Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed i Roskilde fra kun 495 kr.

BILLIG LÅSESMED I ROSKILDE MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Velkommen til din autoriserede og billige låsesmed i Roskilde  

Danlåses låsesmed i Roskilde er på arbejde netop nu, og han er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning på alt i låseservice: Fra oplukning af døre og udskiftning af låse til mere avancerede låsesystemer og adgangskontrol. Vi prioriterer fair priser, og vores låsesmed i Roskilde tilbyder derfor fx oplukning, reparation og omkodning fra kun 495 kr.

Akut brug for låseservice i Roskilde? Vores døgnvagt låsesmed er i nærheden!

Har du mistet dine nøgler eller er du blevet smækket ude fra dit hus? Bare rolig. Danlåses låsesmed i Roskilde kan nemt få dig lukket ind igen – også hvis uheldet er ude. Er låsen gået i stykker eller driller dørpumpen? Danlåses lokale låsesmed i Roskilde kan reparere eller montere ny lås eller dørpumpe. Kan du ikke komme videre, fordi bilnøglerne er smækket inde i bilen, så kan vores erfarne autolåsesmed hurtigt åbne bilen for dig, så du kan komme videre. Vores lokale døgnvagt låsesmed i Roskilde kører alle dage på året, og vi kan ofte være fremme på mindre end 25 minutter ved akut assistance. Ring på vores telefon: 71 20 25 25 

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Hvad koster en billig låsemed i Roskilde?

Vi er vil være Roskildes billige låsesmed! Derfor kører vi med faste lave priser på alt i låseservice, og vi har kun autoriserede låsesmede i Roskilde, så vi også leverer den bedste låseservice. 

Fra kun 495 kr i dagtimer og 795 kr aften, weekend og helligdag. 

Vi tilbyder også billig udskiftning af låse og andre former for låseservice. Du kan læse vores fulde prisside  prisside her eller kontakte os på 71 20 25 25 eller [email protected]

Roskildes autoriserede låsesmed

Vores autorisation er din sikkerhed!

Danlåses låsesmed, der kører i Roskilde er autoriseret. Det betyder, at din sikkerhed er i professionelle hænder ved en uddannet låsesmed. Vi deltager desuden løbende i kurser og certificeringer, så din sikkerhed er i top!

Super god og effektiv! Hurtig på adressen, hurtig åbning og god service. Herudover skal nævnes at prisen underbyder mange andre virksomheder i Roskilde. Jeg kan kun anbefale dem!
 

Andreas Alm om Danlåse

Anmeldelse på Google+

Er din bolig i Roskilde indbrudstyvenes yndlings mål?

I 2013 viste en undersøgelse fra Codan Forsikring, at 42% af de danske boliger stadig brugte den velkendte runde Ruko-nøgle til hoveddøren. Hvis din bolig gør det i dag, har du en såkaldt Ruko Serie 500-lås med kun fem stifter. Det er ikke godt, for den er yderst nem for en indbrudstyv at bryde op og låsen er slet ikke godkendt af forsikringsselskaberne længere.

Faktisk mener politiet og det Kriminal Præventive Råd, at de gamle låse til en vis grad er med til at give Danmark en kedelig sidsteplads i den samlede EU-indbrudsstatistik.

“Vi er simpelthen ikke gode nok til at sikre vores boliger, sammenlignet med Sverige, Norge og Tyskland” siger Bo Kristensen, portefølje-manager for hus og indbo hos Codan Forsikring.

Vi vejleder dig også gerne på 71 20 25 25 eller [email protected]

Den billigeste låseservice af din bolig i Roskilde

Selvom antallet af indbrud er faldende på landsplan, blev der alligevel begået 158 indbrud i Roskilde Kommune i 4. kvartal 2017, viser tal fra Danmarks Statistik. Det er et tal, der ligger over landsgennemsnittet.

Derfor:

Har du en af de gamle runde Ruko-nøgler, og vil du undgå, at din bolig bliver indbrudstyvenes yndlings mål? Bør du opgradere låsene i yderdørene til en nyere lås.

Gå efter en lås der har:

  • en høj dirkesikkerhed
  • borebeskyttelse i cylenderhuset
  • nøgler som er sikret mod kopiering
  • godkendt af forsikringsselskaberne

Alene det vil gøre det meget sværere for indbrudstyvene at komme ind – og ud – af din bolig.

Hvis du gerne vil finde ud af om låsene i din bolig er sikker, eller er du i tvivl, så ring til os, og få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Mange bliver overrasket over, hvor billiget det faktisk er at får en bedre indbrudssikring, blot ved at udskifte låsene i yderdørene.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 71 20 25 25 eller [email protected]

Vores låsesmed i Roskilde fortæller..

Sikkerheden hos dig er vigtigst, og jeg har fokus på professionelle løsninger til rimelige penge. Vi udfører låseservice i byer som Roskilde, Taastrup, Ishøj og Greve, men også på store dele af resterende Sjælland.

