Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Omkodning af din lås til priser fra kun 495 kr.

Omkodning af låse ved autoriseret låsesmed. Vi omlægger fx Ruko låse for dig billigt!

Få omkodet dine låse, hvis du har mistet dine nøgler, det vil forhindre andre i at få adgang, eller hvis du lige er flyttet ind.

Danlåse er autoriseret låsesmed og udfører omkodning eller omlægning af alle låseprofiler og låsetyper.

Inden vi forlader dig, så får du et sæt nye nøgler til din omkodning af fx Ruko lås, og dermed er du den eneste, der har adgang til din ejendom! Vi kan på stedet skære det antal nøgler, som du har brug for.

Priser på omkodning af fx Ruko lås

Omkodning af en lås er en af de billigste måder at få din boligs sikkerhed helt i top på. Hos Danlåse er vi klar til at omlægge dine låse fra kun 495,- i dagtimerne eller fra kun 795,- aften og weekender. Du kan læse mere om omkodning af lås pris her.

Ring til Danlåse på 71 20 25 25 – Vi er på arbejde lige nu! 

Akut assistance til omkodning af lås?

Vi bor i nærheden og kan ofte være hos dig på under 25 minutter hele døgnet!

Lynhurtig udrykning
 
Jeg var lige flyttet ind, og så nogen luske rundt ved mit hus. Super ubehageligt!! Jeg ringede til Danlåse, som kom med det samme og omkodede alle mine låse.

Christa Philipa Cere

På Trustpilot

Hvornår skal jeg omlægge låsen?

Hjemmet er vores base, hvor familien er tryg og trives. Hvis du skal være sikker på, at der ikke kommer ubudne gæster, eller der er nogen, der ikke længere skal have adgang, bør du få omlagt dine låse af en autoriseret låsesmed.

Der er fem tilfælde hvor du bør omkode dine låse, for at være sikker på, at andre ikke kan få adgang til dit hjem:

  • Du er lige flyttet ind i boligen
  • Dine nøgler er blevet stjålet eller tabt
  • Du vil udelukke nøglebærer fra at få adgang
  • Du vil have samme nøgle til postkasse, døre o.lign
  • Din nøgle er slidt og har svært ved at låse op

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

,,Omkode lås ved tyveri”

Hvis du har mistet eller fået stjålet en eller flere af dine nøgler, bør du straks omkode eller stille dine låse om. Et tyveri af en taske med nøgler i vil formentlig også indholde effekter, der fortæller tyven, hvor du bor. Dermed kan en indbrudstyv pludselig nem få adgang til din bolig ved blot at bruge nøglen.

Hvis en indbrudstyv låser dig ind i din bolig og der ikke er synlige tegn på indbrud, vil der i forsikringsøjemed være tale om et simpelt tyveri og ikke et indbrud. For dig betyder det, at forsikringen ikke dækker erstatning for penge, smykker, guld, værdipapirer mm. og er der et max beløb for særlige genstande.

Rykker ud akut til Rukolås omkodning

Har du mistet dine nøgler eller fået dem stjålet, så anbefaler vi derfor altid, at du hurtigst mulig får Ruko lås omkodning – også, hvis uheldet er ude i weekenden eller i løbet af natten.

 Vi  er akutservice låsesmede og kommer ud og hjælper dig døgnet rundt fra kun 495,- kroner i dagtimerne og fra 795,- aften, helligdag og i weekender.

Det er en billig sikring af dit hjem. Vi kommer og klarer arbejdet for dig, mens du venter, og du får et sæt nye nøgler, inden vi kører. Dermed er du er sikker på, at ingen uvedkommende har nøgler til din bolig.

Brug for hjælp til anmeldelse af tyveri af nøgler?

Vi hjælper dig naturligvis også gerne med forsikringssagen, så du kan få dækket dine udgifter.

I den forbindelse skal du anmelde tyveriet eller indbruddet til politiet – er du i tvivl? Vi har varetaget mange Rukolås omkodningssager og vejleder dig gerne omkring anmeldelser til forsikringsselskab og politi.

Omlægning af lås ved flytning

Hvis du lige er flyttet ind i en ny bolig, er det eneste rigtige at få omkodet dine Ruko låse, så snart du har værdigenstande i boligen. Ingen ved hvor mange gamle nøgler der florer rundt blandt tidligere beboere eller hvornår låsen sidst er blevet omkodet. Derfor anbefaler vi, at du får omkodet låsene som noget af det første når du er flyttet ind.

Omlægning af dine låse er en både billig og hurtigere alternativ til at sætte helt nye låse i hele boligen. Hvis låsene ikke bærer præg af slid og det er en lås, der er under 10 år gammel, er der faktisk ingen grund til at udskifte den.

Ring efter en af vores autoriserede låsesmede, der omkoder alle dine låse på stedet og laver det antal nøgler du har brug for.

