Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse Nordvest

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

BRUG FOR BILLIG LÅSESMED LOKALT I NORDVEST MED DØGNVAGT?

Danlåse er den billigste låsesmed i Nordvest

Vi vil være billigst uden at gå på kompromis med kvalieteten! Derfor er vores billige låsesmed i Nordvest autoriseret, og servicebilen er klar med kvalitetsprodukter fra fx Ruko Assa – Abloy. Vores låsesmed i NV udfører alle former for låseservice for private og erhverv til faste lave priser. Vores døgnvagt låsesmed i Nordvest tager kun 495 kr. i dagtimer og 795 kr. aften, helligdag og weekend for fx en almindelig oplukning af bil eller bolig. Vi kan også udføre almindelig omkodning af din lås eller reparere den til samme pris. Ved akut udrykning kan vi ofte være fremme indenfor 25 minutter!

Kontakt os på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Døgnvagt til alt låseservice ved din lokale NV låsesmed

Vores døgnvagt låsesmed kan hjælpe dig i NV, hvis du er smækket ude, skal have omkodet din eksisterende lås, eller du skal have nye låse. Vores udkørende låsesmed i Nordvest kan komme til dig alle dage på året, og vi kan ofte løse låseopgaven på stedet – med det samme. Vores låsesmed i Nordvest udfører fx:

Vi kan altid skære det antal nøgler, som du ønsker, og vi kører ikke før din lås virker!

Kunne du ikke finde din låseopgave på listen?

Så kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] for et uforpligtende tilbud. Vores billige låsesmed i NV er også gerne til rådighed, hvis du er i tvivl. Vi vil vejlede dig bedst muligt fx i forhold til vedligehold af dine låse, forsikringsgodkendelse eller forsikringssager.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Danlåses låsesmed har stort lokalkendskab og erfaring fra dit byområde i NV

Nordvest´ låsesmed hos Danlåse er lokalkendt, og vi har kørt i dit byområde i flere år. Vi har derfor stærk erfaring i arbejdet med låsene i lejlighedskomplekser, forretninger og virksomheder. Vores låsesmede i Nordvest er autoriserede, og det betyder, at de har gennemgået en fire årig uddannelse med eksamener. Vores autorisation er din sikkerhed!

Københavsn Nordvest har mange skønne bydele, som vores låsesmed servicerer hver dag. Når vores døgnvagt låsesmed kører rundt i Nordvest, så oplever vi en bydel i fantastisk udvikling, hvor vores låseservice i NV er med til at sikre jer alle. Vi hjælper ligeledes mange lokale kunder, bosat i de omkringliggende bydele som Brønshøj, Vanløse, Nørrebro og Frederiksberg.

Kontakt din billoge og lokale NV låsesmed på 71 20 25 25 eller [email protected]

Vi lever af tilfredse og sikre kunder – du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Du er også velkommen til at læse om andre kunders oplevelser med os på fx Trustpilot, Google+ eller Krak Reviews.

Når du også tænker indretning af bolig

VVores låsesmed i Nordvest hjælper med alle låseopgaver, og vi kan også hjælpe med opsætning af fx nye dørgreb. der er rigtig mange på markedet, og fx Ruko laver flere forskellioge modeller, hvor der ikke kun er tænkt på funktionalitet og sikkerhed. Du kan fx få monteret Doremi, Ruko-line, Scanflex eller residenz dør- og beslagsgreb med indbygget sikring.

Rukos dørgreb er ofte med en designer eller et designhus bag, og de har udført grebene i tidsløse, lækre og holdbare materialer, så du kan få en både flot og sikker løsning, der passer til din indretning – både indenfor og udenfor.

Alle de forskellige serier af dørgeb kan du selvfølgelig kombinere med ethvert af Rukos låsesystemer, så du får en sammenhængende design løsning, der også er effektiv med højt sikkerhedsniveau.

Låsesmeden sikrer din bolig

Vores låsesmed i Nordvest kan sikre din bolig med låse i højeste sikkerhedsklasse. Du kan selv sørge for at din bolig ser beboet ud og har solide døre. Du kan fx efterlade lyset tændt, når du ikke er hjemme, og undgå at lade værdigenstande ligge fremme.

Der bliver i Danmark begået et indbrud hver 12 minut! Har I haft ubudne gæster, så kommer vores låsesmed i NV gerne ud og omkoder, reparere elle rudskifter jeres låse. Vi rykker ud akut, er vant til forsikringssager og kan guide jer hele vejen.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?