Danlåse

Din autoriserede låsesmed på Amager – priser fra kun 495 kr.

Velkommen til Danlåse Amager

Danlåse er din bILLIGE låsesmed på Amager med DØGNvagt til alt i låseservice

Vores specialiserede låsesmed og autolåsesmed udfører alt i låseservice. Vi kører på Amager og fx Kastrup, Tårnby og Dragør.

Vores faglærte låsesmed og autolåsesmed udfører alle former for låseservice på Amager for private og erhverv.

Vi leverer professionelle sikkerhedsløsninger i dit lokalområde hver dag.

Amagers billigste låsesmed

Vores låsesmed priser er konstant lave på låseservice. En låsesmeds pris skal være gennemsigtig og til at forstå. Uanset, om du skal bruge en billig låsesmed på Amager til at oplåsning af dør til din lejlighed, bil eller hvis du skal have omkodet eller udskiftet din lås på Amager.

495 kr. i dagtimer 

 795 kr. aften, weekend og helligdag 

Ovenstående er for fx almindelig oplukning, reparation og omkodning af en lås. Du kan se flere låsesmed priser her.

Akut døgnvagt låsesmed til låseservice på Amager

Danlåse har naturligvis låseservice alle dage i året på hele Amager, og vi står klar til at hjælpe dig alle dage på året med akutte problemer. Vi bor lige i nærheden af dig og bestræber os på at være fremme indenfor 25 minutter, når det virkelig brænder på.

Har du lige nu akut brug for en billig låsesmed på Amager?

Ring på tlf. 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk – vi er på arbejde lige nu, og vi har sikkert en låsesmed lige i nærheden.

amager låseservice udskiftning af lås

Vores låsesmede kender Amager

Vores låsesmed på Amager er lokalkendt har kørt i dit byområde i mange år. Vi har derfor stor erfaring i sikring og Amager låseservice af låsene i lejlighedskomplekser, forretninger og villaer. Vores låsesmede er autoriserede, og vi kan hjælpe dig med alle former for låseservice fx oplukning, montering og reparation af alle låseprofiler.

Brug altid en autoriseret låsesmed på Amager

Vores låsesmede og autolåsesmede er autoriserede og arbejder helt specialiseret med hver deres arbejdsområder, så vi altid kan tilbyde dig ekspertise i låseservice. Vores låsesmede fra Amager er også fortløbende på kurser og bliver opkvalificeret. Vi er derfor hele tiden er opdaterede på den nyeste viden om de bedste sikkerhedsløsninger indenfor indbrudssikring og låseservice.

Vi fører forsikringsgodkendte kvalitetsmærker som Ruko, Dorma, Geze og Medeco, så vi altid kan leverer dig den sikreste løsning i din bolig på Amager. Vi er specialister i låseservice, så du kan trygt overlade din sikkerhed til os 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

Michael om Danlåse

Trustpilot

Alt i låseservice på Amager og i Kastrup!

Vi kan hjælpe dig, hvis du er smækket ude, skal have omkodet eksisterende lås eller have nye låse. Vi udfører alt i låseservice i dagstimer og som akutvagt på Amager fx:

Vi kan altid skære det antal nøgler, som du ønsker, og vi kører ikke før din lås virker!

Kunne du ikke finde din låseopgave på listen?

Bor du i Dragør, Sundby eller Tårnby? Vi kan også godt udføre låseservice hos dig, da vi kører overalt på Amager, og vi er ofte lige i nærheden af dig. 

Så kontakt os på 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk for et uforpligtende tilbud. Vi er også gerne til rådighed, hvis du er i tvivl. Vi vil vejlede dig bedst muligt fx i forhold til vedligehold af dine låse og forsikringsgodkendelse eller forsikringssager.

billig låsesmed på Amager Kastrup

Gode råd om låseservice og vedligehold

Det er en rigtig god ide, at du smører din lås en til to gange om året. Når du smører din lås, så holder den længere, den kører bedre, og du mindsker risicoen for, at din nøgle knækker i låsen, eller at låsen en dag ikke virker. En lås der ikke er smurt kan godt holde en god periode, men hvis låsen bliver smurt, så holder den i mange flere år.

Vores låsesmed på Amager har lavet en vejledning til, hvordan du smører din lås – og med hvad. Læs vejledningen her.

Bydelene Amager og Kastrup er en del af København, hvor vi især laver låseservice for boligforeninger og private. Vi er derfor vant til at levere professionelle sikkerhedsløsninger i både større ejendomme og villaer.

Vil du vide mere om låseservice, så kontakt os på 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk for gratis råd og vejledning af din billige døgnvagt låsesmed på Amager.

amager ruko assa abloy akut døgnvagt låsesmed

Omkodning eller udskiftning af lås til Ruko cylinderlås – sikring ved Amagers låsesmed

Der er større chance for indbrud med fx en bankenøgle, hvis du har en Ruko 500 på en yderdør. Derfor bør du få udskiftet til en ny lås som Ruko 1200, Ruko 600 eller Dorma R8, så du er bedre sikret mod indbrud.

Vores lokale Amager låsesmed kan også omkode dine låse til nye nøgler eller til én og samme nøgle, så du slipper for flere nøgler til dine ejendomme. Det kan fx være nøglen til hoveddør, bagdør, kælderrum eller loftrum, hvor det kunne være smart med kun én nøgle til alle disse døre.

På Amager er der også mange ejer- og andelsforeninger, som vores låsemed hjælper med at højne sikkerhed og brugervenlighed i hverdagen. Vi laver alle former for låsesystemer, så hver beboer kun behøver en nøgle til både indgangsdør, hoveddør, bagdør og postkasse.

