Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

VI ER DIN LOKALE OG BILLIGE LÅSESMED I SMØRUM, OG VI HJÆLPER MED ALT I LÅSESERVICE

Autoriseret og billig låsesmed i Smørum

Vores låsesmed i Smørum er autoriseret, og det er din garanti for professionel låseservice. Vi kan hjælpe med alt indenfor låseservice, og det er vores vision at levere den sikreste låseservice til markedets laveste pris!

Danlåses lokale låsesmed i Smørum har mange års erfaring med fx montering eller reparation af systemlåse, oplukning eller udskiftning af alle låsetyper. Er du lige flyttet ind, eller har du udleveret nøgler til fx håndværkere, så anbefaler vi, at du får omkodning af dine låse. Vi har også en autolåsesmed  i Smørum, hvis du skulle have brug for oplukning af bilen.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

Vores billige låsesmed i Smørum kører til faste lave priser:

Fra 495 kr. dagtimer i hverdagen

Fra 795 kr. aften, helligdag og weekend 

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever stor gennemsigtighed i priserne på låseservice i Smørum. Vi har derfor en prisside med mange flere priseksempler, som du kan se her.

Vi har åbent alle dage på året, og vi arbejder i alle låseprofiler. Vi fører kun kvalitetsprdukter fra fx Ruko, som vi kan stå inde for og har gode erfaringer med.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Vores lokale kunder i Smørum er vigtige for os – du kan læse om vores kunders oplevelse med Danlåse på Trustpilot

Døgnvagt og akut låsesmed i Smørum

Uheldet kan være ude – har du haft indbrud, fået stjålet dine nøgler, eller er du blevet smækket ude? Danlåses lokale låsesmed i Smørum kan rykke ud til dig akut, og vi bestræber os altid på at være hos dig indenfor 25 minutter.

Vores autolåsesmed rykker også ud akut, hvis du fx har smækket nøglerne inde i bilen. Vi rykker ud i hele Smørum, og vi kan hjælpe med de fleste bilmodeller. Det er dog værd at bemærke, at vores autolåsesmed er låsesmed, og han kan fx ikke hjælpe med at starte bilen eller lave nøgle kopi. Nøgle kopi skal du ofte have lavet ved forhandleren.

Vi har åbent alle dage hele året, og vi tager ikke ekstra for en akut udrykning, det koster stadig kun fx 495 kr. i dagtimer hverdag.

Ring akut til vores billige låsesmed i Smørum på 71 20 25 25

“Vi indhentede tilbud fra flere låsesmede, da vi skulle have nye låse derhjemme. Vi valgte Danlåse, da de gav det bedste tilbud og den bedste vejledning, til hvilke låse, der passede til vores behov, og vi er rigtig glade for vores nye låse. Klar anbefaling fra os.”
 
Trine Rasmussen

På Trustpilot

Lokal låseservice i Smørum

Som autoriseret låsesmed gennem mange år, så anbefaler vores låsesmed i Smørum absolut, at du bruger en lokal låsesmed. Alle byer og områder er forskellige, og der er forskel på, hvordan og hvor ofte og hvorfor, der sker indbrud.

Dette vil en lokal låsesmed i Smørum have langt mere indsigt i. Vores låsesmed i Smørum ved fx, at der er forskel på, om det er en villa i 70er kvarteret eller en villa ved Søagerskolen.

Smørum er en rigtig dejlig by med sin beliggenhed tæt på København og alligevel også med en stærk lokal kultur og natur. I Smørum by nyder vi både indkøbscenter, lokale skoler, indkøbscenter, restauration og andre faciliteter som Smørum Golfklub. 

Vores lokale låsesmed er en del af denne hverdag, og han kender derfor de typiske udfordringer og styrker ved ejendomme og sikkerhed i Smørum.

Skal vores låsesmed i Smørum servicere dine låse, så ring på 71 20 25 25 eller skriv til [email protected]

Låseservice af nye og ældre døre i Smørum

Om du har en ny eller gammel dør, en nye eller gammel lås, så er der behov for vedligehold og låseservice. Da vi er lokale, kan vi servicere dine låse I Smørum billigt, men der er også tiltag, som du selv kan gøre.

Nye døre og låse

Selvom du har nye døre og nye låse i din ejendom, så er dte en god idé at smøre dine låse to gange om året. Du må endelig ikke smøre dem med hvad som helst! Vi anbefaler, at du kontakter leverandøren eller en lokal låsesmed i Smørum, så du er sikker på at bruge den rigtige smørelse.

Vores lokale og billige låsesmed i Smørum kommer også gerne ud og vedligeholder dine låse, så du er sikker på, at de holder.

Ældre døre og låse

Har du ældre låse og døre, så kan det være, at du skal have udskiftet dine låse for at sikre din ejendom. De låse, der har rundt nøglehoved til, de er ofte forældede i forhold til at sikre mod bankenøgle, og de kan dirkes op.

Vi oplever tit, at vores kunder ringer, da de har en lås, der sidder løst på døren. Det skyldes ofte, at det er en ældre dør, og træet ikke længere er hårdt nok til at holde låsen. Dette kan vores låsesmed i Smørum sagtens afhjælpe. Det gør vi oftest ved at montere et langskil, hvorved vi flytter skruerne, og du kan beholde den eksisterende dør.

Gode råd ved indbrud i Smørum

At blive udsat for indbrud er en meget chokerende og utryg oplevelse. Vores lokale låsesmed i Smørum kan rykke ud til dig akut og sikre din bolig efter indbrud. Vi har mange års erfaring med indbrudssager, og vi vejleder dig gerne om, hvad du skal gøre efter et indbrudsforsøg. Vi gennemgår også gerne din ejendom, og giver dig gode råd til, hvordan du kan undgå indbrud fremadrettet.

Vil du vide mere, så kan du se denne video fra Politiet, der fortæller hvordan du skal forholde dig:

At være lokal og autoriseret låsesmed i Smørum

At være låsesmed i Smørum er en spændende og varierende hverdag. Vores lokale låsesmed møder rigtig mange glade kunder, og han udfører mange forskellige låseopgaver i både Smørum, men også i omkringliggende byer som Ballerup eller Herlev. Vi er sætter en ære i at være autoriserede. Det betyder nemlig at vi er både uddannede og specialiserede i at sikre vores kunder – og, at sikre vores kunder bedst muligt, detv er både vores vision og eksistensgrundlag.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?