Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER DIN BILLIGE LÅSEMED I VALLENSBÆK MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Vallensbæks billigste låsesmed

Danlåse er lokal låsesmed i Vallensbæk, og vores låsesmed udfører alle former for låseservice og låseopgaver for dig. Vi kan udskifte, reparere eller omkode dine låse til faste lave priser.

Vores låsesmed i Vallensbæk er også autolåsesmed, og vi kan åbne bilen på få minutter uden skade på bil eller billås.

  • Vores priser starter ved 495 kr. i dagtimer og 795 kr. aften, helligdag og weekend
  • Vi har åbent alle dage på året, hvis du har akut brug for hjælp
  • Vi tager ikke ekstra tillæg ved akut udrykning ofte indenfor 25 minutter!

Kontakt din låsesmed i Vallensbæk på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Vallensbæk låseservice med fokus på kvalitet

Vores låsesmed i Vallensbæk udfører alle former for låsearbejde, så skal du have omkodet dine låse til én og samme nøgle? Have nye låse eller repareret dine eksisterende låse? Ring til os for et uforpligtende tilbud. Vi arbejder i alle former for låsesystemer, og vi fører kun forsikringsgodkendte og kvalitetslåse.

Vores låsesmed i Vallensbæk er lokal, og det betyder, at det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Vi kan se vores kunder i øjnene, når vi møder dem på gaden. Vi er rigtig glade for at opleve, at vores kunder også kommer tilbage, når de har brug for låseservice.

Det kan fx være, at en kunde har fået nyt låsesystem, men efterfølgende bliver skilt eller får stjålet deres nøgler. I de situationer kommer vores lokale låsesmed i Vallensbæk gerne ud både planlagt og akut. Vi kan udskifte og omkode låsene, alt efter hvad der er behov for i dit hjem.

Vi lever af tilfredse kunder – du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Du kan også ringe til os for råd og vejledning om den bedste løsning for dig, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan du bedst vedligeholder dine låse. Kontakt din lokale og billige låsesmed i Vallensbæk på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] 

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

“Jeg kan på det varmeste anbefale Danlåse. Jeg havde låst mig ude lørdag aften og var alene med mine børn. Så jeg ringede letterere desperat, da det skulle gå stærkt med at få låsen op. Godt det var en låsesmed med døgnvagt!  På under 20 minutter var den venligste låsesmed ude og låse mig ind. Og så var det endda med et smil på læben, og prisen var helt fair. Denne låsesmed vil jeg absolut bruge igen, hvis jeg nogensinde får brug for det. Vh Maria Saré”

 

Marie Lyck Saré

På LinkedIn

Autoriseret døgnvagt låsesmed i Vallensbæk

Danlåse er autoriseret låsesmed, og vores autorisation er din sikkerhed!

Det kræver en fireårig uddannelse med beståede eksamener, at blive låsesmed. Vores låsesmed i Vallensbæk er autoriseret og har mange års erfaring i låseservice. Vi holder os desuden hele tiden opdateret indenfor de nyeste sikkerhedsløsninger, så vi kan sikre dig bedst muligt til mindst mulig pris.

Når du indhenter tilbud fra en låsesmed, så bør du sikre dig, at han er uddannet låsesmed. Hos Danlåse låsesmed i Vallensbæk har vi kun færdiguddannede låsesmede, som varetager låseservice hos vores kunder. Dette er, fordi vi ved, at din sikkerhed bør håndteres af en fagmand, der kan udfører professionelle sikkerhedsløsninger, så din ejendom, ejendele og kære er trygge og sikre.

Der sker desværre fire indbrud i minuttet i Danmark, og vores døgnvagt låsesmed i Vallensbæk er jævnligt ude til indbruds- forsikrings- og politisager i bl.a. Vallensbæk, men også nærtliggende byer som Glostrup. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du er i denne uheldige situation, og vores låsesmed rykker selvfølgelig ud akut.

Vil du undgå denne situation, så er vores låsesmed i Vallensbæk specialiseret i låseservice i dit område. Vi kan uden tvivl vejlede dig til den sikreste låseløsning! Kontakt vores døgnvagt låsesmed alle dage på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Sådan sikrer vi Vallensbæk

Da vores låsesmed er lokalkendt, kører i Vallensbæk hver dag og kan være hos dig på under 25 minutter, så er vi din lokale låsesmed i Vallensbæk. Vallensbæk er i vækst og der er knap 16.000 beboere i Vallensbæk. Det uden tvivl, at Vallensbæk har perfekt beliggenhed i forhold til både strand, natur og byliv. En ting er det lokale byliv, men Vallensbæk ligger også i kort afstand til vores hovedstad.

Infrastrukturen og faciliteterne for en børnefamilie er på plads i Vallensbæk. der er ikke bare skoler, indkøbsmuligheder og legepladser, da Vallensbæk også ligger tæt på Gymnasium og motorvejen. Det betyder, at vi kan leve et godt liv i landlige omgivelser tæt på København. Vores billige låsesmed servicerer private, erhverv og butikker i Vallensbæk, men da vi har lystbådehavnen, så sker det også, at vi er ude og lave låse eller oplukninger på de små både.

Vallensbæk – et sikkert sted at bo

Ligesom de andre forstæder, har Vallensbæk fokus på det gode børneliv og at skabe en sammenhæng for børnefamilierne. Der er også arrangementer for hele familien i fx Helligtrekongers Kirke. Alt dette er vi, ligesom de andre indbyggere i Vallensbæk, både glade og stolte ved.

Det er dog lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, at sikre vores familier i Vallensbæk. Hvad gør, at du kan sove trygt om natten? Hvad holder dig og din familie fri af hjemmerøveri? Og, hvordan sikrer i jeres ejendele, så de bliver hos jer?

Din familie er mest sikret, hvis jeres låse er up-to-date, og derfor tilbyder vores billige låsesmed i Vallensbæk at komme ud og besigtige jeres bolig helt gratis. Det er de færreste, der tænker over, om deres lås er sikker nok, så længe den virker. Låse, der er for gamle, er dog ingen sikring af din familie, da tyven kan åbne dem med et velanrettet slag.

Lad os besigtige din ejendom og dine låse – kontakt døgnvagt låsesmeden i Vallensbæk på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Hvilken lås bør jeg vælge?

Der eksisterer et utal af låse på markedet fra de forskellige producenter. Vores fagkatalog fra Ruko alene, det er på flere hundrede sider. Derfor er det for forbrugerne en jungel, og man kan komme til at vælge en lås udfra fx brand. Her står mærker som Ruko og Abus stærkt på det danske marked, men der er også andre mærker som Dorma, som står stærkt i udlandet.

Det er derfor, at vores låsesmed i Vallensbæk eksisterer: Vi er specialister. Det er vores levebrød at kende alle vores produkter og leverandører. Så lad det være op til en fagmand, at vurderer hvilke lås eller låse, der passer til netop dine behov.

Danlåse er din billige låsesmed i Vallensbæk, og vi står altid klar til at hjælpe dig på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?