Vi benytter kun forsikringsgodkendte låse, der er både bore- og dirkesikre i højeste sikkerhedsklasse som Ruko 1200 serien – og vores låsesmed gør det til faste lave låsesmed priser på Amager og Kastrup.

Har I en ejendom på Amager eller i Kastrup, der har fx Ruko 500 (nøglen med det runde hoved), så er den ikke sikker nok til yderdøre. I stedet for at udskifte hele låsen, så tilbyder vi en billigere løsning: Vores låsesmed kan omkode eller udskifte selve tromlen i låsen til en Ruko 1200.  Dette er billigere end at få helt nye låse, og det er lige så sikkert – så længe din nuværende lås, stadig er i god stand.

laasesmed amager kastrup låseservice akut døgnvagt

Vores billige døgnvagt låsesmed er en del af Amagers boligområder

Hele Amagers sikkerhed er i de bedste hænder hos vores lokale døgnvagt låsesmed. Der sker i disse dage meget udvikling og forbedring af boligområder på Amager og Kastrup, men statistikker viser, at det er blevet for nemt at begå indbrud i de nye byområder. Derfor bør sikkerhed og låseservice være en del af planlægning og gennemførsel af nye byområder og restaurering af etageejendomme på Amager. Det er vigtigt for jeres sikkerhed i hverdagen!

Bor du fx på Amager strandpark, Bryggen eller kommer i Bella Centret, Bella Sky eller centralt på Amager? Så, kan du finde det interessant at læse om indbrudssikring i Amagers nye og istandsatte boligområder. Her kan du også læse, hvordan I kan tænke sikkerhed ind i fx restaurering af gårdmiljøer og baggårde på Amager. Det kan mindske kriminalitetsniveauet i jeres lokalområde. Vi rådgiver også gerne, hvis I er i tvivl, så kontakt os endelig på 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk.

Indbrud kan ske hver dag, og derfor er låseservice på Amager hver dag en prioritet for vores døgnvagt låsesmed. Julen er en dejlig tid, som de fleste tilbringer med familien. Nytåret bringer håb og glæde med familie og med venner. På samme måde er det med helligdagene og ferierne, hvor vi fx om sommeren kan nyde sydens eller Amager sol.

Det er dog vigtigt, at du sikrer dig med professionel låseservice især i højtiderne og ferietiderne. der er ikke noget bedre, hvis du spørger indbrudstyven, end et tom hjem. Udover låseservice så kan du selv gøre noget, når du skal afsted som fx at tænde lyset og fjerne redskaber udenfor.

Vi er en del af Trustpilot og Google+, hvis du vil læse flere anmeldelser af Danlåse.

Du kan også besøge vores låseservice døgnvagt på Google Business

bella sky hotel låsesmed Amager Copenhagen

Når du skal ringe til en billig låsesmed på Amager med akutvagt til låseservice

Der er en del billige låsesmede, der tilbyder akutvagt og låseservice på Amager. Vi forstår derfor godt, at det for kunderne kan være svært at finde en låsesmed, der både er rimelig i pris og leverer kvalitets låseservice på Amager.

Der er desværre flere, der kalder sig låsesmede og forsøger at sælge deres låseservice, selvom de slet ikke er uddannede låsesmede. Der for er vores første råd, at du sikrer dig, at du har fat i en fagmand, der rent faktisk har gennemgået den fire årige uddannelse som låsesmed på Amager.

Der er også flere af de større virksomheder, der tilbyder låseservice ved en uddannet låsesmed, også sender de en læring alene ud til kunderne. Dette sker, fordi de sparer lønkroner til låsesmede, men det sikre ikke dig den bedste låseservice ved en erfaren låsesmed. Vi råder dig derfor til, at du sikrer dig, at du får en færdig uddannet låsesmed, hvis din sikkerhed skal være i top.

Endelig er der pris og kvalitet af låseservice på Amager. Vores låsesmed er lokal låsesmed på Amager med døgnservice, og det er derfor vigtigt for ham, at hans kunder er tilfredse, så de kommer igen, og han har et godt ry i lokalområdet på Amager.

Det er vores fælles mål, at yde den bedste låseservice med professionelle sikkerhedsløsninger til lavest mulige pris. Derfor fører vi kvalietetsprodukter fra fx Ruko og Medeco, og vi har beregnet de lavest mulige priser for en autoriseret låsesmed og materialer. Hos Danlåse gør vi, hvad vi kan, for at have fuldstændig gennemsigtighed i vores låsesmeds priser, og derfor kan du se på vores prisside her på sitet.

Har du spørgsmål, så kontakt endelig vores billige Amager låsesmed: 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk

Vi håber, at du får en god og sikker oplevelse, mvh. Danlåse på Amager

Når du skal vælge ny lås på Amager og Kastrup

Som du kan se ovenfor, så er der forskel på styrken, sikkerheden og kvaliteten af låse. Derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter, og vi tilbyder dem i forskellige sikkerhedsklasser. I behøver ikke nødvendigvis sikre alle døre lige meget i ejendommen – fx er opgangsdør og lejlighedsdør ofte i højere sikkerhedsniveau end fx en dør til vaskerummet eller skuret. Der kan også være forskel på, om sikkerheden skal være højere om natten end om dagen. Har I brug for vejledning omkring jeres ejendom på Amager eller i Kastrup, så står vores lokale Amager låsesmed til rådighed på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

danlaase-billig-laasesmed-amager-kastrup

DanLåse – Billig låsesmed på Amager

Bredegrund 15, st. th.,
2300 København S
Telefon: 71 20 25 25

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  MobilPay Låsesmed Amager

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  info@danlaase.dk

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  13 + 10 =