Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DIN BILLIGE LÅSESMED I HERLEV. VI UDFØRER ALT I LÅSESERVICE HELE DØGNET.

Få en autoriseret låsesmed i Herlev, når du skal have serviceret dine låse

Danlåse er lokal og billig låsesmed i Herlev for private og erhverv, og vores låsesmed er autoriseret! Det betyder, at du er sikret professionel låseservice ved uddannet låsesmed i Herlev til faste lave priser: Fra kun 495 kr. dagtimer i hverdagen Fra kun 795 kr. aften, helligdag og weekend  Vi kan hjælpe dig med alt fra oplukning, omkodning og reparation til udskiftning af låse eller låsesystemer og dørpumper. Du kan se alle vores låseservice ydelser her. Da vi er din lokale låsesmed er den gode og sikre oplevelse med os vigtig, og vi stiller derfor garanti på både vores låseservice og låseprodukter. Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet som fx Ruko og Medeco, men vi kan hjælpe dig med alle typer låse og låseprofiler uanset producent. Har du brug for oplukning af din bil, så har vi også specialiseret autolåsesmed i Herlev. Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Den billigste låsesmed i Herlev med den bedste låseservice

Vores autorisation er din sikkerhed!

Vi sender kun en autoriseret og færdiguddannet låsesmed med mange års erfaring med låseservice i Herlev ud til dig! Vi gør det til faste lave priser, der er meget konkurrencedygtige.

Vi ønsker, at du skal opleve fuld gennemskuelighed, og derfor har vi lavet en prisside, hvor du skulle kunne se priseksempler på alle former for låseservice i Herlev.

Du kan kontakte os på 71 20 25 25 eller [email protected] eller [email protected] for et konkret tilbud på dine låseopgaver. Når vi afgiver et tilbud er prisen fast, og det betyder, at det er inklusiv ALT som moms, transport etc. – du får ikke uforudsete udgifter hos os!

Vi tager selvfølgelig forbehold for situationer, hvor arbejdsopgaven er en anden, når vi kommer ud, end vi har fået beskrevet inden. Dette sker stort set aldrig! Vil du være helt sikker, så kan du komme ud over det ved at bestille en gratis besigtigelse ved vores billige låsesmed i Herlev, eller du kan vedsende billeder af din dør og låse til 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Lad vores døgnvagt låsesmed i Herlev hjælpe dig akut

Vores låsesmed i Herlev er døgnvagt låsesmed. Det betyder, at vi kører alle dage på året fra morgen til sen aften. Vores Låsesmed tager ikke ekstra tillæg for at køre ud akut i Herlev, og prisen for fx en almindelig oplukning eller reparation af lås er også 495 kr. i hverdagsdagtimer og 795 kr. aften og weekend.

Vores billige låsesmed i Herlev bestræber sig altid på at være fremme hos dig indenfor 25 minutter, så du ikke skal stå på dørtrappen og vente længe. Ofte tager fx en oplukning få minutter, men når du ringer efter vores låsesmed i Herlev, så spørger vi gerne ind til, om det er en systemlås, hvilket nøglehoved der er på nøglen, og forskellige andre ting. Det fortæller os nemlig, om der er tale om en almindelig oplukning, eller om vi fx er nødt til at bore låsen ud.

Kontakt vores låsesmed i Herlev akut på telefon nummer 71 20 25 25

Vi hjælper også gerne virksomheder og offentlige institutioner i Herlev akut. Vores låsesmed i Herlev har blandt andet erfaring med at køre for Hjemmeplejen, hvor vi ofte har udført akut oplukninger. Det kan fx være at borgeren ikke åbner, at nøglen til borgerens bolig er bortkommet, eller at låsen er gået i stykker – her rykker vi altid ud akut!

Låse og låseservice i Herlev – låsesmeden anbefaler

De færreste af vores kunder ved, at de i mange situationer bør få omkodet deres låse. Er låsene i god stand, så kan det også være et billigt alternativ til udskiftning af låsene.

Vores låsesmed i Herlev anbefaler, at du med fornuftigt mellemrum får omkodet dine låse, når forskellige mennesker har haft nøgle. I dag har en del danskere fx rengøringshjælp eller håndværkere i en periode. Det betyder, at der kan være nøgler til din bolig, som florerer eller, at der uden din viden, er taget kopier af nøglerne.

Det kan også være, at du lige har købt ny bolig, og både mægler og sælger kan have en kopi et sted. Har du været samboende med nogen eller haft en kæreste, der fik en nøgle, så vil det også være siktuationer, hvor du bør få omkodet dine låse.

Hvis du er i tvivl så snak med vores fagmand, det kan jo være, at du har et låsesystem, hvor nøglerne ikke kan kopieres uden nøglekortet. Du kan læse mere om låsesystemer her.

Kontakt vores låsesmed for låseservice og billig omkodning i Herlev på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] 

Få sikret din bolig i Herlev nu!

Danmark har desværre rekorden i Europa, når det kommer til antal indbrud pr. indbygger. Vores låsesmed i Herlev anbefaler derfor, at du får gennemgået dine låse ved en fagmand. De hårde tal for 2017, er at der blev begået næsten 30.000 indbrud, hvilket svarer til et gennemsnit på tre indbrud i timen hele døget, hele året!

Der er forskel på, hvor indbrudstyvene har deres favoritmål både på boligen og i områder. Indbrudstyvene er fx glade for ikke solide døre med forældede låse – dem kan de hurtigt enten sparke op eller åbne med en bankenøgle. Forskellen på områder viser også, at nogle kommuner er hårdere ramt end andre.

Vil du gerne have gennemgået din sikkerhed ved en professionel låsesmed eller have et tilbud på låse, så kan du kontakte vores låsesmed i Herlev nu på 71 20 25 25 eller [email protected]. Vi kører også i omkringliggende byer som Ballerup og Smørum, samt store dele af resterende Sjælland.

Tallene for Herlev er, at der bliver begået 143 indbrud om året, 50 pr. 10.000 indbyggere, og der blev i 2017 desværre kun rejst to sigtelser. Det betyder, at Herlev ligger i gennemsnit i forhold til antal 10.000 indbyggere, da landsgennemsnittet også er 50 pr. 10.000 indbyggere.  Antal rejste sigtelser i Herlev er på 1,3 %, hvor landsgennemsnittet er på 5,3 %, og i Herlev sker der 0,5 % af alle indbrud i Danmark.

På Falcks hjemmeside, kan du se meget mere om indbrudsstatistikken. Når du skal sikre dit hjem, så er der også en del, som du selv kan gøre.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?