Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Tyverisikring af vinduer

Hvorfor er vinduessikring vigtigt?

Mange indbrudstyve kan let bryde ind af dine vinduer, hvis de ikke er sikret ordentligt. I nogle tilfælde kan det være nemmere at bryde ind gennem vinduer end hoveddøren. Når mange tænker på at installere bedre tyverisikring i hjemmet, er det tit dørene som bliver opgraderet først. Vinduerne er mindst ligeså vigtige, fordi der er flere måder at bryde dem op på.

Lynhurtig udrykning
 
Jeg var lige flyttet ind, og så nogen luske rundt ved mit hus. Super ubehageligt!! Jeg ringede til Danlåse, som kom med det samme og omkodede alle mine låse.
 

Christa Philipa Cere

På Trustpilot

De tre typiske måder indbrudstyven kommer ind i boligen via et vindue

  • Indbrudstyven smadrer ruden: Til trods for at det er på denne liste, sker det kun sjældent, at indbrudstyven smadrer ruden. Og den simple grund til det er: At det larmer. 

 

  • Den mest typiske måde: Tyven piller glaslisterne af og trækker derefter ruden ud. Det kan ske ved alle typer af vinduer, men også med vinduer, der sidder i enten hoveddøre eller terrassedøren.

 

  • Tyven brækker rammen op på vinduets karm med forskellige typer værktøj.

Gode råd til at tyverisikre vinduer

Hvis du ønsker at nedsætte risikoen for indbrud i dit hjem, er det en god idé at tyverisikre dine vinduer. Hvis du på samme tid har tyverisikret dine døre, er der stor chance for at tyven giver op, hvis det er for svært at få adgang til boligen. Alt efter hvordan din bolig ser ud, er det muligt at der er andre indgange, derfor er det altid vigtigt at tyverisikre hele boligen. 

 

  • Montering af låse: Hvis du ikke allerede har låse på dine vinduer, er det en god idé at overveje montering af låse på vinduer. Hvis du ønsker hjælp til at få nye låse monteret eller andre sikringstiltag, kan man altid anvende en autoriseret låsesmed til opgaven. 

 

  • Skift vinduerne ud: Det er højst sandsynligt, at vinduer installeret efter 2009 allerede har indarbejdet en række elementer, som sikrer bedre mod indbrud. Du kan ringe og høre producenten, hvis du er i tvivl om dine vinduer allerede har sikringstiltag. 


  • Sæt glaslisterne fast med sikringsskruer: For at forhindre indbrud gennem vinduer er det effektivt at montere sikringsskruer, som holder de udvendige glaslister fast. Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, da omkring 16% af alle indbrud sker ved, at tyven fjerner disse lister og ruden. Ved at bruge sikringsskruer øges vinduernes sikkerhed betydeligt, hvilket gør det vanskeligere for indbrudstyve at få adgang til din bolig gennem vinduerne. 

 

  • Overvej glas, der ikke kan smadres: Normalt er selve glasset i et vindue ikke sikret, hvilket giver en tyv mulighed for at smadre ruden. For at forhindre dette, kan man overveje at investere i nye vinduer med sikringsglas, eller udskifte de eksisterende ruder med sikringsglas. Det er vigtigt at bemærke, at kun særlige typer af laminerede glas kan betegnes som sikringsglas. Disse glastyper er designet til at være mere modstandsdygtige over for indbrud, hvilket øger sikkerheden i hjemmet betydeligt.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?