Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Reparation af lås hele året ved autoriseret låsesmed

Kører din lås ikke, er låsen i stykker, eller sidder nøglen fast?

Danlåse har mange års erfaring med reparation af låse og andre former for låseservice for private og erhverv. Vi udfører akut og planlagt låsereparation til faste lave priser fra kun:

495 kr.i dagtimer og 795 kr. aften og weekend 

Vores låsesmed kan restaurere alle låseprofiler, og vi arbejder dagligt i både avancerede låsesystemer, almindelige låseprofiler og unikke låseprofiler i bevaringsværdige ejendomme.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med en hvilken som helst lås. Når vi er på stedet, giver vi dig også gerne gratis vejledning i, hvordan du vedligeholder dine låse, så de holder længst muligt uden skader.

Ring til os på 71 20 25 25 – vi er på arbejde nu!

Vi indhentede tilbud fra flere låsesmede, da vi skulle have nye låse derhjemme. Vi valgte Danlåse, da de gav det bedste tilbud og den bedste vejledning, til hvilke låse, der passede til vores behov, og vi er rigtig glade for vores nye låse. Klar anbefaling fra os.

 

 

Trine Rasmussen

På Trustpilot

Reparation af dine låse hos dig

Er din lås gået i stykker? Vi rykker ud til dig akut!

Vores låsesmede har mange års erfaring med reparation og låseservice. De er alle autoriserede og uddannede, så de kan varetage alle låsetyper og mærker. Vi kører ud i København, Køge og Roskilde området hele døgnet, da vi ved, at vores kunder kan have brug for akut assistance. Vi har fokus på kvaliteten i vores arbejde, og vi kører ikke før, du er tilfreds.

Danlåses autoriserede låsesmede kommer ud til dig, hvis du har brug for at få repareret låsen fx udtagning af en knækket nøgle. Vi kan både hjælpe dig med en enkelt lås eller flere. Vi fører alle mærker af låse på markedet. De forskellige låse som fx Ruko og Dorma har hver deres styrker, og vi vejleder dig vedrørende den bedste istandsættelse af dine låsecylindre.

Reparation af din lås hele året

Vores mål er, at din sikkerhed er i top, og netop dine låse virker efter dine behov. Så, hvis din nøgle er knækket i låsen eller låsen ikke virker. Ring til os på  71 20 25 25 for en uforpligtende snak eller akut assistance. Vi kan hjælpe med alle låseprofiler, og vi kan ofte være hos dig og udfører ofte akut låsereparation indenfor 25 minutter.

Vi står til rådighed lige nu på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Låseservice hos dig, når din lås er i stykker!

Danlåse servicerer dine låse, hvis du oplever, at de er i stykker, kører stramt, eller sidder nøglen fast i låsen. Vi har kun autoriserede låsesmede som er uddannet og har mange års erfaring indenfor faget. Vi har døgnvagt, og vi kører ud til din adresse. Vi kan ofte være hos dig indenfor 25 minutter – og vi kører ikke, før din sikkerhed er i top.

Du kan også sikre dig yderligere med fx nabohjælp. Når vi er hos dig, vil vi altid vejlede dig om vedligehold af dine låse på døre, vinduer osv. Danlåse arbejder med alle typer og mærker af låse: Ligemeget, hvilken lås du skal have lavet, så kan vi hjælpe dig!

Kontakt vores låsesmed på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

Vi går op i høj sikkerhed, kvalitet og den gode kundeoplevelse.

Du kan læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Hvad kan jeg gøre, når min lås ikke virker?

Det er vigtigt, at du løbende vedligeholder og smører dine låse – så holder de længere. Når skaden er sket, og din lås ikke virker, så anbefaler vores låsesmed, at du kontakter en fagmand.

Vores låsesmed er faglært og uddannet i at reparerer låse, og hvis du selv prøver, at lave din lås, eller udtage en knækket nøgle, så er der risiko for, at du ødelægger låsecylinderen.

Vores låsesmed reparerer fx låse, når de er gået i stykker eller en knækket nøgle sidder fast i låsen. Vi tager dog forbehold for, at låsen er slidt og ikke tidssvarende. I disse tilfælde kan vi nok reparere låsen, men vi vil i situationen anbefale udskiftning af låsen. Ingen låse holder evigt, og er din lås mere end ti år gammel, så bør du nok få den skiftet. En ting er, at den skal virke, men med en nyere lås, vil du også være bedre sikret.

Vores låsesmed reparerer alle låseprofiler

Når en lås er i stykker, så skyldes det ofte, at der er en del af låsen, der er knækket, eller en fjeder der er slidt op. Vores låsesmed kan derfor skifte den ødelagte del af låsen, og så virker den igen.

Vores låsesmed oplever til tider, at låsen er i stykker, fordi den ikke er blevet smurt. Vi smører selvfølgelig gerne din lås, så den kører glat, men du kan også selv prøve at smøre låsen.

Det sker også, at vores låsesmed kommer ud til låse, der er blevet ødelagt ved indbrudsforsøg. I disse tilfælde kan det være at dit forsikringsselskab dækker, at vi kommer ud og reparere din lås.

Skal du have skiftet din lås, repareret din lås eller er du i tvivl? Kontakt os på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected] vi vejleder dig gerne!

Din lås kan være for gammel..

Leverandører af låse som Ruko og Dorma udvikler hele tiden deres produkter, og tyvene gør desværre det samme. Det betyder, at din lås skal være up-to-date, hvis tyven ikke skal kunne åbne den nemt og hurtigt.

Vores leverandører som fx Ruko leverer derfor låse og nøgler i dag, som er bore- og dirkesikre, og vi har et mål om at levere den bedste låseservice til laveste pris. Vi reparere både mekanisk og elektroniske sikkerhedsforanstaltninger og alle typer låsesystemer uanset leverandør.

Vi prioriterer, at kunne leverer professionel låseservice til laveste pris. Derfor har vi kun udkørende låsesmed og ikke en fysisk forretning. Vores værksted er i bilerne, og de er udstyret, så vi kan udføre alle reparationer på stedet.

Kontakt Danlåse låsesmed vedr. reparation af din lås på tlf. 71 20 25 25 eller [email protected]

De kan kun anbefales. Jeg har nu haft brug for dem to gange og priser, rådgivning, service og alting har været fuldstændigt i top begge gange.
Opgaverne har været ret forskellige, men kvaliteten af arbejdet har været det samme.

Håndværkere med samvittighed, der er rigtigt dygtige til at løse hvad end for en udfordring du står med.

 

Naja Lydeking-Olsen

På Trustpilot

Vores låsesmede er professionelle fagmænd, og det sikrer dig høj kvalitet i reparationen af dine låse. Vil du gerne prøve selv, så er der massere hjælp at hente på fx YouTube. Men pas på ikke at skade låsen. Vi kommer til tider ud til ødelagte låse, der fx er blevet smurt i forkerte olier. Skal du smøre dine låse, så kan du læse en vejledning fra os på siden “Låse og Nøgler“.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?