Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse

Autoriseret låsesmed til indbrudssikring

Indbrudssikring med elektronisk overvågning og alarmer bliver mere og mere udbredt i Danmark, men det kan ikke stå alene!

Når en indbrudstyv står foran din bolig, så er det solide døre, vinduer med sikkerhedsgodkendte låse, der skal holde tyven fra din familie og ejendele. Politiet har konkluderet, at hvis det tager en indbrudstyv over fire minutter at bryde ind, så vil tyven typisk opgive indbruddet. Da en indbrudstyv kan åbne fx ældre låse på to sekunder med bor eller bankenøgle, er det meget vigtigt, at du har den rette låseløsning på din bolig. Dine låse bør derfor kunne modstå disse, af tyven foretrukne, redskaber.

Vores låsesmed kan indbrudssikre din ejendom, så kontakt os nu på  71 20 25 25  eller [email protected] hvor du altid kommer i kontakt med en autoriseret låsesmed, der har mange års erfaring i indbrudssikring og behandling af indbrudssager.

De kan kun anbefales. Jeg har nu haft brug for dem to gange og priser, rådgivning, service og alting har været fuldstændigt i top begge gange.
Opgaverne har været ret forskellige, men kvaliteten af arbejdet har været det samme.

Håndværkere med samvittighed, der er rigtigt dygtige til at løse hvad end for en udfordring du står med.

 

Naja Lydeking-Olsen

På Trustpilot

Har du haft indbrud?

Danlåse har mange års erfaring med forsikringssager samt politi og fodgesager. Har du haft indbrud eller forsøg på indbrud, så kommer vi gerne ud og sikrer dit hjem fra kun 495 kr. inkl. moms. 

Vi er også vant til at håndtere dokumentationen omkring forsikringssager både i forhold til politi og forsikringsselskab. Ring til os nu på 71 20 25 25 , så kommer vi med det samme og udbedrer skader på dine låse, dørpumper etc.


VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Indbrudssikring: Er dine vinduer og døre sikre nok?

Hvis du lige er flyttet, er du så helt sikker på, at du har fået overdraget alle nøgler? Hvis du er i tvivl om sikkerheden, så kommer Danlåse gerne ud og laver indbrudssikring af din ejendom.

For at lave indbrudssikring af din bolig, kan du optimere sikkerheden med korrekte låse flere steder fx:

 • Hoved-, terrasse- og kælderdør
 • Vinduer fra kælder til kvist
 • Udhus, garage og skur
 • Postkasse

Det er ikke lige meget, hvilke låse du har, hvis du får indbrud, og skal have forsikringsdækning. Ved en besigtigelse laver vi sikkerhedstjek på alle åbninger fx døre og vinduer: Du bliver sat grundigt ind i evt. problemstillinger og mulige løsninger, og herefter får du et helt uforpligtende tilbud fra os.

Forsikringsselskaberne stiller krav til din lås!

Har du låse, der er forsikringsgodkendte?

F&P – Forsikring og pension har udarbejdet en sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre for forsikringsgodkendte låse. For virksomheder gælder det, at nu mere tyvetækkeligt interiør eller varesortiment er – jo højere krav stiller forsikringselskaberne.

Indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse – find din nøgle!

F&P forsikringsgodkendte låse registrerer produkter til sikkerhedsforanstaltninger i fire kategorier illustreret i farverne rød, blå, grøn og gul. For at blive F&P godkendt i den højeste sikringsklasse skal virksomhedens låse være sikre mod gennembrydnings- og oplukningsforsøg. Låsene i den laveste gule klasse kun skal være hæmmende.

Det er dog ikke nødvendigt at prioritere sikkerheden lige højt i alle virksomhedens lokaler. Sikkerheden skal ofte være i top på yderdøre, data- og arkivrum, og resten af virksomheden kan måske have et lavere sikkerhedsniveau.

Danlåse tilbyder fleksible løsninger med et kombineret låsesystem med forsikringsgodkendte låse, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Med fx Ruko’s patenterede låsesystemer, er det netop muligt at kombinere højsikkerhedsprodukter som CLIQ og dp med serie 640 cylindre og nøgler. Ring eller skriv til os på 71 20 25 25  eller [email protected], hvis du vil vide mere.

Hvordan kan jeg indbrudssikre mit hjem?

Her kan du læse nogle gode råd fra vores låsesmed, om hvordan du holder indbrudstyven fra din dør:

 • Brug låse, beslag og hængsler, der lever op til dagens standart
 • Suppler hovedlåsen med en ekstra lås – det gør det sværere at brække døren op
 • Solide døre og vinduer, der er testet for indbrudssikring
 • Sørg for at sikre din kælder grundigt – det er din boligs svage punkt
 • Hav udendørsbelysning med sensor og gør det svært ”at gemme sig/arbejde uforstyrret”
 • Indendørs belysning, når du ikke er hjemme fx med timer
 • Husk at låse og lukke, når du går
 • Læg aldrig en nøgle et gemt sted udenfor
 • Hav aldrig værktøj liggende i haven
 

I Danmark bliver der faktisk begået op til 100 indbrud om dagen, hvilket er et meget højt tal i forhold til vores nabolande. Danskerne har derfor også mere og mere fokus på at sikre deres hjem bedst muligt. Det kan vi i Danlåse rigtig godt forstå! Vi vejleder derfor dig med udgangspunkt i præcis din bolig, så du kan få en skræddersyet sikring af din bolig mod indbrud. Vi mener, at alle har ret til og skal have råd til sikring af deres hjem, og derfor har vi fokus på at levere både den bedste og markedets billigste sikringsløsning til dig.

Danlåse låsesmed hjælper gerne med din sikkerhed

Danlåse vurderer indbrudssikring og om dine låse er forsikringsgodkendte.

Mange har stadig monteret de usikre og ikke forsikringsgodkendte låse 5-stift i deres bolig eller virksomhed. Som autoriseret låsesmed anbefaler vi, at du kontrollerer din nøgle – hvis den har et rundt nøglehoved, er det en 5-stift, og den bør skiftes ud! Er du i tvivl – ring til os, og få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

I forbindelse med flytning bør man som minimum altid få omkodet låse, så der ikke er andre, der har adgang til boligen – det handler om din sikkerhed.

Læs mere om vores priser her eller ring på  71 20 25 25 for et uforpligtende tilbud/overslag.

Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?