Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Har du akut brug for låsesmed til bil?

Vores låsesmede er specialister i biloplukning

Det kan ske for os alle, at vi kommer til at smække bilnøglerne inde i bilen, at bilen låser sig selv, eller at nøglen til bilen knækker – og, det sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter, men bare rolig.

Danlåse bestræber os på at have en autolåsesmed hos dig på under 25 minutter!

Vores autolåsesmed er klar til at oplåse din bil.

Vi kan ofte åbne din bil på få minutter til faste lave priser fra kun:

695 kr. i dagtimerne

950 kr. aften, weekend og helligdag

Brug for bil oplukning ved autolåsesmed?

Jeg var smækket ude af min bil i fredags ved 22-tiden, og han kom med det samme, og åbnede min bil på et par minutter 👍🏻

 

Der er hverken gjort skade på bilen eller låsen – det er lige, som det skal være 😊👌🏻😄

Anders Heedegaard-Schmidt

På Google+

Hvilke bilmærker kan autolåsesmeden lukke op?

Vores autolåsesmed er ekspert i biloplukning og kan lave oplåsning af bil på næsten alle bilmodeller.

Uanset om du har en ældre bil med en almindelig nøgle, eller du har en mere moderne bil med fjernbetjening, tyverisikring og startspærre, kan vores vi ofte komme ind i bilen på få minutter.

Vores autolåsesmed kører altid rundt med specialværktøj, så vi nemt kan hjælpe dig videre uanset model og årgang. Det er dog en fordel hvis du oplyser os om bilmodel og årgang, når du kontakter os. Dermed kan vi allerede hjemmefra forberede os på, at få din bil lukket op hurtigst mulig.

Vores autolåsesmed modtager løbende uddannelse, så de altid har den nyeste viden omkring oplukning af biler. Vores special værktøj er yderst nemsom mod bilen, og oplukning af bil fortager vi uden skader eller ridser på hverken bil eller lås.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Hvad koster en oplukning af bil?

Prisen på oplåsnig af bil kan variere afhængig af tidspunkt på døgnet, men uanset tidspunkt, kan du være sikker på, at Danlåse har de mest konkurrencedygtige priser – der samtidig er de mest gennemsigtige i branchen.

I dagtimerne koster opluk af bil fra kun 695,- kr, mens aften, weekend og helligdage koster fra kun 950,- kr.

Har du brug for en autolåsesmed kan du trygt ringe til Danlåse på 71 20 25 25

Vi er hele København, Roskilde og Amagers 5-stjernede låsesmed til bil. Du kan se vore kunders oplevelse med Danlåse på Trustpilot

Mine bilnøgler er låst inde i bilen. Hvad skal jeg gøre?

Når skaden først er sket og døren er smækket, mens dine bilnøgler sidder i tændingslåsen eller ligger inde i en låst bil, så skal du ikke prøve selv at få bilen op.

Du kan meget nemt komme til at ødelægge billåsen, ridse lakken og gøre skade på bilen. Det gør blot hele den uheldige situation endnu værre.

I stedet bør du: 

 1. Undersøge om du kan få fat i en reservenøgle til bilen – ellers:
 2. Ring til vores autolåsesmed for oplukning af bil på 71 20 25 25
 3. Oplys bilmodel og årgang, samt hvor du befinder dig
 4. Bliv ved bilen til vores låsesmed til bilen kommer frem inden for 25 minutter
 5. Overlad oplåsningen af bilen til vores fagmand
 6. Gør dig klar til at køre videre

