Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Autoriseret og professionel låsesmed for polti og foged

LÅSESMED FOR POLITI OG FOGED

Danlåse er behjælpelige ved politi- og fogedsager

Vi har hurtig udrykning og stor ekspertise i politi- og fogedsager.

Danlåse har kun autoriserede låsesmede for foged og politiet i døgnvagt. Vi ved, at tid kan være en faktor i disse sager! Vi er lokal låsesmed på vestegnen og i Københavnsområdet. Derfor kan vi ofte være fremme indenfor 20 minutter.

Vores låsesmede har haft mange politi- og fogedsager igennem årene. De har derfor stor ekspertise på med denne type sager. Vi kan lave oplukning af alle former for låse cylindre, og vi kan ofte åbne låse på få sekunder. Da vi har mange års erfaringer, er vi også vant til at agere professionelt. Vi er trænet i de forskellige situationer, der kan være ved foged- og politisager. Det er vores prioritet at levere en professionel ydelse og service for jer og de involverede. Vores kontor er vant til det medfølgende papirarbejde. Vores holdning er, at vores offentlige kunder som politi, foged og advokater skal opleve et professionel og venligt samarbejde.

Professionalisme til faste lave priser ved offentlige sager

Vi prioriterer at levere kvalitetsarbejde med professionel service til faste lave priser. Vi kører hele døgnet til priser for en oplukning fra 495 kr. i dagtimer. Det koster fra 795 kr. aften, weekend og helligdage.

Alle vores priser er inklusiv moms. Du kan læse mere om vores priser her.

Det er et opmærksomhedspunkt, at ikke alle udkørende låsesmede er autoriseret. Voress låsesmed til politi- og fogedsager er autoriseret og specialiseret. Det betyder, at de har gennemgået en flere årlig uddannelse og bestået alle dertilhørende eksaminer. Vi holder hele tiden vores viden opdateret og følger udviklingen på markedet. Det er også vigtigt for os, at vores låsesmede forstår at agerer professionelt i situationen. Derfor sender vi kun låsesmede ud til jer, der har mange års erfaring.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Fast samarbejdsaftale med låsesmeden

Danlåse indgår også samarbejdsaftaler med politi og foged, hjemmeplejen og andre offentlige og private organer. Ved en samarbejdsaftale kan i altid ringe til os for råd og vejledning. Vi kommer til gratis besigtigelse og prioriterer sagerne. Vi kan rykke ud både efter aftale og akut hele døgnet.

Når i har en fast samarbejdsaftale med os, så er det den samme låsesmed, der kommer ud til jer hver gang. Derfor kender vores faste kunder os. De ved, at vi leverer professionel låseservice med fokus på tidsfaktoren, der ofte er i spil i disse sager.

Du kan læse mere om vores serviceaftaler her

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

71 20 25 25

 

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?