Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr. 

Det er vores vision at leverer professionelle sikkerhedsløsninger i højeste klasse til laveste pris.

 

Derfor har vi kun autoriserede og faglærte låsesmede og autolåsesmed, som arbejder specialiseret hver dag.

Vi vil tilbyde billig låseservice! Alle vores kunder skal kunne sikre deres ejendom til rimelig pris. Og, de skal kunne få akut hjælp, når de har brug for det!

Vores priser er derfor blandt de laveste i branchen, vores personale faglært, og vi fører kvalitetsprodukter fra Ruko, Dorma og Medeco.

Danlåse er lokal låseservice, og virksomheden har eksisteret siden 2010. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn, Køge og Roskilde området.

 

Virksomheden er ejet og drevet af låsesmed Daniel Jagd. Daniel Jagd er 40 år gammel og har flere års erfaring som selvstændig låsesmed. Han er tidligere udlært og ansat som låsesmed ved større låsesmedsfirmaer som Certego Låse og ved Maersk Oil.

Vores autolåsesmede og låsesmede er alle faglærte og autoriserede og har mange års erfaring med låseservice i dit lokalområde. Vi kan derfor tilbyde alle former for låseservice af alle sikkerhedssystemer, låse- og nøglerprofiler.

Danlåse CVR 32929273, Hovedsæde i Greve, Greve Bygade 46, 2670 Greve, tlf. 7120 2525 / mail [email protected]

Vores låsesmed og autolåsesmed er faglærte og arbejder specialiseret, så de hele tiden har stærke og opdaterede kompetencer indenfor deres arbejdsområde. Vores låsesmede bliver også løbende opkvalificeret indenfor deres speciale, så du kan få den sikreste og bedste låseservice.

Danlåse udfører alle former for låseservice for private og erhverv. Vi kan hjælpe med alt fra omkodning, oplukning og montering af låse til mere avancerede sikkerhedsløsninger og systemlåse. Vores låsesmede er faglærte og specialiserede, så du altid modtager den sikreste låseservice.

Vi ved at vores kunder kan have brug for akut assistance. Derfor er vores lokale låsesmede og autolåsesmed til rådighed alle årets dage fra kl. 08.00 – 22.00. Det betyder, at vi står til rådighed både i weekend, aften og helligdage.

Danlåse har i gennemsnit ca. 60% privatkunder og 40% erhvervskunder.

Vi står ved vores vision, og derfor er vores kunders oplevelser vigtig for os. Vi er en del af Trustpilot, Google+ og Krak Reviews, så du kan læse om andre kunders oplevelser med os.

Du kan også læse anmeldelser her på siden.

Andreas Alm om Danlåse på Google+: “Super god og effektiv! Hurtig på adressen, hurtig åbning og god service. Herudover skal nævnes at prisen underbyder mange andre virksomheder i Roskilde. Jeg kan kun anbefale dem!” 

DANLÅSE ER AUTORISERET LÅSESMED

Billig og lokal låseservice

Vores autolåsesmede og låsesmede er alle faglærte og autoriserede med mange års erfaring i låseservice. Vi kan derfor tilbyde alle former for låseservice af alle typer låse, nøgler og sikkerhedssystemer.

Danlåse er autoriseret låsesmedspraksis med hovedsæde i Greve siden 2010, og vi kører ud i hele Storkøbenhavn, Køge og Roskilde området. Virksomheden er ejet og drevet af låsesmed Daniel Jagd. Daniel Jagd er 41 år gammel og har mange års erfaring som selvstændig låsesmed. Han er tidligere udlært og ansat som låsesmed ved større låsesmedsfirmaer som Certego Låse og ved Maersk Oil.

Det er virksomhedens vision er at levere professionelle sikkerhedsløsninger indenfor låseservice til faste lave priser. Vores kunder er vigtige for os, og det er vigtigt, at din sikkerhed er i top. Vi kommer derfor også gerne ud og besigtiger din ejendom og vejleder dig om den bedste og sikreste løsning.

Fast låsepartner fremadrettet

Jeg har tidligere haft besøg af Daniel fra Danlåse for at få fikset låse i min kærestes og min lejlighed, da vi overtog den.
Vi har været så tilfredse både med service og pris at nu regner vi med at vi i vores ejerforeningen bestående af 20 lejligheder, skal have Danlåse til at skifte vores fælleslåse og lave nye nøgler til alle vores lejligheder. Danlåse bliver sandsynligvis foreningens faste låsepartner fremadrettet.

Niklas om Danlåse

Google+

 

Udkørende låsesmede alle dage på året

Vores låsesmed og autolåsesmed kører på Vestegnen og i Købehavn, Roskilde og Køge området. Vi er udkørende hele året til faste lave priser fra kun 495 kr. inklusiv moms. Vores låsesmed er autoriseret med mange års erfaring i låseservice. vi kan derfor hjælpe dig med alle former for sikkerhed og låseservice.

Har du brug for oplukningudskiftning eller reparation af dine låse, så kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected].

Vorers kundetilfredshed er høj – læs om kunders oplevelser med os på Trustpilot

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?