Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Læs gode råd om låse og nøgler

LÅSE OG NØGLER

Vores låsesmed har skrevet nogle gode råd vedrørende låse og nøgler på denne side. Du kan også gå til montering af nye låseudskiftning af låse, priser på låse eller se, hvad vi ellers tilbyder af låseservice.

Sådan fungerer dine låse 

Her kan du læse hvordan dine låse og nøgler fungerer og sikrer dig.

Låse og nøgler er designet, så den samme nøgle kan bruges til alle boligens døre, vinduer, og postkassen. For virksomheder gør systemerne det endda muligt at kombinere låse i forskellige sikringsklasser. dette er uden at medarbejderne behøver mere end én nøgle.

Foruden, selve cylinderen, består en godkendt lås af en række produkter som langskilte, låsekasser og slutblik. Disse skal installeres korrekt, for, at låsen fungerer optimalt og kan placeres i den rette sikringsklasse.

Hvilken lås og nøgler passer til dine behov? Det kan låsesmeden vurdere for dig ved en uforpligtende besigtigelse. Ring til os på  71 20 25 25 for at høre nærmere.

Vedligehold af dine låse

Det er vigtigt, at du vedligeholder dine låse, og det kræver ikke ret meget! Du skal bare smøre dine cylindre godt ca. to gange om året. Den bedste måde at smøre dine låse er med en låsespray med teflon, som du kan købe i de fleste byggemarkeder. Når du smører dine låse, forlænger du også deres levetid.

Sådan gør du:

  1. Køb trykluft og låsespray på dåse i dit lokale byggemarked
  2. Rens alle låse med trykluft
  3. Smør alle låse med låsespray – hellere for meget end for lidt

Vi anbefaler, at du køber en låsespray med teflon og af god kvalitet, da den ellers kan ødelægge låsen. Får du smurt med en dårlig låseolie, kan du rense låsen med petrolium og derefter smøre med en ny låsespray. Hvis dine låse kører trægt, kan det være låsen er slidt eller skal renses, men det kan også være din dør, der over tid, er blevet lidt skæv.

Er du i tvivl?

Ring til os på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] for vejledning og et uforpligtende tilbud.

Du kan oftest også få vejledning på leverandørens hjemmeside. Her er fx Rukos vejledning om vedligehold af låse.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Danlåse kan hjælpe dig med alle nøgler og låse

Nøgler og låse hos os er kun fra kvalitetsmærker, der er i højeste sikkerheds kategori. Vi kan hjælpe dig, ligemeget hvilken låse og nøgler du har på nuværende tidspunkt. Og, vi kan hjælpe ligemeget om det er din billåsdørlås, vindueslås eller postkasselås, som du skal have hjælp til. Vi udfører også låseservice for erhverv, så skal I have hjælp til portlås eller systemlåse, så har vi stærk erfaring i produkterne på markedet!

Vi anbefaler fx Dorma RS8 og Ruko Garant Plus, som er baseret på den nyeste teknologi: Cylinderen er borebeskyttet og dirkesikker. Garant Plus er patenteret og godkendt af ”Forsikring & Pension” i højsikkerheds kategorien.

Ruko 1200 og Dorma er godkendt i højeste sikkerhedsklasse. Disse bør anvendes hvor sikkerheden prioriteres højt. Cylinderne i Dorma RS8 og Ruko Garant Plus er boresikret og kopibeskyttede (patenteret). At systemet er patenterede betyder, at nøglerne ikke kan piratkopieres i patentets løbetid. Ring til os for personlig vejledning på 71 20 25 25

Professionel
 
Pålidelig og kompetent. Vi fik stillet låse om, så der er samme nøgle til alle låse i døre og postkasse.
Susanne Christensen

Trustpilot

En og samme nøgle til alle dine låse?

Vi kan omkode alle dine låse til én nøgle, og du kan også vælge Garant Plus, så du kan bruge samme nøgle til alle døre og låse i ejendommen. Den passer også til Ruko’s brede sortiment af beslag. Garant Plus fås i poleret krom, poleret messing og rustfrit look. De er alle med stor fleksibilitet, flot design og funktionel nøglekomfort.

Nøglerne er patentbeskyttet. Sammen med Garant Plus følger et kort med en personlig kode, så ingen andre end du kan få lavet nøglekopier.

Fakta om Ruko Garant Plus og Dorma RS8

• Opfylder DS/EN 1303

• Bore-sikring

• Dirke-sikring

• 2 spærresystemer

• Patenteret profil

• Patenteret teknologi

• Sidekode

• Nikkelfri nøgle

• Nøgler kan kun kopieres ved fremvisning af sikkerhedskort

Vil du have de nye patentbeskyttede låse, så ring til os på 71 20 25 25 for et uforpligtende tilbud.

