Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

BILLIG LÅSESMED I GREVE MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Alle former for billig låseservice i Greve ved autoriseret  låsesmed 

Danlåse er faglært og autoriseret låsesmed i Greve. Vi har en fast låsesmed tilknyttet Greve, som udfører alle former for låseservice og sikring for private og erhverv billigt til faste lave priser:

Priser fra kun 495 kr. i dagtimerne Priser fra kun 795 kr. aften, weekend og helligdage
Priserne ovenfor er for reparation, oplukning eller en omkodning af en låsecylinder.  Vi udfører også udskiftning af lås, montering af nye låse og opsætning af fx låsesystem eller dørpumper i Greve og omegn. Vores låsesmed kender dit lokalområde, og vi ved hvordan, du sikrer din bolig mod indbrud og tyveri – uanset om du bor i villa eller lejlighed. Danlåse låsesmed har hovedsæde i Greve, og vi har derfor stor erfaring i alle former for låseservice i Greve og omegn. Vi arbejde i alle låseprofiler, og kan derfor hjælpe dig med enhver lås. Vi tilbyder vores kunder kvalitetsprodukter fra fx Ruko og Medeco, der er i højeste sikkerhedsklasse, men vi gør det til faste lave priser! Vi kan også hjælpe med elektronisk adgangskontrol, systemlåse eller dørpumper. Vores billig låsesmed og autolåsesmed i Greve vejleder dig gerne på 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Din låsesmed i Greve med akut døgnvagt

Er du smækket ude af din bil eller bolig? Er nøglen knækket i låsen?

Bare rolig. Vi ved, hvor ubelejligt sådan en situation kan være og derfor er vores døgnvagt låsesmed i Greve på arbejde alle ugens dage – også lige nu! Og da låsesmeden bor lige i nærheden, kan vi ofte være fremme på kort tid:

Ring til os nu – vi kan ofte være hos dig på mindre end 25 minutter!

71 20 25 25 eller [email protected]

Der er ikke den lås, som vi ikke kan hjælpe dig med – om det så er på hoveddøren, postkassen, i bilen eller porten. Ved biloplukning kan vores låsesmed ofte åbne bilen uden skader, og vi gør ikke noget uden dit samtykke – sammen finder vi den bedst løsning i låseservice. Du kan eventuelt læse mere om biloplukning ved vores autolåsesmed.

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Låseservice af din ejendom – besigtigelse ved låsesmed i Greve

Nye tal fra Danmarks Statistik 2018 viser, at der er et stigende antal indbrud i private hjem. Indbruddene gælder både lejligheder, villaer og værelser. Vi går heldigvis rundt og føler os trygge i Danmark, men derfor er det stadig en god idé, at du får gennemgået dine låse.

Siden 2005 er antal indbrud i beboelse steget, og udover at det er en meget ubehagelig oplevelse, så er der kun 6,8 pct. af sagerne, hvor der rent faktisk bliver oprettet sigtelse. Dette er alarmerende lavt i forhold til andre forbrydelser, hvor der blev rejst sigtelse i 72 – 78 pct. af anmeldelserne.

Danlåse kører også for politiet, og vi bliver ofte kaldt ud til indbrud hos privatkunder. Vi har derfor stor ekspertise i sikring af din bolig, når du skal have professionel vejledning og assistance fra en billig låsesmeden i denne ubehagelige situation.

Undgå at blive en del af indbrudsstatistikken

Forekomsten af indbrud er, i forhold til andre kriminalitetsformer, høj. Der er desværre ikke tegn på, at indbrudskurven knækker, men vores låsesmed vil rigtig gerne sikre dig, din bolig og dine nærmeste! Du kan derfor læse mere om låseservice og sikring i Greve her på siden. Danlåse anbefaler dog, at du får et uforpligtende og gratis eftersyn af dine låse ved vores lokale låsesmed i Greve.

Vi kommer nemlig gerne ud til en gratis besigtigelse, hvor vores låsesmed vurderer din sikkerhed og behov for låseservice. Efter vurderingen ved du, om din bolig er sikker nok – Heller før end efter tyven har været der!

Et eksempel er at vores låsesmed i Greve anbefaler omkodning af din låsecylinder, hvis du fx har fået stjålet dine nøgler, du har tabt dem, eller du lige er flyttet ind i en ny bolig. Det er vigtigt, at du ved præcis hvem, der har nøglen til dit hjem, så du undgår indbrud!

Kontakt vores billige låsesmed i Greve på 71 20 25 25 eller [email protected]

Om Danlåses lokale låsesmed i Greve

Danlåse har én fast mand, der udfører låseservice i Greve og de omkringliggende byer som Taastrup, Roskilde og Ishøj. Han hedder Daniel, og det er Daniel, der startede, driver og ejer Danlåse. Han har siden dag ét kørt i dit lokalområde, og derfor har han mange års erfaring og lokalkendskab. Fordelen ved en lokal låsesmed er, at Daniel ved, hvordan indbrudstyve agerer i Greve.

