Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

HAR DU BRUG FOR LÅSESERVICE? DANLÅSE ER DIN AUTORISEREDE OG BILLIGE LÅSESMED PÅ NØRREBRO

Lokal låsesmed på Nørrebro med døgnvagt, som kan hjælpe dig med alt i låseservice

Skal I have nye låse, eller er låsen i stykker? Har du smækket dig ude eller mistet din husnøgle? Det kan ske for os alle. I disse situationer er det godt at have en låsesmed tæt på. Det har du heldigvis med Danlåse, som er din lokale låsesmed på Nørrebro i København. Din lokale låsesmed på Nørrebro betyder, at vi kan rykke ud til dig i både aften- og dagtimerne. Vi står altså klar til at hjælpe dig med alle former for låseservice, når du har brug for det. Vi prioriterer også at være billig låsesmed på Nørrebro, og vi fører altid kun kvalitetsprodukter fra mærker som Ruko og Geze.

Hvad er prisen for en låsesmed på Nørrebro?

Hos os har vi altid faste lave priser. Det har vi, da vi mener, at priserne for en lokal og autoriseret låsesmed både skal være overkommelige og gennemskuelige. Vi har derfor en pris side, og du er altid sikret en fast lav pris hos Danlåse: I dagtimerne er priserne fra kun 495 kr. Aften, weekend og helligdage er priserne fra kun 795 kr. Der er ingen skjulte ekstra omkostninger hos os. Det betyder, at alle vores priser er faste og inkl. moms. I vores pris. indgår vores autoriserede låsesmedes udførelse af arbejdet samt kørsel til adressen, hvor arbejdet udføres.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] – Vi er på arbejde lige nu!

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Alt i låseservice til private, erhverv og foreninger på Nørrebro

Som lokal og billig Nørrebro låsesmed er vi altid i nærheden af dig, og låsesmeden udfører alle former for låseservice. Dette inkluderer:

 • Biloplukning af din bil. Dette tager kun få minutter.
 • Oplukning af lås i din lejlighed, opgang eller port
 • Omkodning af din lås, så du får nye nøgler
 • Reparation og udskiftning af dine eksisterende slidte låse
 • Omkostning til én og samme nøgle i alle dine låse
 • Nye låse og nøgler – vi bruger udelukkende kvalitetsprodukter såsom Ruko og Medeco
 • Dørpumper og automatisk dørlukker
 • Elektronisk adgangskontrol
 • Systemlåse

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din låseopgave. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du ønsker indenfor sikkerhed og låseservice. Du kan kontakte Nørrebros låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Akut døgnvagt låsesmed på Nørrebro

Står du i en situation, hvor du har smækket bilnøglen inde eller har mistet nøglen til din hoveddør? Vi ved, at du gerne vil hurtigt videre i dine daglige gøremål.

Vi er din lokale låsesmed på Nørrebro i København, og netop derfor kan vi ofte være fremme hos dig indenfor 25 minutter. Det betyder, at du hurtigt kan komme videre.

Nørrebros låsesmed har det nødvendige værktøj i bilen, og han kan derfor klarer langt de fleste opgaver på stedet. Du kan være sikker på, at vi ikke går, før alt er i orden, og du igen har adgang til din bil eller bolig.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]. Vi er på arbejde netop nu! 

Billigste låsesmed på Nørrebro

Vores mål er altid at være den billigste låsesmed på Nørrebro, og det er uden, at vi går på kompromis med kvaliteten! 

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor leverer vi altid den bedste låseservice til den laveste pris på markedet. Vi vil ikke vil gå på kompromis med noget, fordi det er vigtigt for os, at vores kunder har den bedste låse oplevelse. Derfor vil vi altid sikre os, at kvaliteten er i orden, så din sikkerhed dermed også er høj.

Vores låsesmed servicerer dig, ligemeget hvor du bor. Det gælder uanset om det er andels- eller ejerforening, lejebolig, privat eller forretning på Nørrebro. Vi er en del af dit lokalområde, og det er vigtigt for os, at hele lokalområdet på Nørrebro er korrekt og professionelt sikret.

Vi udfører mange oplukninger, når folk har mistet deres nøgle eller smækket sig ude. Vi har derfor stor erfaring og ekspertise på området. Hvis du har fået stjålet din nøgle, så laver vi gerne en omkodning, så du får nye nøgler til din lås. Dette betyder, at du ikke behøver at udskifte alle dine låse, hvis de virker, som de skal.

Vi har også stor erfaring i at udskifte låse på Nørrebro, hvor låsene enten er i stykker eller forældede. Mange boligforeninger bruger i dag låsesystemer, da det sparer dem for en del nøgler. Vores låsesmed på Nørrebro leverer og monterer også låsesystemer til din boligforening til en fair pris. Du kan kontakte vores døgnvagt låsesmed for et billigt og uforpligtende tilbud hos Nørrebros låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Vi stræber altid efter at give dig de bedste råd og vejledning, når vi er ude hos dig. Hvis du har nogle spørgsmål angående dine låse, nøgler eller dørpumper, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kører på store dele af Sjælland – herunder Nørrebro, men også Frederiksberg, Brønshøj / Vanløse og Nordvest.

Sikring og låse på Nørrebro

Nørrebro er i rivende udvikling, hvilket skaber flere flotte gårdmiljøer i bybilledet. Det pynter på vores bydel, og derfor er det vigtigt, at vi sikrer disse med professionel låseservice og sikring.

