Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.

DANLÅSE ER DIN BILLIGE LÅSESMED I SØBORG MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE

Vores lokale og billige låsesmed i Søborg udfører alt i låseservice 

Vores autolåsesmed og låsesmed i Søborg er autoriserede og arbejder specialiseret. Dette sikrer dig den bedste låseservice i Søborg, og vi har døgnvagt, så vi kan hjælpe dig til hver en tid! Vores låsesmed kan ofte være hos dig på 25 minutter, hvis det er akut.

Vi kører til faste lave priser fra kun 495 kr. i dagtimer / 795 kr. aften, weekend og helligdag

Kontakt vores billige låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

Vi udskifter mange låse, fordi de er i stykker eller forældede. Der i dag mange boligforeninger, der går over til låsesystemer. Vores låsesmed i Søborg leverer og monterer også låsesystemer til din boligforening til en fair pris.
Hvis du har brug for at se priser for specifikke services, så kan du se vores prisliste her.
Vi bestræber os på at være gennemsigtige, så du ikke oplever nogle uforudsete udgifter når du bruger os!

Der eksisterer et utal af låse på markedet fra de forskellige producenter. Vores fagkatalog fra Ruko alene, er på flere hundrede sider. Derfor kan det virke uoverskueligt, at finde det rette produkt til den rette brug. Brug vores låsesmede i Søborg – vi er altid klar til at give den bedste vejledning.
Det er vores levebrød at kende alle vores produkter og leverandører. Så lad det være op til en fagmand, at vurdere hvilke lås eller låse, der passer til netop dine behov.

Danlåse er din billige låsesmed i Søborg, og vi står altid klar til at hjælpe dig på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]. Vi kører også i Lyngby, Bagsværd samt store dele af resterende Sjælland!

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

“De kan kun anbefales. Jeg har nu haft brug for dem to gange og priser, rådgivning, service og alting har været fuldstændigt i top begge gange.
Opgaverne har været ret forskellige, men kvaliteten af arbejdet har været det samme.

 

Håndværkere med samvittighed, der er rigtigt dygtige til at løse hvad end for en udfordring du står med.”

 

Naja Lydeking-Olsen

På Trustpilot

Vores kundetilfredshed er høj – læs flere anmeldelser af Danlåse på Trustpilot

Din døgnvagt låsesmed til alt låseservice i Søborg 

Danlåse har lokal døgnvagt låsesmed i Søborg, som er vant til at arbejde i dit nærområde. Vores låsesmed er også autoriseret, så du får en fagmand med lokalkendskab til sikring i dit område. Låsesmeden i Søborg kan hjælpe dig med alt i låseservice. Vi udfører fx ofte:

Har du brug for hjælp til andre låseopgaver i Søborg? Kontakt vores døgnvagt låsesmed på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Du kan også læse mere om vores låseservice i Søborg her.

Autoriseret låsesmed i Søborg

Vores låsesmed i Søborg er autoriseret – og, vores autorisation er din sikkerhed!

At blive autoriseret låsesmed kræver en fire årig uddannelse med bestående eksamener. Vi er autoriseret med mange års erfaring som låsesmed i Søborg. Der er ikke den lås, som vi ikke kan hjælpe dig med. Vores låsesmed i Søborg tilbyder kun kvalitetslåse, der er forsikringsgodkendte, og vi kører ikke før du er sikret bedst muligt. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og derfor er det vores mål at leverer professionelle løsninger i låseservice til lavest mulige pris. Vi vil være bedst og billigst!

Lige meget hvilken låseopgave du har i Søborg, så er du også velkommen til at kontakte låsesmeden på 71 20 25 25 eller [email protected]. Vores billige låsesmed kommer gerne med gode råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud på låseservicering af din bolig eller virksomhed.

