du en dag skulle have brug for erstatning.

Der er bestemte steder i din bolig, som tyvene foretrækker. Der er ting, der får tyvene til at vælge bestemte boliger, og der er tiltag, som du kan tage for at undgå ubudne gæster. Bolius har lavet en rigtig fin side med artikler om emnet, som vi vil anbefale, at du læser: Bolius om dit hus

Du er også altid velkommen til at spørge vores billige og lokale låsesmed på  71 20 25 25 eller [email protected]

Det betyder meget hvilken lås du har!

Der er stor forskel på låse og de kvalitetskrav, som de kan leve op til. Danlåse i Tune og Karlslunde fører derfor kun låseprodukter, som vi ved er godkendte og lever op til sikkerhedskravene. Vi har mange års gode erfaringer med produkter fra fx Ruko, Geze, Dorma og Medeco, som vi ofte bruger. Netop Medeco har lavet en video om, hvad deres låsecylinder kan holde til, når den bliver udsat for et koben:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?