Danlåse
Din autoriserede låsesmed i Køge fra kun 495 kr.
Låsesmed i Køge og omegn

Danlåse er billig låsesmed i Køge og omegn med døgnvagt til alt i låseservice

Velkommen til din autoriserede og billige låsesmed i Køge med døgnvagt

Vores låsesmede i Køge er autoriserede og kører ud til dig. Vi har mange års erfaring med låseservice for private og erhverv i Køge.

Vores låsesmed og autolåsesmed arbejder specialiseret, så vi altid kan tilbyde vores kunder professionelle løsninger udført af en fagmand. Vi kan derfor hjælpe dig med alle låseprofiler og låseopgaver! Uanset om du skal have nye låse, oplåst en dør eller installeret systemlåse.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller [email protected] – vi er på arbejde lige nu!

billig låsesmed Køge

Låsesmed i Køge priser:

Vi udfører låseservice i Køge og omegn til faste lave priser:

Fra kun 495 kr. inkl. moms i dagtimer

Fra kun 795 kr. inkl. moms aften, helligdag og weekend

Vores lokale døgnvagt låsesmed i Køge udfører fx:

Fandt du ikke din låseopgave på listen? Ring til os på 71 20 25 25 eller [email protected]

Jeg kan på det varmeste anbefale Danlåse. Jeg havde låst mig ude lørdag aften og var alene med mine børn. Så jeg ringede letterere desperat, da det skulle gå stærkt med at få låsen op. Godt det var en låsesmed med døgnvagt!  På under 20 minutter var den venligste låsesmed ude og låse mig ind. Og så var det endda med et smil på læben, og prisen var helt fair. Denne låsesmed vil jeg absolut bruge igen, hvis jeg nogensinde får brug for det. Vh Maria Saré
Maria Lyck Saré

På LinkedIn

Brug for akut låsesmed i Køge?

Er du smækket ude? Har du mistet dine nøgler eller er din lås gået i stykker?

Vores døgnvagt låsesmed kører 365 dage om året, og har du brug for akut assistance fra en låsesmed i Køge og omegn, så ring til os nu. Vi er ofte fremme indenfor 25 minutter! Har du brug for akut assistance, så tager vi ikke ekstra gebyrer. Vi rykker ud akut med de samme faste lave priser.

Danlåse er oprindelig staret som en lille lokal virksomhed, og vi lever af tilfredse kunder, der kommer igen. Vores daglige mål er derfor, at yde den bedste låseservice med professionelle løsninger til en rimelig pris. Vil du vide mere om vores kunders oplevelser med os?

Du kan også læse om vores kunders oplevelse med os på Trustpilot

Du er også velkommen til at kontakte os for vejledning om din låseopgave i Køge på 71 20 25 25 eller [email protected]

Låsesmed Køge døgnvagt

Lad vores låsesmed i Køge hjælpe med oplukning, oplåsning eller omkodning

Vi ved, at det kan være meget ubelejligt for dig, hvis du er låst ude eller andre har fået mulig adgang til din ejendom. Vores låsesmed udfører oplåsning eller omkodning af alt – også når du har fået stjålet din kuffert med navn, adresse og nøgler, eller når nøglen er knækket i låsen.

Vores autolåsesmed kører ud og laver biloplukning, når fx bilnøglen ligger i bagagerummet eller sidder i tændingen.

Vi ved, at dette kan ske for enhver, og at akut og hurtig hjælp fra en døgnvagt låsesmed i Køge er vigtig. Vores force er, at vi er lokale og altid lige i nærheden. Derfor kan vi tilbyde låseservice i Køge med akutvagt til faste lave priser.

Vores låsesmed kan ofte udfører en oplukning uden skade på få minutter. Vi tilbyder omkodning af din lås, som et billigere alternativ til at udskifte låsen eller låsene.

Dørpumpe monteret på dør

Dørpumper, dørlukkere og udskiftning af lås ved låsesmed i Køge

Køge er en hyggelig handelsby med massere af liv. Køge kommune har mange handelsdrivende forretninger, virksomheder og offentlige bygninger som fx Køge Sygehus. Køge kommune er i udvikling med både udstykning til nybyggeri og ombygning eller restaurering af eksisterende bygninger. Vi er en del af denne proces, når det kommer til sikring og låseservice, så vores døgnvagt låsesmed kender dit lokalområde i Køge godt.

Erhvervskunder udgør omkring 40 % af alle vores opgaver. Vores låsesmed har derfor stor erfaring og ekspertiser i servicering, montering og udskiftning af låse, dørpumper og dørlukkere på erhvervsejendomme i Køge.