Vi er Søborgs lokale låsesmed for privat og erhverv

Søborg består af dejlige områder og bygninger, som vores låsesmed hver dag er med til at værne om. Vi kører lokalt, og vi kender derfor både udfordringer og styrker, når vi skal hjælpe med at sikre din bolig med professionel låseservice. Vores låsesmed hjælper dagligt både lokale virksomheder, forretninger og privatkunder nær dig, og derfor er vores lokale brand med den gode og sikre kundeoplevelse essentiel for vores låsesmed i Søborg.

Har du brug for en låseservice ekspert i Søborg?

Danlåses lokale og billige låsesmed er dit sikreste valg, og vi står klar til at hjælpe dig på telefonen eller pr. mail. Vi har både lavet en prisside og sider for hver af vores låsetekniske ydelser, så du har fuld gennemskuelighed i de priser og den låseservice, som vi tilbyder i Søborg.  Det er vigtigt, for vores låsesmed, at du føler dig tryg ved vores låseservice og i din ejendom.

Der er desværre en stigning i antal indbrud i danske hjem, og vi sætter en ære i at servicere dig, så det ikke bliver i dit hjem! Vi garanterer dig derfor kvalitetsprodukter og autoriseret låseservice til markedets laveste pris. Vores døgnvagt låsesmed i Søborg kører ikke med tilbud eller skræk kampagner, vores strategi er faste lave priser – hele tiden, hele døgnet.

Kontakt Søborgs låsesmed Danlåses på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Låseservice af højeste kvalitet i Søborg – vi lever af tilfredse kunder

Vores låsesmed i Søborg kører ikke før du er tilfreds og sikker! Det er så enkelt.

Låsesmeden er nemlig en del af lokalområdet og brænder for sikring af det. Vi vil også rigtig gerne beholde vores kunder, fordi de har lyst til at blive hos os, når de oplever den bedste service og sikring til en absolut fair pris. Daniel, der er låsesmed i Søborg, sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, også kan han godt lide at møde mange forskellige mennesker hver dag.

Vores låsesmed er udadvendt, og han vejleder dig gerne, når han alligevel er hos dig. Hvordan kan du selv kan sikre din bolig? Hvordan vedligeholder du dine låse, så de virker upåklageligt i mange år? Vedligehold af dine låse kan du nemlig selv klare, det tager ikke mange minutter om året, og det har stor betydning for, at din lås ikke går i stykker eller begynder at køre dårligt.

Det er vigtigt for Danlåse at være på forkant. Derfor er det vigtigt, at vi er lokale, så vi hele tiden har en finger på pulsen i forhold til behovet for sikring og låseservice i Søborg. Vores låsesmed er også løbende på kurser og certificeringer, så han har stærke kompetencer indenfor låseservicefaget, og han samtidig har kvalifikationer og erfaring med alle sikrings- og låseløsninger.

Erfaring, fagekspertise og lokalkendskab i Søborg 

Det er vigtigt, for vores låsesmed i Søborg, at han ikke bare kan tilbyde produkter og montering af dem – men, at han også har erfaring og uddannelse i dem. Dermed kan låsesmeden nemlig vejlede dig til den bedste løsning for dig. Der er fx produkter, som vi vil fraråde, og andre som vi vil anbefale. Også er der produkter, der er egnet nogle steder og ikke andre. Det kræver erfaring og fagekspertise at vide, og derfor står vores professionelle låsesmed billigt til rådighed for dig i Søborg – også til en helt uforpligtende snak.

Er du i tvivl? Ring eller skriv til Søborgs låsesmed for vejledning på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Anbefalinger fra vores låsesmed i Søborg

Vores billige låsesmed på Søborg er fagmand i sikring af din ejendom.

Vil du gerne flytte til Søborg? Det kan vi godt forstå! Vores billige låsesmed i Søborg, hjælper dig gerne med at sikre din nye bolig. Hvis du lige er flyttet ind, er det sikrest, at du får omkodet dine låse – det er et billigt alternativ til udskiftning.  Kontakt Søborgs låsesmed nu på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Du kan også selv gøre en del for at undgå indbrud. Her giver Falck nogle gode råd om forebyggelse:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

71 20 25 25

 

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?