Danlåse
Din autoriserede låsesmed fra kun 495 kr.
Velkommen til Danlåse Ballerup

Din BILLIGE låsesmed i Ballerup – NÅR DU HAR BRUG FOR LÅSESERVICE

Døgnvagt og alt i låseservice for dig i Ballerup

Vores låsesmed i Ballerup kører ud til dig alle dage. Vores udkørende låsesmed kan hjælpe dig med alle låseopgaver til en fair pris. Vi prioriterer professionel låseservice og høj sikkerhed til lav pris  – og vi kører ikke, før du er tilfreds!

Låsesmeden kører til faste lave priser:

Fra 495 kr. dagtimer i hverdagen

Fra 795 kr. aften, helligdag og weekend 

Vi har åbent alle årets dage, og vores låsesmed kan ofte være akut fremme hos dig indenfor 25 minutter. Vi udfører alle former for låseservice som fx systemlåse, omkodning, oplukning eller udskiftning og reparation af låse for private og erhverv i Ballerup.

Vores døgnvagt betyder, at vi kører ud alle 365 dage om året fra kl. 07.30 – 23.00 / 24.00. Har du brug for en døgnvagt låsesmed om aftenen eller på en helligdag, så hjælper vores billige låsesmed dig gerne.

Kontakt os på 71 20 25 25 eller info@danlaase.dk – vi er på arbejde lige nu!

Ringede til 6 låsesmede. 3 tog ikke telefonen, 2 kostede over 1000 kroner at få til at rykke ud, men den sidste, DanLåse.dk, kom hurtigt og kostede kun 595 dkr.

Tak for hurtig udrykning og klasse service.

Michael om Danlåse

Trustpilot

Autoriseret og billig låsesmed i Ballerup

Vores autorisation er din sikkerhed!

Vi har kun autoriserede låsesmede, og en autorisation kræver en flere årig uddannelse med beståede eksamener. Udover, autorisation er vores låsesmed løbende på efteruddannelse i de nyeste låsesystemer og sikkerhedssystemer. Vi har desuden mange års erfaring indenfor faget, og der er ikke den lås, som vi ikke kan hjælpe dig med!

Vores låsesmed i Ballerup udfører alle former for låseservice for private og erhverv, og vi tilbyder forsikringsgodkendte låse monteret af professonel og lokal låsesmed.

Danlåse har også autolåsesmed i Ballerup kører ud akut og hjælper dig. Vi kører hele året og kan ofte være hos dig på mindre end en halv time. Vi kan ofte åbne din bil på få sekunder uden skade på hverken bil eller lås. Så ring til os med det samme på 71 20 25 25 , så kan vi være hos dig lige om lidt!

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

Vi lever af glade og sikre kunder, og vi er en del af Trustpilot, så du kan læse mere om vores kunders oplevelser med os.

billig låsesmed Ballerup låseservice

Når en lokalkendt og erfaren låsesmed i Ballerup er bedst

Vores låsesmed er en del af lokalsamfundet i Ballerup kommune. Vi kører i dit nærområde hver dag, og vores låsesmed har mange års erfaring i låseservice på egnen. Derfor kender vi både bygninger, låse og typisk indbrudsstatistik for dit boligkvarter.

Dette betyder, at vores låsesmed i Ballerup har bedre indsigt i hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der passer til din ejendom. Vores lokale og billige låsesmed kan derfor både hurtigere og bedre sikre din ejendom korrekt, end en ekstern låsesmed ville kunne. Da vi er lokale, så er vi også i stand til at holde fx transportudgifter nede, og dermed tilbyde dig markedets billigste låseservice.

Det er værd at være opmærksom på, at antal indbrud er stigende. Ruko har lavet en undersøgelse, der viser, at 2/3 af alle danskere har forældede låse på deres døre. Dette øger risikoen for indbrud betydeligt, da de gamle låse er nemme at åbne både hurtigt og lydløst – de bliver fortrukne mål for indbrud.

Vi kan også opsætte et opbevaringsskab, der kan sikre bestemte genstande yderligere. Et opbevaringsskab fra Ruko kan være enten intelligent, brugerdefineret eller til mere simpel opbevaring. Vores låsesmed i Ballerup vejleder dig gerne til den løsning, der passer bedst til dit behov for sikkerhedsniveau og funktionalitet.

