Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DIN BILLIGE LÅSESMED I ALBERTSLUND MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Albertslunds billigste låseservice alle dage – ring til vores låsesmed

Vores låsesmed og autolåsesmed sætter en ære i at tilbyde markedets billigste låseservice uden at gå på kompromis med kvaliteten! Derfor garanterer vi dig en autoriseret låsesmed og kvalitetsprodukter fra fx Ruko. Vi udfører alle former for låseservice for private, virksomheder og forretninger i Albertslund. Vores lokale låsesmed i Albertslund kan hjælpe med alt fra oplukning, omkodning eller udskiftning af lås til mere avancerede løsninger indenfor systemlåse, dørpumper og adgangskontrol. Du kan kontakte låsesmeden på 71 20 25 25 eller [email protected] for et uforpligtende tilbud på dine låse. Vores låsesmed i Albertslund kører ud til dig med faste lave priser fra:

495 kr. for fx en oplukning i dagtimerne

Aften, nat og weekend fra kun 795 kr. 

Kontakt 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Vi er din autoriserede døgnvagt låsesmed i Albertslund

Vores autorisation er din sikkerhed!

Vores døgnvagt låsesmed i Albertslund er autoriseret med mange års erfaring med låseservice i branchen og i Albertslund by. Autorisationen kræver en fire årlig uddannelse med beståede eksamener. Vi kan derfor garanterer vores kunder den bedste låseservice i Albertslund med de sikreste og mest professionelle løsninger.

Albertslunds låsesmed har døgnvagt står til rådighed alle dage af året, da vi ved, at du også kan have brug for vores hjælp på fx en helligdag.

Vi kan hjælpe med alle typer låse og nøgler, og vi fører kvalitetsprodukter og forsikringsgodkendte låse fra fx Dorma og Ruko. Så, skal du have nye låse? Repareret dine låse eller have omkodet alle dine låse til en og samme nøgle, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vores akutvagt låsesmed i Albertslund kommer også gerne med råd og vejledning omkring din sikkerhed og låse.

Kontakt Albertslunds lokale låsesmed på 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

 

Michael om Danlåse

Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Din låsesmed i Albertslund rykker ud akut 

Din lokale låsesmed i Albertslund Kommune kører med akutvagt og hurtig udrykning. Er du smækket ude af bil eller bolig? Eller, er dine nøgler mistet? Så ring til os, vi kan oftest være fremme hos dig på mindre end 25 minutter. En oplukning eller omkodning tager ikke mange minutter, og vores billige låsesmed laver ikke skade på hverken bil eller bolig. Arbejdet udføres i samråd med dig, så du er indforstået med vores løsninger, og vi tager selvfølgelig ikke ekstra gebyr for akut assistance hos Albertslunds låsesmed!

Albertslunds låsesmed om sikring af din bolig

Vores låsesmed i Albertslund anbefaler, at du har en lås i din hoveddør og bagdør som ikke er forældet. Som hovedregel bør den ikke være mere end ti år gammel – så er den simpelthen for nem at åbne for en indbrudstyv i dag.

Dine døre bør også være i god stand og massive, da de eller kan give alt for let efter for fx pres og spark.

I Albertslund sætter vores låsesmed også fokus på terrassedøre og vinduer, da de ofte bliver “glemt”, men ikke glemt af tyven. Et vindue på bagsiden af dit i hus eller en terrassedør ud til en ugeneret have er et fredeligt og uovervåget sted. Det er dejligt for familien i huset, men det er desværre også fint for tyvene – her kan de arbejde ubemærket.

Når du skal sikre din bolig i Albertslund med låseservice, så er det derfor vigtigt, at du også husker de andre adgange udover hoveddøren.

Hvordan sikrer låsesmeden dørene i Albertslund?

Der eksisterer selvfølgelig mange forskellige muligheder for låseservice, der kan sikre din terrassedør eller dine vinduer. Det afhænger også af hvilken låsning du har på din Albertslund bolig i dag. Det kan være, at vores låsesmed kan supplere din eksisterende aflåsning, så vi holder prisen nede. det kan også være, at du skal have udskiftet dele eller hele din aflåsning.

Du kan fx få et code-handle på din terrassedør eller en Secure You på dine døre og vinduer. Dette er en supplerende låseløsning med en enhed, som vores låsesmed monterer bag det eksisterende greb. Låsesystemet er elektronisk, og du kan styre det med en diskret fjernbetjening. Systemet kan vores låsesmed integrere med alarm- og låsesystemer, hvilket giver nogle fantasitiske sikkerhedsløsninger. Det kan fx aflåse alle låse, når alarmen går, og give dig en melding om huset er sikret og aflåst forsvarligt.

Ruko code-handle er en løsning, som vores låsesmed i Albertslund kan stå inde for. der eksisterer elektroniske låse og systemer på markedet, som vores låsesmed ikke vil føre eller montere, da de har for mange reklamationer og reperationer. Ruko code-handle er ikke en af dem!

Code-handle kan du låse med et tryk, du behøver ikke en nøgle for at låse døren op, og vores låsesmed i Albertslund kan montere det på de fleste typer af døre – det er en enkel og funktionel låseløsning. Er det nødvendigt med en nøgle til døren, så anbefaler vores døgnvagt låsesmed et terrassedørsgreb fra Ruko, der er af høj kvalitet og funktionelt.

Vil du vide mere eller er du i tvivl?

Vores låsesmed vejleder om alt i låseservice ganske gratis!

Kontakt Albertslunds låsesmed Danlåse på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Låseservice af de primære dørelåse, når du bor i Albertslund

Dit behov for låseservice afhænger af, om du bor i lejlighed, hus eller rækkehus. I de forskellige ejendomme er der forskellige primære døre, som fx opgangsdør og bagdør til lejligheden og bryggers eller kælderdør i huset. Fælles for boligerne er hoveddøren, men derfor er det vigtigt ikke at glemme låseservice på fx kælderdøren, da den er et yndet indbrudsmål.

Det er også vigtigt, at huske på at fx hoveddør og bryggersdør er udsat for yderligere slidtage, og da de bliver brugt ofte, så er det vigtigt med en låseløsning, der fungerer godt og nemt i hverdagen. Vores låsesmed i Albertslund kan hjælpe med både billige elektroniske eller nøgleaflåsningsmuligheder.

Vores låsesmed hjælper også gerne med trepunktslåse, kasselåse eller montering af en ekstra lås, for at styrke din sikkerhed i Albertslund. Hvilken løsning der er bedst, det afhænger af din eksisterende lås.

Kontakt vores døgnvagt låsesmed i Albertslund for et billigt kvalitetstilbud på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Der er også tiltag, som du selv kan gøre for at sikre din bolig. Nedenfor er en vidoe fra Danmarks Radio og Politiet, hvor du kan få gode råd mod indbrud i din bolig:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

 

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?