Danlåse

Akut oplukning ved låsesmed fra kun 495 kr.

 

Danlåse i København, Køge og Roskilde området

Vi klarer oplåsning af din dør, hvis du er smækket ude

Er du låste ude, eller har du mistet dine nøgler?

 

Bare rolig! Vores låsesmed kører hele året til oplukning.

 

Hvis du er havnet i den uheldige situation, at være låst ude, så er vi klar til at rykke ud for at hjælpe dig alle dage på året.

 

Vores låsesmede er naturligvis autoriserede til oplåsning, og de har mange års erfaring med oplukning af døre for både private og erhverv. Vi kan åbne alle slags låseprofiler i hjem, virksomhed eller bil på få minutter – uden at gøre skade på hverken dør, karm eller lås.

 

Hvad koster en oplukning af dør?

 

Danlåse er din billige låsesmed, der kan hjælpe dig med oplukning af dør til låsesmed priser fra kun 495,- kr i dagtimerne og 795,- kr aften, weekend og helligdage.

 

Ring til os på telefon 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu!

 

Oplåsning af din dør på få minutter!

Vi er altid lige i nærheden! Vi kan derfor ofte være hos dig indenfor 25 minutter.

Når vores autoriserede låsesmed ankommer til dig, går han straks i gang med at vurdere, hvad der skal til for at låse døren op. Der er nemlig mange måder, hvorpå vi kan udfører oplåsning din dør, og vores opgave er, at finde frem til den mest hensigtsmæssige.

Vi bruger godkendt special værktøj og kan på få minutter åbne din dør, så du kan komme ind i varmen igen.

Korrekt oplåsning af din dør ved vores låsesmed

Vi udfører oplåsning af dørlås med godkendt special værktøj, så der ikke kommer skade på din lås, dør eller karm. Efter oplukningen kan man derfor hverken se eller mærke forskel på lås eller nøgle – de fungerer som de skal.

Oplåsning uden skader

Vores døgnvagt låsesmed kan åbne alle låse for dig på alt fra biler, porte og elevatorer til hoveddøre og postkasser. Vi forstår, at det er vigtigt, at låsen fungerer upåklageligt bagefter, og vi er specialiseret i oplåsning af dør uden skader på låsen.

Skulle der opstå problemer, så tager vi den naturligvis med dig undervejs. Vi udfører ikke noget ved oplåsningen, som du ikke er indforstået med. Der kan dog være f.eks. rust eller slid på låsen, som gør, at den ikke virker. I sådanne tilfælde, taler vi med dig om den bedste løsning – det kan være at du skal have skiftet nogle dele af låsen.

Vi er altid opmærksomme på at levere den sikreste oplåsning til den bedste pris på markedet!

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

Michael om Danlåse

Trustpilot

Sikker oplåsning af din dørlås

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en oplåsning af din dør. Om du er smækket ude, har mistet nøglen eller nøglen sidder fast i låsen, kan vi udfører oplåsning af dørlåsen.

Før vi åbner din dør, beder vi om at se ID eller tilsvarende verificering. Dette er for at sikre, at netop kun de, som skal have adgang til boligen, får adgang!

Det sker, at folk får rekvireret låsesmeden lidt for hurtigt til en oplukning, og de fx finder en nøgle eller får døren op på anden måde. Du kan godt aflyse en oplukning, helt frem til vi rykker ud, men er vi rykket ud, så vil vi fakturere for forgæves udrykning af 495 kr. i dagtimer og 795 kr. aften og weekend.

Hvis du har mistet din nøgle

Har du mistet din nøgle enten ved tyveri eller tabt nøglen, så anbefaler vi altid en omstilling af låsen ved samme lejlighed, så den der finder nøglen, ikke har adgang til din bolig.

Har du brug for oplåsning af dør ved låsesmed, fordi du har mistet dine nøgler, så laver vi en gratis vurdering af din sikkerhed. Vi kan på stedet vurdere, om der er behov for en ny lås, eller om vi kan omstille den eksisterende.

En omkodning efter oplåsning af din dør, er den billigste løsning, og en lige så sikker løsning som en ny lås, hvis ellers din eksisterende lås er tidssvarende og i godkendt sikkerhedsklasse.

Vi tilbyder at omkode din lås i forbindelse med en oplukning af dør for et tillæg på kun 250,- kr inklusiv moms.

Læs mere om omkodning af låse her.

oplåsning oplukning af dør danlåse

Nøglen sidder fast i låsen

Sidder nøglen fast i låsen, kan det både være selve nøglen eller låsen, der er i stykker. Nøglen kan fx være slidt og låsen i baglås, eller den kan trænge til restarering. Det sker også, at nøglen er knækket i låsen, og der sidder et nøglestykke fast.

Vores låsesmed kan hjælpe dig, ligemeget hvad der er galt. Vi udfører både sevicering af låsen, udskiftning af lås og kan skære nye nøgler på stedet. Så, ligemeget hvad der er galt, så kan vi løse det med det samme.

Vi du vide mere, så er du velkommen til at ringe til os på 71 20 25 25. Du kan også læse mere om vores priser her, eller sende os en mail på info@danlaase.dk

Når låsesmeden åbner din lås

Vi har mange års erfaring med forsikrings- og politisager i forbindelse med fx oplukning eller omkodning af låse. Har du fået stjålet dine nøgler, så vejleder vi dig også gerne i forhold til dækning af udgifter med forsikrings- og politianmeldelse.

Når vi er ude, vejleder vi dig gerne om indbrudssikring, og generelt er nabohjælp også en mulighed i både villakvarterer og boligkomplekser.

Vi oplever til tider, at vi bliver kaldt ud, og derefter aflyst, fordi vores kunder fx har fundet nøglen. Vi vil derfor bede jer om, at være sikker på at alle alternativer er overvejet, før I rekvirerer en låsesmed. Er du sikker på du ikke kan finde nøglen? Er du sikker på, at du ikke kan komme ind af anden vej? Er du sikker på, at du ikke kan skaffe en ekstra nøgle?

Det vil sige: Er du sikker på, at du er låst ude?

Vores låsesmed forstår godt, at vores kunder kan komme i tanke om en løsning, og at være smækket ude er en fustrerende situation. Derfor tager vi som udgangspunkt ikke betaling for et forgæves udkald. Vi tager dog forbehold for, at vores låsesmed er fremme på stedet for oplukningen eller tæt på. Der kan være situationer, hvor vi er nødt til at tage 495 kr. for et forgæves udkald.

oplåsning af dør

Bliv en af vores tilfredse låsekunder

Vi ved, at det er en tillidssag, når vi skal udføre en opgave for dig. Det er din sikkerhed, der er på spil og vi garanterer, at vi ikke forlader dig, før du ikke er låst ude, og din sikkerhed er helt i top.

Med Danlåse får du samtidig en autoriseret låsesmed til markedets laveste priser – døgnet rundt.

Vi lever af tilfredse kunder og er stolte af alle vores 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, LinkedIn, Kraks og Google+.

Vi ser frem til, at du bliver en af vores tilfredse kunder.

Du kan læse flere anmeldelser af os på Trustpilot

Ring til os nu på telefon 71 20 25 25 – vi er på arbejde lige nu! 

oplåsning dørlås akut låsesmed døgnvagt

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  Mobilpay for biloplukning

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  info@danlaase.dk

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  5 + 3 =