Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

AUTORISERET OG BILLIG LÅSESMED I ISHØJ OG HUNDIGE MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Billig låsesmed i Hundige og Ishøj med faste lave priser

Vores autolåsesmed og låsesmed i Hundige og Ishøj kører til faste lave priser alle årets dage. Vores priser starter ved kun 495 kr. i dagtimer for fx en almindelig oplukning, reparation eller omkodning i Hundige og Ishøj. Her er et par eksempler på vores låsesmeds udbud af låseservice:
  • Almindelig oplukning eller omkodning i dagtimerne kun 495 kr.
  • Almindelig oplukning eller omkodning aften, weekend eller helligdage kun 795 kr.
  • Montering af Ruko 1601 smækkasselås: 1.595 kr.
  • Montering af Ruko 2622 Rigelkasselås: 1.795 kr.
  • Montering af Ruko 8765 Hoveddørslås: 2.495 kr.
  • Se alle priser på udskiftning af låse, låsesystem eller dørpumper – læs her
Har du brug for akut assistance? Vores akut låsesmed bestræber sig på at være hos dig på mindre end 25 minutter. Vi tager ikke ekstra gebyr eller tillæg for akut udrykning i Hundige og Ishøj!

Kontakt vores billige låsesmed i Ishøj og Hundige på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Alle former for låseservice ved døgnvagt låsesmed i Ishøj og Hundige

Vores døgnvagt låsesmed i Hundige og Ishøj kan hjælpe dig med enhver låseopgave, du må stå med. Vores låsesmed er lokal og autoriseret med mange års erfaring med billig låseservice i Ishøj og Hundige. Vi kan derfor hjælpe med alle typer låsecylinder, og vi udfører alle sikkerhedsløsninger og låseopgaver for private, boligforeninger og erhverv.

  • Skal du have repareret dine låse?
  • Skal du have oplukning, omkodning eller udskiftet låse?
  • Er din vindueslås i stykker?
  • Kunne du godt tænke dig én og samme nøgle til alle dine låse?

Vi kan hjælpe dig med kort responstid og professionel låseservice af høj kvalitet i Ishøj og Hundige. Vi fører kvalitetsprodukter fra fx Ruko og Dorma, og vi står altid klar til at vejlede dig om den sikreste løsning!

Er du i tvivl, så kan du læse meget mere om vores låseservice i Ishøj og Hundige her.

Du kan også ringe til vores døgnvagt låsesmed i Ishøj og Hundige på  71 20 25 25 eller skrive på [email protected].

Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Professionel
Pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse.
 
Susanne Christensen

Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse flere anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Din sikkerhed ved vores låsesmed i Ishøj

Ishøj har en super god beliggenhed i forhold til både København, natur og oplevelser. I Ishøj er der også gode lokale restaurations– og indkøbsmuligheder, og vores lokale låsesmed hjælper både forretningsdrivende og private i Ishøj med alt i låse hver dag. Vores låsesmed i Ishøj udskifter og reparerer både låse, dørpumper og dørlukkere. Vi kan også hjælpe med et nyt sikkerhedsystem eller rullegitter.

Der er desværre en stigning i indbrud i private hjem i Ishøj og resten af landet. Derfor anbefaler vores låsesmed, at du får gennemgået din sikkerhed, hvad enten du bor i hus eller lejlighed. Det kan være, at din lås ikke er tidssvarende, og derfor er meget nem at bryde op, eller at dine vinduer ikke er aflåst korrekt. Vores billige låsesmed i Ishøj vejleder dig gerne ganske gratis på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Det er rigtig vigtigt, at vi er sikrede ordentligt i Ishøj, da det er en del af hovedstadsområdet. Danmarks Statistik viser en generel stigning i indbrud i Danmark. Der er dog variation alt efter, hvor vi bor, og antal indbrud pr. indbygger er højest i region Sjælland og yderligere i region Hovedstaden. Danlåse efterser gerne dine låse som privatperson, men vores låsesmed er også ofte ude hos boligforeninger i Ishøj og hjælpe med fx låsesystemer og udskiftnign af låse.

Kontakt vores billige låsesmed i Ishøj på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores låsesmed i Hundige tilbyder professionel låseservice til både private og erhverv

Hundige tilbyder både villaer og lejligheder tæt på alt som fx gode indkøbsmuligheder indkøbsmuligheder. Vores lokale og billige låsesmed kører i Hundige hver dag, og han er glade for at være lokal låsesmed i Hundige. Vores låsesmed er ofte ude og udskifte låse hos vores kunder i Hundige. Mange låse i Hundige er blevet utilsvarende og er ikke sikre længere. Vi kører også i omkringliggende byer som Roskilde, Taastrup og Greve.

Der er med tiden kommet nye værktøjer, som tyvene køber på det sorte marked. Dette er værktøjer som fx en bankenøgle. De kan dermed åbne rigtig mange hjem, da mange villaer og boligkomplekser, fra 1960´erne til 1990´erne har låse, der ikke kan holde til de nye låse redskaber og metoder, som tyvene benytter i dag.

Danmark har flere indbrud end vores nabolande: 6,5 gange som mange som Norge, 4,5 gange så mange som Tyskland og 3,5 gange så mange som Sverige. Da det særligt er i Hovedstadsområdet, og dermed også i Hundige at det sker, så anbefaler vores låsesmed, at du får udskiftet dine låse i Hundige, hvis de er mere end ti år gamle.

Få bedre sikring af din bolig ved vores døgnvagt låsesmed i Hundige på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Låsesmeden i Ishøj anbefaler

Vores låsesmed kan selvfølgelig hjælpe dig, ligemeget hvilken lås du har eller ønsker. Vi vil dog gerne præsentere en nyere mulighed fra Ruko, som vi indtil videre har gode erfaringer med opsætning af i Hundige.

Det nye låseskud fra Ruko er Triton 501. Det er et patenteret låsesystem, der er tiltænkt virksomheder, offentlige bygninger og boligforeninger. Triton har høj sikkerhed, fleksibilitet og enkel nøglekontrol, som netop er vigtigt i bygninger, der skal give forskellig adgang til forskellige personer ved brug af kun en nøgle.

Triton har en helt ny nøgleprofil og sidekode, der er nyeste teknologi indenfor låsebranchen. Med låsesystemet kan I kombinere tre sikkerhedsniveauer, selvom det kun er ét system, hvilket gør det til en billig løsning, i forhold til at være nødt til at købe flere produkter.

En erhvervsbygning eller boligforening har brug for forskellige sikkerhedniveauer. Vaskerummet skal ikke sikres, som boligen, og it-afdelingen skal nok sikres mere end rengøringsrummet. Triton låsesystem kan levere netop denne forskel i sikkerhedsniveauer i et system med en nøgle til hver person.

Triton fakta:

Opfylder DS/EN 1303, boresikring, dirkesikring, topkode, to spæresystemer, unikke koder, patenteret nøgleprofil og teknologi, sidekode med fem stifter og nøglekort.

Låsesystemet består af seks under- og overstifter. Understifterne er med dobbeltkode og er vingeguidede med sidemekanisme hvor i, der er fem sikkerhedssidestifter og sikkerhedsblokeringsskinne. Den er sikret med en paracentrisk trommel, der styrker dirkesikkerheden, da den krydser centret to gange. Låse systemet er elektronisk, så I med det samme kan kode fx en stjålet nøgle ud af systemet.

Lad Danlåse i Hundige skræddersy jeres nye låsesystem – vi er klar ved telefonen på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Nedenfor kan du se den loakle tv station og Vestegnens Politi fortælle om indbrud ved julen:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?