Gode råd om nøgler og autolåse

 • Sørg altid for at have mindst to bilnøgler til din bil. Det kan ende med at blive meget dyrt, hvis du mister den sidste nøgle. Afhænging af bilmærke og årgang kan det tage op til 14 dage at få lavet en ny bilnøgle. Så, har du kun én nøgle til din bil, bør du hurtigst mulig henvende dig til et autoriseret værksted, og få dem til at lave en ekstra nøgle til dig.
 • Har du købt en bil, hvor der kun fulgte en nøgle med, bør du få omkodet låsene på hele bilen. Den anden nøgle kan florere rundt og blive brugt til at stjæle bilen.
 • Forlad aldrig bilen med nøgler siddende i tændingslåsen. Heller ikke selv om du blot er væk i få sekunder, eller bilen holder i indkørslen. Forsikringen dækker nemlig ikke, hvis bilen stjæles mens nøglerne sidder i.
 • Tag altid i dørhåndtaget, når du forlader bilen for at sikre, at bilen er låst. De senere år er flere biltyve begyndt at bruge såkaldte jammere, der blokerer signalet mellem fjernbetjeningen og bilen. Det betyder, at bilen ikke bliver låst, selvom du trykker på fjernbetjeningen. Bliver der stjålet ting fra bilen i dette tilfælde, vil indboforsikringen med stor sandsynlighed ikke dække. 
 • Har du en bil med nøglefri betjening ‘Key Less’, bør du låse bilen ved at klikke på fjernbetjeningen, da det forhindre biltyve i at bruge informationer tappet fra din fjernbetjening. Vel og mærke informationer, som de nemt kan få fat i, blot de er indenfor fire til fem meter af fjernbetjeningen. FDM anbefaler derfor, at du opbevarer din ‘Key Less’-fjernbetjening til din nøglefri bil i centrum af huset og mindst fire meter fra ydermuren.

Vil du vide mere om oplåsning af bil? Kontakt vores autolåsesmed på 71 20 25 25 eller [email protected]

Hvordan foregår biloplukning ved en låsesmed til bil?

Lad det være sagt med det samme. Der er næsten ikke to biloplukninger, der er ens. Præcis, hvordan vores autolåsesmed åbner din bil, det afhænger af bilmodel og årgang.

En tommelfingerregel er dog, at jo ældre bilen er, jo lettere er det for vores autolåsesmed at åbne den. Som oftest åbner vi bilerne ved at pumpe dørene op, så vi ved hjælp af præcision og specialværktøj, kan åbne bilen. Vi har udført masser af oplukninger af biler, og vores låsesmed til bil har aldrig lavet skader på bilerne.

Vores autolåsesmed vil under hele processen fortælle hvilket arbejde, der skal laves, og vi gør intet uden din accept.

Mine bilnøgler er blevet stjålet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister dine bilnøgler eller fået dem stjålet, skal du ikke forlade bilen. Kontakt straks vores autolåsesmed på 71 20 25 25, som kan hjælpe dig med at komme ind i bilen igen, så den kan bugseres væk. Kontakt samtidig politiet og dit forsikringsselskab. Er du i tvivl, så sprøg vores autolåsesmed – han har været ude til disse situationer mange gange før!

Vi oplever nogle gange, at kunder, der har haft indbrud i deres bolig også har fået stjålet deres bilnøgler. I den forbindelse vil vores låsesmed udføre oplåsning af bilen til ekstra nedsat pris, når vi alligevel er ude til omkodning af husets låse.

Kan I lave oplåsning af en campingvogn, lastbil eller food-truck op?

Ja, selvfølgelig kan vi hjælpe, hvis nøglen til campingvognen, lastbilen eller din food-truck er blevet væk. Vores autolåsesmed har mange års erfaring med disse specielopgaver, og han kan sagtens oplåse din campingvogn eller lastbil op.

Vores låsesmed til bil holder sig løbende opdateret gennem både forhandlere, kurser og certificeringer i opluk af alle typer køretøjer.

Kontakt vores autolåsesmed på 71 20 25 25 eller [email protected]

Kan jeg selv åbne min bildør?

Vi anbefaler meget, at det er en professionel autolåsesmed, der åbner din bildør!

Generelt er det kun gamle biler, som du måske selv kan åbne. hvor de nyere bilmodeller kræver special uddannelse og værktøj. Hvis du selv vil prøve, så bør du kun bruge harmløse forsøg, som i videoen nedenfor, så der ikke sker skade på din bil.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?