Danlåse hjælper dig – kontakt os på telefon 71 20 25 25 

Omkodning af lås for at forhindre nøglebære adgang

Hvis du gerne vil sikre dig, at personer med en nøgle: eks-kærester, familiemedlemmer, håndværkere eller naboer ikke længere har adgang til din bolig, bør du få omkodet din Rukolås. Vi ser desværre ofte, at nøgler kopieres i en hælebar, så selv om du får den udleverede nøgle retur, så har personen fortsat adgang til din bolig.

Slip for bekymringen og risikoen.

Vores autoriserede låsesmede er klar til at omlægge dine låse døgnet rundt. Vi bor lige i nærheden og kan være hos dig indenfor 25 minutter. Vi er specialister i omkodning af alle typer låse og kører ikke før din sikkerhed er helt i top.

Omkodning af låse til en og samme nøgle

Et nøglebundt kan hurtigt vokse sig stor, hvis du har forskellige nøgler til din hoveddør, bagdør, postkasse, udhuset, terrasse, hængelåsen mm.

Slip for besværet og lad vores låsesmed omkode låsene.

Ved omkodningen ensretter vi alle Ruko cylinderne, så de passer til samme nøgle. Dermed kan du slippe for det store nøglebundt og nøjes med en enkelt nøgle.

Vælger du Garant Plus får du samtidig muligheden for at få en nøgle, der fås i poleret krom, poleret messing og rustfrit look. De er alle med stor fleksibilitet, flot design og funktionel nøglekomfort.

Er du i tvivl om din lås på postkassen eller din hængelås kan omkodes, så kontakt Danlåse og få en vurdering. Vi omkoder alle dine Ruko låse på en og samme tid. Vi kan omstille både almindelige cylindre og systemlåse, så ligemeget hvilke låse du har i dag, så kan Danlåse hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 71 20 25 25.

Professionel
 
Pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse.
Susanne Christensen

Trustpilot

Omkodning af lås hvis nøglen er slidt

Det kan være en rigtig god ide, at få omkodet dine låse, hvis dine nøgler er slidte og har svært ved at låse op. Det kan være at det er en gammel nøgle eller at det er den en kopi af en kopi. En slidt og gammel nøgle er ikke blot et irritationsmoment når du skal låse op, den slider også unødigt meget på låsen hver gang nøglen drejes. Der anbefaler vi omkodning, inden nøglen helt ødelægger låsen.

Ved omkodning får du ny originalnøgle, som ikke ødelægger eller slider på låsen, som en ældre kopi gør.

Nye originalnøgler er mere funktionelle, og ved en omkodning vurderer vi også, om det eksisterende låsesystem er tidssvarende, eller om du ville kunne øge din sikkerhed med et nyere og mere professionelt låsesystem.

Du kan læse mere om udskiftning af lås her.

Hvornår skal jeg ikke omlægge mine låse?

Omlægning af dine låse er den både billigste og hurtigste metode til at få din sikkerhed helt i top, men der er tidspunkter hvor vi ikke anbefaler omlægning af dine låse.

Du skal ikke omlægge din lås hvis:

  • Låsen er defekt
  • Låsen er mere end 15 år gammel
  • Låsen viser tydelige tegn på slidtage

I disse tilfælde bør du i ikke få omlagt låsen, men i stedet udskifte den.

Der findes flere måder at gøre det på, enten ved at monterer en kasselås på bagsiden af døren eller ved at lave en ny indstukket lås, der sidder inde i døren. Afhængig af din dør vil vores låsesmed hurtig kunne vurderer, hvilket løsning, der er den mest optimale for dig.

Du kan læse mere om udskiftning af lås her..

Hvordan omkoder man en lås?

En omkodning af låse foregår ved, at vores autoriserede låsesmed afmonterer din eksisterende låsecylinder, som genbruges.

Herefter omstiller vi stifterne i cylindren, så den passer til nyskårne nøgler.

En omkodning tager ofte ikke ret lang tid, og din ejendom er derfor hurtigt låsesikret igen. Det er en god ide, at lade en fagmand stå for din privatsikring. Vi står altid klar med råd og vejledning om alt fra vedligehold, Ruko låse omkodning og oplukning til montering af nye låse på dør eller som vinduessikring.

Forskel på omkodning, omstilling og omlægning af Ruko lås

En omkodning af din Ruko lås, omstilling eller omlægning af din lås er helt det samme. Det er blot tre udtryk, der dækker præcis det samme arbejde, hvor en låsesmed Ruko omkoder, omstiller eller omlægger låsecylinderen, så den passer til en ny nøgle.

Spørgsmål til omkodning af låse?

Ring til Danlåse på 71 20 25 25 – Vi er på arbejde lige nu! 

Akut assistance til omkodning?

Vi bor i nærheden og kan være hos dig på under 25 minutter hele døgnet!

Du kan også møde en af vores kvalitetsleverandører her:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?