Han ved også, hvilke låse, der typisk er opsat hvor, og derfor kan han hurtogt og professionelt hjælpe dig. Daniel er uddannet låsesmed, og han holder sig løbende opdateret på nye produkter og certificeringer.

Vores låsesmed i Greve er ofte ude til omkodning eller udskiftning af låse, reparation af dørpumper og opsætning eller reparation af låsesystemer. Vi oplever også mere og mere, at folk ønsker én og samme nøgle til alle låse eller fx et codehandle på terrassedøren.

Vores lokale låsesmed Daniel bor desuden i Greve, og han kender det lokale byliv. I kraft af sit tilhørsforhold til Greve kan han være hos dig lynhurtigt, hvis du får brug fx akut reparartion, omkodning eller oplukning af en dørlås.

 

Ring til Daniel på 71 20 25 25 eller [email protected] – han er klar til at hjælpe dig med vejledning og låseservice i topklasse!

Værd at vide, når du skal have ny lås

Hvis du skal udskifte din lås, så er der nogle mål og fakta om din lås, som vi har brug for at kende. Nogle gange kan vores låsesmed få den nødvendige information over telefonen, og andre gange kører vi ud til dig og besigtigere. I alle tilfælde bestræber vores låsesmed sig på, og vi kan ofte, udskifte låsen med det samme.

Vil du selv sætte dig lidt ind i, hvilken lås du skal have, så er der produktforskellene både mellem leverandørerne, men også mellem deres låse: De er produceret til forskellige formål. Du kan browse online eller i dit lokale varehus. Vil du være sikker på at få den lås og det tilbehør, som passer til sine behov, så bør du få vejledning fra en uddannet låsesmed, der fx ved, at du skal have slutblik og cylinderring med.

Døren og låsens mål og placering i døren har også betydning for valg af ny lås. Der er forskel på låse i forhold til, om din dør er højre eller venstre vendt, og om den er indadgående eller udadgående. Du skal også kende målene fra døren til yderste punkt på låsecylinderen, fra låsekassens midt til indvendige side og til udvendige side.

Det har også betydning, om din eksisterende lås er gammel. Er den det, så kan det være at den nye lås skal tilpasses, da målenen på låse i dag ikke er de samme som for ti år siden. Dette har betydning for korrekt montering af låsen, så du rent faktisk kan låse og lukke bagefter.

Hvis du vil læse om vedligehold af dine låse, så kan du læse vores guide og gode råd

Kontakt vores lokale døgnvagt låsesmed i Greve på på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi står klar til at hjælpe dig!

Hvad kan du selv gøre i Greve?

Danlåses låsesmed i Greve er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med låseservice, der sikrer din bolig. Der er dog også tiltag, som du selv kan tage. Falck har lavet en fin video om boligsikkerhed:

Spørgsmål og svar om låsesmede i Greve

Prisen på at få sin dør låst op i Greve afhænger af flere faktorer. Prisfastsættelsen hos den enkelte låsesmed spiller en rolle, hvor du også kan forvente udsving i prisen alt efter størrelsen på opgaven, typen af lås, kørsel til din adresse og tidspunktet på dagen. Som udgangspunkt kan du forvente at prisen starter fra 495 kr. og opefter.

Nogle låsesmede kan normalt åbne en bil i Greve, hvis man er blevet låst ude. Låsesmede har specialværktøjer og viden til at håndtere forskellige låsetyper på biler. Vi tilbyder åbning af biler og har hjulpet mennesker i hele Danmark. Vi har udviklet en metode, som er meget effektiv og har ved åbning af biler i Greve ikke forårsaget skader på bilen.

Prisen for en låsesmed om søndagen kan variere alt efter kompleksiteten af opgaven og andre faktorer. Der er typisk et ekstra tillæg for arbejde uden for almindelig arbejdstid, men der kan også være tillæg for både kørsel og tidspunkt. Som udgangspunkt kan du forvente at prisen begynder fra 495 kr. og opefter

Prisen for at få åbnet en bil kan variere afhængigt af bilens mærke, model og den specifikke situation. Det anbefales at kontakte en lokal låsesmed i Greve direkte for at få et præcist prisoverslag baseret på din bil og situation.

Hvis man er låst ude, anbefales det at kontakte en professionel låsesmed i Greve. De har ekspertise og værktøjer til at hjælpe med at åbne låste døre, herunder både hoveddøre og bildøre. Låsesmeden kan give råd og vejledning samt sikre, at døren åbnes på en sikker og skånsom måde

Vores låsesmed i Greve lever af tilfredse kunder – Du kan læse andre kunders oplevelser med os på fx Trustpilot, Google+ eller Krak Reviews.

DanLåse – Billig låsesmed hovedsæde Greve

Greve Bygade 46

2670 Greve

Telefon: 71 20 25 25

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?