Når det er sagt, så er det også vigtigt, at gøre hverdagen, for vores låsekunder i Roskilde og omegn, så nem som mulig. Derfor anbefaler jeg ofte vores kunder, at de får omkodet deres låse til én og samme nøgle. Det er super smart, at de ikke længere skal have en nøgle til hoveddør og en anden til fx postkassen.

Når, jeg er ude hos vores kunder i Roskilde, så vejleder jeg altid kunden om vedligehold af deres låse – så, kan låsene kører problemfrit i mange år. Det kræver kun få  låseminutter et par gange årligt! Vi har også lavet en skriftelig vejledning, til hvordan du vedligeholder dine låse. Den kan du læse her.

Vores kundetilfredshed er høj – læs fler anmeldelser fra vores kunder på Trustpilot  eller Google+

Et godt supplement til sikre låse på din bolig i Roskilde

Vi anbefaler fx tyverialarm. Tyverialarmen forhindrer ikke indbrud, men det skaber opmærksomhed – og det kan tyven ikke lide. Gode låse og tyverialarm er også med til at afskrække tyven fra indbrud på din bolig i Roskilde. Nogle tyverialarmer har også tilknyttet vagtudkald.

Det er værd at overveje tyverialarm, da antallet af indbrud er stigende. Du kan fx have ekstra brug for en alarm, når du skal ud og rejse, hvis du har mange værdigenstande, eller du har haft indbrud før og vil føle dig mere tryg.

AIA anlæg er et meget brugt alarmsystem. Alarmsystemet er elektronisk og underretter en vagtcentral ved indbrud – som minimum ved bevægelse i boligen. Nogle forsikringsselskaber giver rabat, hvis du får installeret en tyverialarm, hvis vagtcentralen er godkendt af politiet.

Der er mange firmaer, der udbyder tyverialarmer med forskellige ydelser til. Du bør derfor gøre brug af en fagmand, der kan vurderer dine behov og vejlede dig til rette valg af alarm.

Du skal være opmærksom på, at der bør være mere end en detektor i huset, og at en alarm ikke kan ersatte forsvarligt aflåste døre og vinduer. Vores låsesmed i Roskilde kan hjælpe med alt i låseservice, og vi kommer gerne ud og vurderer din privaysikring ganske gratis. Kontakt hos vores billige døgnvagt låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Der er ved tyverialarmer ofte mulighed for tilvalg af ekstraydelser. Du kan fx få vagtcentral, tilknytning til lys i huset, inddeling af alarmen i områder og fjernbetjening. Vores låsesmed i Roskilde anbefaler, at du får monteret kontakter mellem karm og dør/vindue, som aktiverer alarmen, når der opstår afstand mellem karmen og døren/vinduet.

Nedenfor kan du se en video om indbrud i private hjem, og hvad du selv kan gøre for at undgå det:

 

Spørgsmål og svar om låsesmede i Roskilde

Ja, en professionel låsesmed i Roskilde har ekspertisen og værktøjerne til at åbne låste biler. Hvis du har mistet dine nøgler eller låst dem inde i bilen, kan en låsesmed hjælpe med at få adgang til bilen på en sikker og skånsom måde. Vi hos Danlåse har stor erfaring med åbning af biler – kontakt os på tel: 70 20 25 25 og hør nærmere om vores service.

Prisen for en låsesmed i Roskilde, kan variere alt efter hvilken låsesmed, du vælger at benytte. Ydermere kan prisen varierer afhængigt af tidspunktet på dagen og typen af opgave. Hos Danlåse starter prisen fra 495 kr. og opefter. Hvis du ønsker at få en mere nøjagtig prisfastsættelse, er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Prisen for en låsesmed om søndagen kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen og typen af opgave. Nogle låsesmede kan opkræve et tillæg for arbejde udført om søndagen. For at få en nøjagtig prisvurdering anbefales det at kontakte en låsesmed i Roskilde og beskrive den specifikke opgave, du har brug for hjælp til.

Det er teoretisk muligt at skifte låse selv, men det kræver viden og erfaring inden for låsesmed arbejde. Forkert installation af en lås kan føre til sikkerhedsrisici og funktionelle problemer. Hvis du ønsker hjælp til skift og installation af låse i Roskilde, kan du kontakte Danlåse på enten mail: [email protected] eller telefon: +45 70 20 25 25.

Hvis du ønsker at skifte din lås i hoveddøren, er der mange faktorer, der har indflydelse på prisen. Her skal du tænke over kompleksiteten af opgaven, prisen på den nye lås du ønsker skal installeres og tidspunkt på døgnet. Hvis du ønsker at skifte lås i din hoveddør i Roskilde, er det muligt at kontakte Danlåse og høre nærmere.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?