Vores låsesmed kender Køge og omegn, og har stor erfaring i at uskifte lås i Køges bygninger. Vi arbejder med alt fra porte og industri til bevaringsværdige ejendomme. Vores låsesmed ved også, at vores lokale kunder har forskellige behov og ønsker. Om vi skal udskifte låse, reparere dørpumper eller montere nyt låsesystem, så tager vi altid udgangspunkt i vores kunder, når vi skal vejlede til den sikreste og bedste løsning.

Danlåse er en super dygtig samarbejdspartner, som vi har benyttet til flere projekter. Mvh. CS Byggeservice

CS Byggeservice

Om Danlåse på LinkedIn

Kan din hoveddør åbnes med en bankenøgle?

Den bedste måde at sikre din bolig på, er ved at have tidssvarende låse på alle dine yderdøre, som er både dirke- og boresikre. Desværre ser vi alt for ofte at, at mange har udtidssvarende låse på deres yderdøre. Det kan f.eks være en kælderdør eller hoveddør, der er udstyret med en Ruko 500-lås. Den kan du nemt kende på det runde nøglehoved, og låse af denne type kan indbrudstyven desværre åbne med bare et slag fra en såkaldt bankenøgle.

Lad vores låsesmed i Køge gå igennem din bolig, så du kan få et gratis og uforpligtende tjek af alle låsene fra fagmanden. Det koster dig intet.

På den måde kan du få indblik i din sikring: Er den god nok? Har du brug for låseservice i Køge?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine låse på 71 20 25 25 eller [email protected]

vinduessikring Køge låsesmed vindueslås

Undgå indbrud med vinduessikring ved vores låsesmed i Køge

Vinduer er et yndet mål for indbrudstyve, og vores låsesmed i Køge anbefaler derfor vinduessikring. Selv om det er muligt at få specialglas til dine vinduer, så kan det være svært at sikre vinduerne. Ofte bruger tyvene nemlig andre metoder end at smadre ruden, når de skal ind i en bolig. Du bør derfor have en tidssvarende vindueslås på vinduet, og den bør være i solid og god stand.

Vinduerne bør have solide hasper med låseanordning eller haspesikring, og præcis som på en dør, kan vores låsesmed i Køge montere nokker i hængselssiden ved udvendige låse.

Indbrudstyven ønsker at være så ubemærket og lydløs som muligt. Derfor vælger tyven ofte at afmontere glaslisten på et mindre vindue på bagsiden af huset. Vores låsesmed anbefaler derfor, at du på disse vinduer limer vindet fast med fx silikone – tal evt. med en glarmester: Det er altid godt at bruge en fagmand, så der ikke sker vandskader som konsekvens af din egensikring.

Eftersom tyvene ofte kommer ind af et mindre vindue, er det en god ide, at have ekstra låse på yderdørene, så man skal bruge nøgle indefra. På den måde har tyven ikke nogen nem udgang, og det er de færreste værdigenstande, som tyven kan få ud af et vindue. Når du skal have monteret eller udskiftet lås på dine vinduer, kan vores billige låsesmed i Køge hjælpe dig med både vejledning og montering.

Du kan læse mere om Køge by her.

Ring for låseservice i Køge på 71 20 25 25 eller  skriv til os på [email protected]

Låsesmed i køge sikre dit hus
Når du skal sikre dit hjem

Vi anbefaler en uddannet låsesmed, når du skal sikre dit hjem. Når låsene er på plads og monteret i solide døre, så er der yderligere tiltag, som du selv kan gribe fat i, når du skal sikre din bolig. Her kan du se en video fra Bolius med gode gør det selv råd:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

  FÅ ET TILBUD


  mobilpay betaling laasesmed koege

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  God service og fair pris

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
  Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
  Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
  Der er topkarakter hele vejen rundt.
  Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

  | Henrik på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

  | Julie Heyde på Google+ |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Super service!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
  (Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

  Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
  (Erhvervsnummer via MobilePay)

  Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

  | Majbritt Honnens på Trustpilot |

  - VORES GLADE KUNDER -

  //////////

  Helt i top!

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

  | Laura Jakobsen på Google+ |

  VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

  Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

  Geze låse logo
  Ruko låse og nøgler logo
  Dorma låse logo
  ABUS låse logo
  Politi logo
  Københavns Kommune
  Kirkens korshær
  Elindco logo

  71 20 25 25

  Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

  Kontakt

  DANLÅSE ////////
  Billig låsesmed hovedsæde Greve

  Greve Bygade 46
  2670 Greve

  +45 7120 2525
  [email protected]

  CVR: 32929273

   

  Hvad kan vi gøre for dig?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.