Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Tyverisikring af døre

Det er vigtigt at vedligeholde dørens lås

Når vi taler om indbrudssikring, er det vigtigt at man vedligeholder og sørger for at man har forsikringsgodkendte låse i sine døre. Ved mere end 25 procent af alle indbrud, brydes døren op, hvilket er en af grundene til, at dine døre skal sikres godt. 

 

Man kan med fordel få en autoriseret låsesmed til at hjælpe med indbrudssikring, da de nemt og hurtigt kan gennemgå og sikre at dine låse er i ordentlig stand. Hvis en låsesmed gennemgår dit hjem og tjekker for fejl og mangler, er det muligt at han finder problemer med sikkerheden. 


Hvis du selv ønsker at sikre dig imod indbrudstyven, er det muligt at følge vores mange gode råd til tyverisikring af hjemmet.

Lynhurtig udrykning
 
Jeg var lige flyttet ind, og så nogen luske rundt ved mit hus. Super ubehageligt!! Jeg ringede til Danlåse, som kom med det samme og omkodede alle mine låse.
 

Christa Philipa Cere

På Trustpilot

Hvordan kan man tyverisikre sine døre?

Du har flere muligheder, hvis du ønsker at tyverisikre dine døre. Vi har samlet en masse gode råd, som du kan læse herunder: 

    • Udskiftning af låse: Man kan selvfølgelig få udskiftet sine låse. Uanset om du ønsker at skifte hele låsen, låsecylinderen eller kasselåsen, er det positivt at få en ny og effektiv løsning. 

 

    • Udskift hele døren: Hvis man ønsker endnu mere sikkerhed, er det muligt at få skiftet hele døren. Man kan med fordel overveje at erstatte svage døre med sikkerhedsdøre, som er lavet af stål eller forstærket træ. I denne proces kan man også få monteret nye låse, hvilket giver en god sikkerhed. 

 

    • Installation af nokker og sikringsbeslag: Hvis du ønsker yderligere sikring af dine hoveddøre, er nokker og sikringsbeslag et godt sted at starte. De to ting giver ekstra sikkerhed, fordi det bliver sværere at tvinge døren op. 

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Overvej at opgradere til en elektronisk løsning

Elektroniske låse har i de seneste år oplevet en stigende popularitet, og denne tendens er tydelig både blandt private boligejere og i erhvervslivet. Mange vælger nu at skifte de traditionelle mekaniske låsesystemer ud med disse moderne, elektroniske alternativer. Dette skift skyldes primært de mange fordele, som installation af elektroniske låse tilbyder.

 

For det første giver elektroniske låse en højere grad af sikkerhed. De er ofte udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, som kan omfatte krypterede adgangskoder, biometriske løsninger som fingeraftryksscannere, og endda ansigtsgenkendelsesteknologier. Disse funktioner gør det betydeligt vanskeligere for uvedkommende at bryde ind, sammenlignet med traditionelle låse, som kan være mere sårbare over for picking og bumping teknikker.

 

Desuden tilbyder elektroniske låse en højere grad af bekvemmelighed. Med muligheden for at låse og låse op via smartphones, fjernbetjeninger eller keycards, elimineres behovet for fysiske nøgler, hvilket reducerer risikoen for at miste dem eller glemme dem.

 

Til trods for alle disse fordele, er det dog vigtigt at huske, at elektroniske låsesystemer også kræver regelmæssig vedligeholdelse og opdateringer for at sikre, at de fortsat er sikre og effektive. Derudover kan de være mere omkostningskrævende både i indkøb og installation sammenlignet med traditionelle mekaniske låse.

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?