Ring til os for et uforpligtende tilbud, råd eller vejledning om låseservice af dine låse på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

billig låsesmed Ballerup

Låse er vigtige for din sikkerhed, læs om dem og mere

Vi fører udelukkende kvalitetsprodukter fra fx Ruko, men vi er uddannet til at varetage alle låse fra hvilken som helst producent. Vi kan derfor altid udføre låseservice på dine låse eller låsesystemer. Overvejer du et låsesystem, så kan du læse mere om dem her.

Overvejer du at udskifte dine låse, så eksisterer der et utal af låse fra de forskellige leverandører. Dette er for at sikre en lås til alle behov, og vi anbefaler, at du lader, vores låsesmed vejlede dig til valg af låse – det gør vi selvfølgelig uden beregning!

Flugtveje

Når du skal sikre flugtveje for dig, din familie eller dine medarbejdere, så er det muligt med et flugtvejsbeslag fra Ruko. Disse beslag er godkendt ved gældende europæiske krav med fokus på personsikkerhed ved panik- og nødudgange.

Selve flugtvejsbeslaget vælger vores billige låsesmed i Ballerup efter hvor mange personer i hvor store lokaler, og hvilke låse I skal have monteret. Der er både beslag, der er egnet til mekaniske og elektroniske låse. Overordnet er beslagene opdelt i henholdsvis DS/EN 179 og DS/EN 1125 godkendelse til nødudgange.

Nøgleskab

Du kan få fuldt styr på dine nøgler med et nøgleskab fra Assa Abloy. Skabet er ofte brugt af administratoren i virksomheder eller institutioner, når flere skal have forskellige adgang til forskellige dele af bygningen.

Skabet er elektronisk og er designet til at skabe overblik over udlån og aflevering. I kan dermed minimere usikkerhed, antal nøgler og forsimple administrationen af jeres sikkerhed.

Kontakt din lokale Danlåse låsesmed i Ballerup på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

akut døgnvagt låsesmed Ballerup

Hvordan fungerer samarbejdet med låsesmeden i Ballerup?

Vores billige låsesmed i Ballerup kører daligt ud til dig, og derfor har vi ikke en fysisk butik – vores butik er vores biler. Bilerne er udstyret til at kunne klare de fleste låseopgaver med det samme, og vores låsesmed har kun delvist forudbookede kunder.

Når vores låsesmed i Ballerup kører ud hver morgen, så har vi muligheden for også at bistå låsekunder akut, da dagen altid kun er delvist booket på forhånd. Derfor har vores låsesmed en varieret dag med alle type låseopgaver, hvor nogle er større, nogle mindre, nogle planlagt og nogle akutte.

Derfor er vi altid i stand til at være disponible og fleksible overfor dig! Vi kan ofte booke dig ind med kort varsel, og være hos dig indenfor kort tid. Denne fleksibilitet er en del af vores virksomhedsgrundlag, og derfor tager vi ikke hverken gebyrer eller ekstra tillæg for akut udrykning.

Kontakt vores låsesmed for låseservice i Ballerup på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

låsesmed i Ballerup
Undgå indbrud ved ferie og højtider

Din bolig er ekstra udsat, når du ikke er hjemme, og der er tider på året, hvor det er mere forventet, at du ikke er hjemme. Det er vigtigt, at du har solide døre og vinduer med korrekt monterede og valide låse. Der er flere tiltag, som du selv kan tage for at undgå indbrud ved ferie og højtider:

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne - kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på info@danlaase.dk

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

FÅ ET TILBUD


mobilpay betaling låsesmed Ballerup

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

God service og fair pris

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.
Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.
Samtidigt kom han med yderligere råd og vejledning ud over den opgave han var kommet for at løse.
Der er topkarakter hele vejen rundt.
Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan.

| Henrik på Trustpilot |

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

| Julie Heyde på Google+ |

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Super service!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude – og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen – og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog *kun* imod kontant betaling…)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) – var effektiv & havde en rimelig pris – og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude… så kan Danlåse anbefales 😊

| Majbritt Honnens på Trustpilot |

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Helt i top!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt 🙂

| Laura Jakobsen på Google+ |

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

Kontakt

DANLÅSE ////////
Billig låsesmed hovedsæde Greve

Greve Bygade 46
2670 Greve

+45 7120 2525
info@danlaase.dk

CVR: 32929273

 

Kundeservice

Hvad kan vi gøre for dig?

3 + 12 =