Greve Bygade 46

2670 Greve

7120 2525

Åbent: 08:00 - 22:00

Man - Søn: 08:00 - 22:00

Åbent 365 dage om året

Danlåse

Autoriseret låsesmed for hjemmeplejen med akut udrykning

Danlåse har mange års samarbejde med hjemmeplejen

Vi har rigtig mange års erfaring som låsesmed for hjemmeplejen. Vores låsesmed er derfor dygtig til at yde både medarbejdere og borgeren en høflig og professionel service. Vi kan hjælpe med alle låseopgaver, og vi er tit ude hos jer: Når en borger ikke åbner, når nøglen er mistet, eller i ikke kan åbne låsen. Vi har derfor stærk erfaring i akut låse assistance til hjemmeplejen, hvor tid ofte er en vigtig faktor.

Vi kører akut for hjemmeplejen

Danlåse ved, at I kan have brug for os akut. Vi har derfor udkørende låsesmed i Købehavn-, Køge- og Roskildeområdet. Vi ved, at tid er vigtig! Vi kan derfor oftest være fremme hos jer på under 25 minutter, og vi kører til faste lave priser. Vores priser for fx en oplukning er 495 kr. i dagtimerne og 795 kr. aften og weekend. Alle vores priser er inklusiv moms, og vi kører ikke igen, før I er tilfredse!

I kan læse mere om vores arbejde på denne hjemmeside. I er også velkomne til at ringe til os for en uforpligtende snak på 71202525. Vi er altid er klar til at vejlede jer omkring den bedste løsning telefonisk, eller vi kan køre ud til jer for en besigtigelse.

Autoriseret låseservice for hjemmeplejen

Vi er autoriseret låsemed – og vores autorisation er jeres sikkerhed!

Autorisation som låsesmed betyder, at vi har gennemgået en fireårig uddannelse med tilhørende eksamener. Vi er også fortløbende på kursus i de nyeste metoder og systemer, så vi kan yde den bedste service. Danlåse udfører alle former for låseservice for hjemmeplejen, så ring til os med det samme på 71 20 25 25.

Da vi har mange års erfaring låseservice for hjemmeplejen, er vores kontor også kompetente i den efterfølgende administration og papirarbejde. Det er derfor både nemt og hurtigt for jer at bestille og afregne en låsesmed hos os.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?

Skal du have udskiftning af lås eller låsesystem?

Brug for oplåsning af bil, hus, eller lejlighed?

Danlåse hjælper dig gerne – kontakte os
på 71 20 25 25 eller skriv på [email protected]

Vores glade kunder

God service og fair pris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har ved to lejligheder haft brug for en låsesmed, og hver gang har Daniel fra Danlåse været manden, som har løst opgaven.

Servicen har været i top, og aftaler med tid og pris blev overholdt.

Samtidig kom han med yderligere råd og vejledningud over opgaven han var kommet for at løse.

Der er topkarakter hele vejen rundt. Man kunne ønske, at alle håndværkere var sådan."

Henrik på Trustpilot

Hurtig respons og ekstremt fair på prisen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eneste låsesmed jeg nogensinde vil bruge. Finder altid den bedste løsning. Har anbefalet til venner og familie.

Julie Heyde på Google+

Super service!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse!
(Ikke alle med døgnvagt tog telefonen - og nogle af de andre låsesmede skulle have en pæn høj pris, og tog "kun" imod kontakt betaling...)

Den venlige herre fra Danlåse var klar ved telefonen, selvom han var ved at afslutte en anden opgave, rykkede hurtigt ud (og ringede på vejen vedr. forventet ankomst) - var effektiv & havde en rimelig pris - og samtidig var betalingen efter bogen!
(Erhvervsnummer via MobilePay)

Så hvis du en dag låser dig ude... så kan Danlåse anbefales 😊

Majbritt Honnes på Trustpilot

Helt i top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores låse var gamle og slidte. En aften kunne vi pludselig ikke komme ind i vores lejlighed, og vi ringede til DanLåse, som kom med det samme! Han var flink og imødekommende og vores låse blev hurtigt fixet, så de virker upåklageligt. 🙂

Laura Jakobsen på Google+

VI FØRER KVALITETSPRODUKTER FRA:

Professionelle løsninger med de bedste sikkerhedssprodukter på markedet

VI KØRER OGSÅ FOR:

Vores kundetilfredshed er høj – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot

71 20 25 25

Vi dækker København, Køge og Roskilde omegn

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE

Brug for akut assistance?