Assistance ved indbrud, indbrudssikring & forsikringsgodkendte låse

Gratis besigtigelse hos låsesmed Danlåse

Danlåse er specialiseret i indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse – kontakt på 71 20 25 25

På denne side kan du læse mere om dine indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse. Det er ikke lige meget, hvilke låse du har, hvis du får indbrud, og skal have forsikringsdækning. Du kan også kontakte os på 71 20 25 25 og få en gratis besigtigelse ved en autoriseret låsesmed. Ved besigtigelsen giver vi dig gode råd, til hvad du selv kan gøre. Vi giver også en professionel vurdering af din sikkerhed. Hvis det fx er nødvendigt med nye låse, så kommer vi med et uforpligtende tilbud ved besigtigelsen. 

Lynhurtig udrykning
 
Jeg var lige flyttet ind, og så nogen luske rundt ved mit hus. Super ubehageligt!! Jeg ringede til Danlåse, som kom med det samme og omkodede alle mine låse.
Christa Philipa Cere

På Trustpilot

 

Har du haft indbrud?

Danlåse har mange års erfaring med forsikrings- og politisager. Har du haft indbrud eller forsøg på indbrud, så kommer vi gerne ud og sikrer dit hjem fra 495 kr. inkl. moms. Vi er også vant til at håndtere dokumentationen omkring forsikringssager både i forhold til politi og forsikringsselskab. Ring til os nu på 71 20 25 25, så kommer vi med det samme og udbedre skader på dine låse, dørpumper etc.

Indbrudssikring: Er dine vinduer og døre sikre nok?

Hvis du lige er flyttet, er du så helt sikker på, at du har fået overdraget alle nøgler? Hvis du er i tvivl om sikkerheden, så kommer Danlåse gerne ud og laver indbrudssikring af din ejendom.

For at lave indbrudssikring af din bolig, kan du optimere sikkerheden med korrekte låse på flere områder:

» Hoved-, terrasse- og kælderdør

» Vinduer fra kælder til kvist

» Udhus, garage og skur

» Postkasse

Ved en besigtigelse laver vi sikkerhedstjek på alle døre og vinduer: Du bliver sat grundigt ind i evt. problemstillinger og mulige løsninger, og herefter får du et helt uforpligtende tilbud fra os.

Forsikringsselskaberne stiller krav til din lås!

Har du forsikringsgodkendte låse?

F&P (Forsikring og pension) har udarbejdet en sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre for forsikringsgodkendte låse. For virksomheder gælder det, at nu mere tyvetækkeligt interiør eller varesortiment er – jo højere krav stiller forsikringselskaberne.

Danlåse, indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse

Indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse – find din nøgle!

F&P forsikringsgodkendte låse registrerer produkter til sikkerhedsforanstaltninger i fire kategorier illustreret i farverne rød, blå, grøn og gul. For at blive F&P godkendt i den højeste sikringsklasse skal virksomhedens låse være sikre mod gennembrydnings- og oplukningsforsøg. Låsene i den laveste gule klasse kun skal være hæmmende.

Det er dog ikke nødvendigt at prioritere sikkerheden lige højt i alle virksomhedens lokaler. Sikkerheden skal ofte være i top på yderdøre, data- og arkivrum, og resten af virksomheden kan måske have et lavere sikkerhedsniveau.

Danlåse tilbyder fleksible løsninger med et kombineret låsesystem med forsikringsgodkendte låse, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Med fx Ruko’s patenterede låsesystemer, er det netop muligt at kombinere højsikkerhedsprodukter som CLIQ og dp med serie 640 cylindre og nøgler.

De kan kun anbefales. Jeg har nu haft brug for dem to gange og priser, rådgivning, service og alting har været fuldstændigt i top begge gange.
Opgaverne har været ret forskellige, men kvaliteten af arbejdet har været det samme.

Håndværkere med samvittighed, der er rigtigt dygtige til at løse hvad end for en udfordring du står med.

Naja Lydeking-Olsen

På Trustpilot

 

Danlåse låsesmed hjælper gerne med din sikkerhed

Danlåse vurderer indbrudssikring og om dine låse er forsikringsgodkendte.

Indbrudssikring og forsikringsgodkendte låse – vores autorisation er din sikkerhed!

Mange har stadig monteret de usikre og ikke forsikringsgodkendte låse 5-stift i deres bolig eller virksomhed. Som autoriseret låsesmed anbefaler vi, at du kontrollerer din nøgle – hvis den har et rundt nøglehoved, er det en 5-stift, og den bør skiftes ud! Er du i tvivl – ring til os, og få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

I forbindelse med flytning bør man som minimum altid få omkodet låse, så der ikke er andre, der har adgang til boligen – det handler om din sikkerhed.

Læs mere om vores priser her eller ring på 71 20 25 25 for et uforpligtende tilbud.

Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?