Hvis du bor i et lejlighedskompleks, bør du derfor være ekstra opmærksom på jeres fællesarealer, vaskerum og luftrum. Disse skal nemlig sikres på rette måde. Desværre oplever vi ofte på Nørrebro, at adgangen til diverse fællesarealer og -rum blot er sikret med en simpel hængelås. Dette gør det meget let, for ubudne gæster at bryde ind.

Derfor råder vi altid til, at hele komplekset bliver gennemgået, så I får den sikkerhedsløsning, som passer til jer. Vi hjælper også gerne med at installere et låsesystem til hele lejlighedskomplekset, hvis der er brug for dette.

Når vi installerer et låsesystem i et lejlighedskompleks, så betyder det, at alle i ejendommen kan få én nøgle til pågældende steder, hvor det er nødvendigt. Det kan være en fælles hoveddør, tørerum og kælderrum. Alt dette, imens nøglen samtidig passer til ens egen hoveddør – men, selvfølgelig ikke til naboens.

Systemet giver jer altså mulighed for at bruge egen nøgle til alle fælles døre, men giver ikke mulighed for at låse dig ind i andres lejligheder.

Har I tørerum, som mange har adgang til? Så kan det være en god idé med en supplerende låseløsning. Vi kan nemlig skræddersy et låsesystem til jer, der gør individuel adgang mulig. Det betyder, at du vil kunne aflåse tørrerummet i en given periode, hvor dit tøj hænger til tørre.

Kontakt Danlåse på Nørrebro på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Fast låsepartner fremadrettet

Jeg har tidligere haft besøg af Daniel fra Danlåse for at få fikset låse i min kærestes og min lejlighed, da vi overtog den.
Vi har været så tilfredse både med service og pris at nu regner vi med at vi i vores ejerforeningen bestående af 20 lejligheder, skal have Danlåse til at skifte vores fælleslåse og lave nye nøgler til alle vores lejligheder. Danlåse bliver sandsynligvis foreningens faste låsepartner fremadrettet.

Niklas om Danlåse

Google+

Hængelås på kælder- eller loftrum

Er jeres kælder- eller loftrum sikret korrekt? Hvis jeres rum er sikret med en hængelås, har vi nogle klare anbefalinger. Vi anbefaler følgende:

 • Kraftige beslag monteret i en solid dør
 • Beslag er skruet på indefra, så de ikke kan skrues af
 • Hængelås har en tykkelse på minimum 8 mm
 • Hængelås skal være afskærmet

Disse anbefalinger er lavet, så det er langt mere besværligt at bryde ind i jeres rum, samt at ubudne gæster ikke blot kan klippe din hængelås over med en boltsaks.

Du skal være opmærksom på, at de fleste forsikringsselskaber har visse foranstaltninger angående dækning i et kælder- eller loftrum. Oftest er det sådan, at de ikke erstatter f.eks. malerier og IT-udstyr opbevaret i disse rum. Det samme gælder i øvrigt i tørrerum, selvom de er aflåst.

Vil du gerne høre mere om sikring af kælder- og loftrum? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores låsesmed på Nørrebro er klar til at hjælpe dig på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Vær opmærksom på, at selvom du opbevarer din cykel i en aflåst cykelkælder, så skal din cykel stadigvæk være aflåst, for at forsikringen dækker et eventuelt tyveri af din cykel.

Ruko – Assa Abloy. Alt fra låsekasse til låsecylinder

Der findes mange forskellige produkter fra Ruko – Assa Abloy. Der eksisterer også mange alternative leverandører med produkter i samme sikkerhedsklasse fra eksempelvis Dorma. Der er altid forskel på, om du skal have skiftet eller repareret en låsecylinder, låsekasse eller låseprofil.

Går du med overvejelser omkring en ny låsekasse, lås eller låsecylinder? Så kontakt os for gratis vejledning. Vi har altid kvalitetsprodukter fra Ruko, men det kan også være, at en låsekasse fra en anden leverandør, passer bedre til dine behov. Derfor hører vi gerne fra dig, så vi kan finde løsningen på dine låse, som passer bedst til dig.

Du kan se priser på Ruko låsekasser eller cylindere på vores prisside.

Din kvalitets låsesmed i Nørrebro bydel

Står du med et akut problem? Vi ved, at tid er en vigtig faktor og derfor prioriterer vi altid hurtig udrykning ved akutte sager. Vi yder altid den bedste låseservice til gode priser. Vi går ikke før sikkerheden er i top, og du er tilfreds.

Derfor har vi fået topanmeldelser fra vores kunder, hvilket vi er meget stolte over. Vi vil absolut også stræbe efter at give dig en 5-stjernet oplevelse – hver gang.

Som kunde hos os er du altid i første række. Derfor er det vigtigt for os, at du får dine ønsker opfyldt. Derudover ønsker vi, at alle på Nørrebro har råd til at få hjælp fra vores låsesmed. Netop derfor tilbyder vi de bedste priser på Nørrebro.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig.

Du kan altid kontakte vores låsesmed på Nørrebro. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud? Du kan ringe på tlf. 71 20 25 25 eller skrive på [email protected]. Vi står altid klar til at give dig gratis vejledning.

Vi lever af tilfredse kunder. Derfor yder vi altid det bedste og bruger kun produktet af høj kvalitet til en fair pris. Du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot.

 

Skal du have lejlighed på Nørrebro?

Vores lokale Nørrebro låsesmed anbefaler altid omkodning af låsene, når du overtager en lejlighed – ny som gammel. Som ny ejer ved du ikke hvem, der kan have en nøglekopi, og den sikreste og billigste løsning er lige at få omkodet låsene. Hvis du ser på lejlighed, så er der i videoen nedenfor nogle gode råd:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?